Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията в новата тема?
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията в новата тема?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са начините за справяне с болката по време на раждане и какви са очакванията за процеса на раждане?
-
Какво е усещането за твърд корем и магнезия по време на бременност?

тогава знам , че прави поразии , добре че доктора ки и той като мен е за максимално естествено раждане.....и само в краен случай за манипулации , но при нужда се действа без право на вето, това е ясно.
Иначе аз никога не съм возила отпред, защто също смятам, че е адски опасно. НО ми се е случвало с каката да съм сама в колата, тя отзад реве, примерно за бибата си или прегряла от навличане, аз нищо не мога да направя, разсейвам се, да не кажа стресирам се... Та ако сега имаме такива разходки сами двете, вероятно все пак ще се престраша да я сложа до мен иред, но ще треперя през цялото време...

Още сме 2 в 1, но и това ще се промени другата седмица... поне такива са плановете, де. Док каза, че водите са намаляли и може скоро да е събитието, но аз съм дала инструкции и Ждрольо кротува
Определихме и дата - аз исках 15ти, моята дружка ме навиваше за 13ти (смятала нещо си...), а Док отсече - 14ти
(заради варицелата...) и тъкмо мислех вчера да звънна в ДГ и да я пусна за няколко дни... обадиха ми се, че имат нов случай и карантината е до 26.01. 

Днес имам именник-ММ да ми е жив и здрав!!!