Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 353
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Талант на 2012,2013 г.
Луус... hahaha Joy Joy Joy

# 691
Лусс колко забавно разказваш  hahaha Joy
Нищо, от утре 2,5 часа фитнес  Mr. Green

# 692
Поли   Hug дано скоро откриете вашето дете .А Теменужка своите родители .
Kremi Kremi   Hug ако знаеш колко си права, днес не знам къде съм.Дете на мои много близки хора си е отнело живота , очите ми се пълнят като го пиша, писали да по вестници, по новини са казали, тази сутрин в 5 ч .го прочетох .Цял ден събирах сили да се обадя.Направо кошмар.
Ставам, че само се ровя в снимки и се чудя защо се е случило.

# 693
Радвам се за Коконка.
Аз направих вече пишешко с индийски сос,гъби и лук .
Направих отделно на Емо ,че е люто нашето.
Сега полудях пак и ще правя тесто за пици.Но чакам първо хляба да стане.

# 694
  • при късмета
Ох, Луси  hahaha
те гостите за това все у вас празнуват. И аз умирам за майонеза, много я обичам. А за майонезени салати да не говорим.
Всеки път казваш, че си напълняла, а пък на снимките които качваш изглеждаш повече от добре, прекрасна си даже. Не се тормози за килограми  Hug
Кака Дака  Hug
Славче много се радвам, че е по-добре детето
Дари от какво се задави детето? Недей с това мислене, че ще стане нещо лошо, особено, ако няма никакви индикации за такова нещо.
Валюша, не съм чула интервюто, но за англичаните цял свят разбра, че преувеличават.
Ако трябва да съм честна ги разбирам. Тяхната система е такава, че социалното подпомагане е на такова ниво, че социално слабите водят доста добър живот. Нормално е да искат да го запазят, но за тяхните си граждани. Даже бих искала ние да сме такава държава. Не може да издържаш до безкрайност имигранти, дошли само за помощи.
А това, че точно българите най-много се възползват от въпросната система, както казах,на цял свят стана ясно, че е пропаганда.
Браво на дъщеря ти, че се е устроила
Джейми  Sad Започвам да се чудя как ще ги опазим тия деца
Страхотно слънчице днес грееше. Взех детето по-рано, за да може да поиграе навън, че е пощурял вкъщи с тази мъгла.

# 695
  • Видин
    Баба Яка,ти пък да не мислиш,че и аз нещо съм разбрала!Ама детето ни го преведе,още повече,че с това тяхно английско произношение...Все едно,че ми говорят с локум в устата. В общи линии казва,че живее от началото на 2009 в UK,че е завършила бакалавър педагогика във Великотърновския университет и магистратура в СУ,но не може да работи като учител там.Защото й искат да има стаж там,а в същото време нямаше право/ досега/ да работи по договор.Сегашната й работа се сторила интересна на интервюиращия и си говорили за нея доста,но след това са го изрязали,защото не  е по темата.Че не е искала и ,респективно,вземала никакви помощи.

Лусс,Лууууссс,това все едно,че аз съм го писала! Simple Smile С тази разлика,че аз имам да свалям още повече! Sad Ама пуста лакомия!

d.h./каквото и да се крие зад това Simple Smile/ не се притеснявай за задавянето.Малката ми дъщеря много често се давеше и дори се е налагало да я хващам за краката с главата надолу и да я тръскам като чувал с картофи,докато си поеме въздух!Дано не стигате дотам,де!

ма ко,докато писателствам,видях,че си писала.Абсолютно права си за "ингилизите" и помощите им.Дано се усетят,че ние сме им белия кахър.

# 696
 Днес имали постно меню в градината и да бърза да яде кюфте и да пие сок се задави, почервеня. И някой така го е центровал, има си цицина на главата. Добре почва седмицата. Mr. Green
Валюша- Дари съм, не се чуди на съкращението ми.

# 697
  • София

Здравейте!
По-късно ще дойда!!

# 698
Simple Smile Браво Марче.Мятай по-едно парче.

# 699
Марчевааа вече запалих колата и пътувам към вас, да не я изядеш докато дойда  newsm01
Валюша мерси, щях да карам малкия да го слуша и ако може да ми го преведе. Проблема е че той преди 2 дни ми заяви че вече отказва да говори на български, защото му било много трудно и ще говори само на английски, та се чудя как ще се разбираме  newsm78
J_M_M  какво става с тия деца, как да ги опазим, горките родители  Cry

# 700
  • Бургас
Дакче,какво става,мила? Hug

# 701
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз бих искала да попитам същото.. Rolling Eyes

# 702
]Откакто Бабчето издаде тайната, никой няма на линия, всички са "скрити" Joy Joy Joy

# 703
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha Joy

# 704
]Откакто Бабчето издаде тайната, никой няма на линия, всички са "скрити" Joy Joy Joy
  hahahaJoy Joy Joy (осем скрити, 9 гости) и само двама с никовете си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт