Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 564
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Texas Killing Fields -аз почвам да гледам.Спокойна вечер на всички . Hug
Добър е, гледах го вече.  Креми, ще ти пусна един който е  тежък и страшен. По ДС. Ако имаш нерви..
http://www.imdb.com/title/tt0465203/
Ще ти пусна още един но го търся в списъка. Няма го  newsm78 мамка му, къде отиде...
Вио, за ракия не зная дали помага. Но ще ти препоръчам друго. На един бял лист хартия пробиваш с вилица дупки. После намазваш горната част на гърдите на детето с мед, ама не го заливай , де и отгоре хартията лепваш и пижамката обличаш.  На сутринта няма ни мед ни нищо. Само хартийка. Може да се направи на на гръбчето.  Hug
Продължавам да търся филма.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 23:54 от marchеva14

# 436
Креми, Баба Яка, това е първият път, в който го мажа с ракия, никога до сега не съм го мазала с нищо друго, освен с козметика като бебе. Щом казвате да не се увличам с ракията - няма, аз също съм наясно че не е много удачно, ама само това ми дойде на ума. Ако някой знае някой трик за успокояване на такъв пристъп на кашлица, да го сподели, ще съм много благодарна.
Ма-ко, температурата мисля че я овладяхме, да.
Булка и аз не съм била, а май и не искам да бъда. Сключихме брак като бях бременна с Ванко, ей така - решихме и го направихме. Всичко стана много бързо, защото приятелите, които си бяхме избрали още отдавна да са ни кумове, се бяха върнали от Щатите за един месец и трябваше да се впишем в този месец. И това е - отидохме в Общината, подписахме се и толкова. Даже на никого не бяхме казали, единствено сестра ми знаеше.
Хортензия, писали сме заедно. А маста успокоява ли веднага, май по - скоро не  newsm78
Уф извинявайте че ви занимавам с моите тъпи въпроси, сигурно звуча като някоя откачена вманиачена майка - орлица. Ама ето сега пак кашля, а аз се чувствам толкова безпомощна, нищо не мога да направя, за да го облекча  Sad

# 437
  • при късмета
Щях да ви покажа снимка от сватбата и установих, че професионалните снимки не съм качила на компютъра  ooooh!
В снимката съм пуснала отдавна, но не е в цял ръст. С бяла рокля бях, но не беше от огромните.
Ще си изровя диска и ще кача
Вио, както ти е казала Хортензия, като легнат е така. Дори аз съм така, като съм болна. Ако можеш го накарай да спи на една страна, да не е по гръб. Такъв е гадния вирус, съдраха си дробовете от кашлица децата  Sad
Марче намерих го в Замунда, ако имаш регистрация ти го пращам

# 438
Вио, спокойно, всички сме така, особена като са ни малки децата а и като не са боледували до сега.
Аз за съжаление не се сещам нищо, което може да му дадеш, ако имате климатик пусни малко на овлажняване на въздуха, сухият въздух дразни повече или проветри стаята където спи детето. На студено се спи по-добре при кашлица. Тази кашлица от хремата ли му е.

# 439
Ами не, той няма хрема. За проветряването се сетих и аз - преди малко отворих прозореца, ама пък ме е страх че е точно над главите ни, да не взема да им направя нещо пък сега  Crazy

# 440
Цял ден ви чета, ама не ми се пише.. Смотано ми, имам усещане, че изпадам в дупка. Защо, ами и аз не знам?! Тъй като съм доста енергичен човек, въпреки здравословните ми проблеми, та се усещам много добре, че не съм наред нещо. На всичкото отгоре за два дни имахме стрес - от снощи не съм добре с корема, по едно време почти спях в тоалетната (имам си автоимунно заболяване, но отдавна не се беше обаждало) и за капак утре летим за Чили за 10 дни. ММ ще в командировка и уговорката с шефовете му беше и аз да ходя. Ама трябваше да е февруари, но във вторник ни сюрпрезираха, че той трябва да е там другата седмица. Колегите му там са в големи батаци, че ако може да им помогме. То хубаво, ама билети няма от днес за утре. Та едни еквилибристики, едно чудо... Ама се наредиха нещата, имаме билети. Предполагам, че в хотела ще имам нет и ще ви пиша.  Peace

Нашата сватба
Скрит текст:
беше 60 човека, от тях 10 най-най-близките роднини. Останалите - наши приятели. Аз от Бс, той от Пловдив, живеем в София, а се оженихме в Хасковски минерални бани, уж като най-централно за всички място. Имахме в събота обяд с гостите, официална вечеря и на другия ден брънч. Всичко платихме ние, само гостите си пътуваха на техни разноски. Сватбата беше под наслов: Купон с елементи на сватба тоест нямахме много официалности - речта беше на ММ, не на кума, шведска маса вместо меню, кумовете ни седяха от едната страна, от другата едни близки приятели, накрая свършихме във външния басейн на хотела. Самият хотел са онова си време беше 6 точки, не беше голям, към 35 стаи, така че беше само за нас. Храната вкусна, обстановката спокойна, под липите в градината.  Heart Eyes

Нощната смяна да не ляга, ей сега ще пусна две снимки, нямахме си професионален фотограф, един причтел ни снима, всичко сами си организирахме, ама тази година правим 10 години семеен живот.

# 441
Бързо, че отивам да взема мм от банкет.
Вио, за пристъп - студен чист въздух. Изнасяла съм ги на терасата, увити, в количката. Ако кашля и спи, не го буди. Климатик - пусни йонизация, ако има. Стигали сме до спешното, дано не ти се налага. Там правят инхалации с Вентолин. В  домашни условия изписват Салбутамол за успокояване, но това може да го реши лекар. Маста загрява, но е нужно време. Марчето ти е казала мед, все се каня да пробвам, но още не съм. Не се шашкай, не е приятно, но минава. Сложи 2 възглавници и да е настрани.
Ще се върна по-късно.

# 442
Смърфи, няма да лягам щом ще има снимки  Heart Eyes
Дано да има нет в Чили че 10 дни без теб -  Sad

# 443
Скрит текст:

Утре ги трия! Wink

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 14:48 от Смърфиетка

# 444
  • при късмета
Смърфи много ми хареса вашата сватба. Много хубаво разказваш, с пет приказки имах чувството, че съм била там. Още 10Х10 години да се радвате един на друг.  Дано имаш нет в Чили
Вио дано се успокои детето и да поспи спокойно  Praynig

# 445
  • Талант на 2012,2013 г.
Само ви чета...днес.

Лягам.

# 446
Що  newsm78
Мари имам чувството че те преследвам в темите  тази вечер Mr. Green

Смърфи  Hug, сладки сте   bouquet, наистина с пет приказки така добре си я описала вашата сватба

# 447
Вио http://apteka.framar.bg/16002358/пулмекс-бебе-унгвент-20-гр-
В бг съм ползвала това за мазане при настинка.
А за кашлица на Емил правя черна ряпа с мед.Издълбава се и се слагат 2 лъжици.Оставя се една нощ и сиропа се дава 2-3 пъти дневно.но незнам дали даваш мед на Ванко.Като пие мед нямам проблем.Но външно се е обрива лот мед.Страх ме е да правя 2 път този компрес.Едно време майка ми с това ме лекуваше.

# 448
Защо не виждам снимките?
И аз съм ползвала Пулмекс. И ряпа. Може и със захар.

# 449
Скрит текст:

Утре ги трия! Wink
Как утре като и сега ги няма ?
Чакам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт