Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 495
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Талант на 2012,2013 г.
Щото, Бабче..някои ме имат за будала. Пък аз не съм. И откакто мъжът ми почина много се промених. И басма на никого няма да цепя. И ще си остана само с хората дето има защо да обичам. И...тЕ така! Mr. Green Laughing

# 271
Слушам! Сега го изпих.
Марчелота, ще ти прозвъня след 5 мин.

# 272
  • София
Слушам! Сега го изпих.
Марчелота, ще ти прозвъня след 5 мин.

Тук съм. Ще те чакам. А, получих.  Hug
Мари, какво да ти кажа. С времето всички се променяме, дали за добро, дали за лошо, вече не зная. Не се ядосвай и за колата. Ламарина. Днес цял ден съм в движение, едва карам, лошо се вижда, ама пусто имах работа. На няколко пъти се разминах на косъм. На всичкото отгоре се разминахме и с ММ и не се видяхме. Аз го видях и му махнах, ама той ме отцепи и продължи. Лудо семейство сме си.  Simple Smile
Кой е нощна смяна да идва.  Grinning
 Тесто не е помръднало. Така си стои..  Какво пак обърках.. newsm78  Сега пък ми изчезна една буква и точките  къде отидоха къде се запи...яха ....

# 273
Мари  Hug, Харесваш ми такава, ти си борбена и силна жена   bouquet,
Марчева  Joy, какво забрави да сложиш  newsm78
Мушкатова ще спиш ли тази нощ, или и ти като мен пиеш кафе по всяко време

# 274
Тия кифли ще ги направя другата седмица, така и не се наканих.
Мари, важно е, че момчето ти е невредимо. Вярно, разправии, разходи, но има по-важни неща.
За приятелите - силно съм ги редуцирала. Но останаха наистина точните хора. Има и такива, с които се виждаме веднъж годишно, но сме сродни души. Дет` се вика важно е качеството, не количеството.

# 275
  • София
....
Марчева  Joy, какво забрави да сложиш  newsm78
.........
Ми, не знам  newsm78 Всичко си сложих, ама не мърда, гадника му с гадник. Къде ли е Моренка да ме оправи...Моренкееее да го хвърлям ли или да го оправям някак си. Не мърда, бутам го, не!  Simple Smile ШЪ го хвърлям, то се видя.

# 276
А, Бабче, в леглото съм, смятам да дремна.

# 277
Срока на маята видя ли?

# 278
Марчева не го хвърляй, последните и на мен не ми се надигна тестото, само малко се отпусна, ама аз си ги направих и докато ги пекох се надигнаха. Ако си сигурна че си сложила маята пробвай да изпечеш няколко.

# 279
  • София
Да. Днес я купих на DOLCE PRIMA, суха. Винаги ползвам суха мая. Срок до 2015 г. Само смених брашното с българско, нормално, защото италианското го свърших. Но не е от това, сигурна съм. Баба ми да не е работила с итал. брашно.. Нещо ръчичките днес са ми в повече.  Simple Smile Тръгнало е нещо, но вероятно ще станат твърди, оф... ooooh! Много важно, гле`й си работата, не ми пука. Heart Eyes
пп В "24 часа" пише , че ванилията на прах се спира от ЕС, защото била вредна. Те изправиха краставиците, доматите ги калиброваха, сега им пречи ванилията. Не успяха бананите да изправят, хак им е, фръц ще им кажем. Ще си купя ванилия да края на 3000 г. пък!!

# 280
Не спираха ли канелата или нещо не съм дочела?  newsm78 То вярно, че го пишеше в аржентинската преса, и те се интересуват от ЕС. hahaha

МарИ - ламарини се оправят, важното, че Цвети е добре. Освен това в мъгла е ужасно да се шофира!   Peace

Марче - хич ли няма да станат кифличките? Баба ти не е работила с италианско брашно, ама е работила с истинско брашно, кой ли знае какво брашно се продава... ooooh!

Баба Яка на линия, а къде ли е Контеса? Как ли е минал днешният студен ден?

# 281
  • София
Невероятно, но кифличките станаха.  newsm78  Малко загубиха външен вид, отвориха се. Опитах ги, много са добри, мекички. Сега чакам втората тава и си лягам.
Смърфи, в-к "24 часа" пише за ванилията. За канелата сега чувам от теб. Ще купя и канела, че май заместител няма, както при ванилията-ванилова есенция. Кенелова не съм чувала.
Контеска днес не се яви.
Лека и приятна!!

# 282
Тук съм ,тук съм.Кой ме вика за нощна?
Мари живи и здрави да сте!Ламарината ще се оправи.
Много съм загубена.Чак днес видях от къде си.Имам познати в това градче.
Мушкатова стискам палци.Всичко ще мине ок.Не пий кафе ,бой по-доктора като се събудиш.Те са издръжливи хора,ще изтрае на един бой ,няма да се даде. Joy
Марче не се коси.С твойте златни ръце няма как да не стане тестото.От продуктите ще е.

# 283
Смърфи чакам снимки, ако знаеш как обичам да разглеждам снимки, мога цял ден това да правя.
Марчева добре че не хвърли тестото. И аз още не мога да си нацеля какво брашно да ползвам. Сега ММ ми търси от някъде да ми взема на едро та да ми излиза по изгодно. Вече май станаха 3 седмици откакто хляб не съм купувала. Още не съм пробвала този без месенето, ама скоро и него ще спретна.
Отивам да се поразходя още малко из форума, да прочета още някоя смешка и ще лягам.
Вече втори ден такъв кръст ме е стегнал че нищо не мога да свърша. А най ме е яд че на пералнята не може да и дойде ред да я видя какво и е. Кой е гледал прогнозата за времето, очакват ли се големи студове че и тазобедрените стави ме болят много, а те обикновено ме въртят преди разваляне на времето.

# 284
  • София
Тук съм ,тук съм.Кой ме вика за нощна?
........
Марче не се коси.С твойте златни ръце няма как да не стане тестото.От продуктите ще е.
Ний, ний, тук сме кукувиците. Да, благодаря ти, но ми се случва и да не ми станат нещата понякога. Днес как станаха кифлите...ама аз ги обработих още.
Бабче, времето ще е като сега. Мааалко захлаждане, но около 3-4 градуса. Да знаеш, че това не е от времето , а от годинките ни.  Joy Шегувка малка,  да не ми се ядосаш, ей
Не, не, лягам си.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт