Отговори
# 180
Привет мами !
Само да съобщя, че снощи в 23:45 се роди нашето съкровище Тео. Тежи цели 3580 г. Simple Smile) цялото раждане от вкъщи мина за 3 часа. Не знаех, че може и то с 1во дете Simple Smile)
Сега чакам да се събуди за да се гушкаме.

Hug на всички и до скоро

П.с. Когато имам повече време ще разкажа детайлите ! Успех на всички до тогава Simple Smile

# 181
irchick Май ще имаме астрални близнаци........
Hug Дай Боже да устискаме до Датата  Praynig Ти си малко по-напред от мен...
Мама Тодорова, да ти е жив и здрав ТМ, нека всички с повод днес да имат само хубави моменти   bouquet
На-ни, нека е честит Тео, нека е здрав, да папка и спинка  Hug Бързо възстановяване на теб   bouquet

# 182
Привет мами !
Само да съобщя, че снощи в 23:45 се роди нашето съкровище Тео. Тежи цели 3580 г. Simple Smile) цялото раждане от вкъщи мина за 3 часа. Не знаех, че може и то с 1во дете Simple Smile)
Сега чакам да се събуди за да се гушкаме.

Hug на всички и до скоро

П.с. Когато имам повече време ще разкажа детайлите ! Успех на всички до тогава Simple Smile

Еха Браво! newsm10 smile3501 Здраве и късмет!

# 183
Ох аз вече не помня нито в колко часа съм кърмила, нито от коя гърда - всичко правя спяща.  Tired Май трябва да си записвам, ама през нощта и това остава да започна да правя.  Crazy Снощи по едно време и ние имахме почти 4ч нон стоп сън, защото след като доста мъцаше, я взех при нас на спалнята и спа като коте до сърцето ми.  Heart Eyes Но мен много ме е страх да правя така, защото матракът ни е с мемори и като легне моето туловище, оформя "ваничка" и ако лекичката Луиза е до мен, се търкулва и ме е страх да не я задуша. Ама как го обясних само... С други думи с каката с твърдия матрак не ми беше чак толкова притеснено, макар че и тогава спях будна от страх да не я затисна/задуша.

Na_Ni, честитооо! Да е жив и здрав Тео и браво за бързото естествено раждане на голямо момченце.   bouquet Бързо възстановяване!  Hug

Ирчик, винаги е удоволствие да те чета!!  Hug Ако вземеш та НЕ вземеш да се включиш пак до др седмица, ти желая успех!  Praynig Hug Това с карантината е ужасно. Браво на послушната кака как издържа у дома толкова време.  Heart Eyes

Елг, ааа значи ти си имала усещания долу, не е било като изтръпнало (като при спиналната упойка, за епидуралната не знам точно как е, защото не са ми слагали). Просто не си усещала позивите за напъване, така ли? Щото не помня кой ми беше разправял, че от епидурална упойка отдолу всичко било като изтръпнало, те й викали да напъва, тя гледала тъпо, щото нищо не усещала. Мен е от това много ме беше страх преди. Ти кърниш ли? За спокойното бебче - те май отначало често са така - папкат, спинкат и акат, без рев. Дано продължи по-дълго.  Laughing За числото 11 - в същност е 2, защото двойните се събират. Числата и на двете ни деца е 3, като с Анди беше случайно, а с Луиза малко планувано.  Grinning За номинацията - съгласна съм с "най-нетърпелива мама".  Joy

Фейсче, а не се знае, може пък вие да успявате да задържате чорапки.  Simple Smile Действително тарличките с връзчици, обути върху гащеризончето са най-добрият вариант.

His Princess, да пишеш от болницата как са нещата, ако можеш де...  Hug

# 184
Добро утро и от мен Simple Smile.Честито на всички именници   bouquet

Честито бебче на На НИ   bouquet.Нека всичко върви все така безпроблемно  Hug.

Много успех на Хис Принцес  Hug

Елг,звучиш прекрасно Simple Smile.Дано да е все така спокойно да е всичко покрай вас.

На мен ми казаха,че плацентата е започнала да старее и водите са намалели Sad.Много рано ми се струва  newsm78.В петък съм на мерене на тонове за първи път и най-вероятно другата седмица ще се ражда бебока.Дано само бебчето е готово за това,според док.вече е напълно доносено,но мен много ме е страх.А ММ е сякаш в друг свят,пощурял е от радост как бебето вече ще идва.Изобщо никакво притеснение за нищо няма,за него все едно ще ида на хотел за 5 дена и ще се върна с бебе.До сега нямах никакви проблеми с родата ама и те сега баш на края започнаха с техните глупости.Като,че ли избраха точният момент,когато ми е най-трудно.Голямата им драма сега е,да не сме спрели да се занимаваме с каката и да обичаме повече бебето.Ужасна глупост на която се ядосах безумно  #Cussing out.Как изобщо им побира главата,че мога да си забравя първородното дете,а какво остава да не я обичам колкото преди Sad.Ох,наоплаках се.Не исках да става така.

Хубав ден на всички  Hug

# 185
Здравейте, първо Честито на новите мами ! Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват !
 newsm67

Честито и на прибралите се вече спокойно у дома !

Аз ви следя  всеки ден, но не ми се пишеше. Супер ми е гадно.Моя мъж както винаги след безумно държание последните 3-4 месеца окипази всичко и послендите дни. Вече имам дата за секцио и чак когато опря ножа до  кокала реши да мърда днес - сега щял да мести гардероб, да боядисва и подрежда стая.  Close Полудявам с него, влизам в болницата тази седмица, той как си го представя  newsm78
За капак след мълчание досега общо взето и уж неутрална позиция, вчера ми изтърси две имена -той бил избрал, лошо ми стана. Въобще няма право да избира след държанието си. Няма да стане, за едното име съм твърдо против и незнам как бих погледнала детето си ако го кръсти така.

Моля Ви за малко помощ за името. Прочела съм вече целия форум и сто линка с имена.
Идва ли ви наум име за момче, което се римува с Никола ?
Или име, което има имен ден, но и звучи добре в други държави, както има Никола в Италия и т.н. Да не е сложно произносимо за Европа.

Мерси много !  Hug

# 186
Алекс, Антон, Симон, Даниел...../има доста виж именниците, обикновено само променят гласната, но са международни, така или иначе  Peace/

# 187
Ха, добро ви утро! Two Hearts

Моят бебчо на финалната права ме оставя да си посля. Разредих кукуването по нощите. Явно дребният знае че малко ми остава и ми дава да се наспя.
А как ям като за световнооо... все едно ще ходя на електрическия стол. Прияждат ми се всевъзможни щуротии. В тази връзка Фейси вече съм 72, т.е. +15 кг.
Голяма дилема с това кошче за кола с ТМ. Ние кошче си имаме, но кола - не.  Mr. Green

Панди, то вярно че хормоните бушуват, ама и ТМ да влиза в положение. Нали вижда че хич не е лесно.

Бебето, понякога родата като говори имам чувството че приказките им нямат връзка с мозъка. Не им се ядосвай и ги пускай покрай ушите си.

Иричик, ма много се радвам че се разписа. Айде успех за 14-ти. Ждрольо ще е мирен и ще чака.

Нани, Честито бебче! Много здраве ви желая!

Иванова, туй предсказание за пръстена за определяне на пола не съм го чувала. Знам ги другите бабини деветини формата на корема и поръсването със сол по главата.

Принцеске, успех! Стискаме ти палци! Време ви е! Май досега ти си с най-преносено бебче!

Елг, колко е хубаво че сте у дома! Като писа веднага след раждането че е било ужас, направо си представих какви ли не страхотии. После обаче като прочетох разказа ти, ми не ми прозвуча пък чак ужас. Но ти си знаеш. Хубавото е, че всички са били много мили и любезни и не си останала с лоши впечатления от болницата. Бая шев и кройка е имало, но важното е че вече не боли. Сега се наслаждавайте на първите си дни заедно у дома. Hug

Фейси, пробвай да не спиш през деня и мисля че нощите ще са ти по-спокойни. Аз като съм спала през деня и после вечерта кукувам.
Ти разбра ли се с твоя док. Бебоците астрални близнаци ли ще са ни или не?

Мама Тодорова, голямо приключение е било. Ама как,... от какво този задух така? Измъчи се! Хайде да излиза по-бързо малкото човече и да се гушкате.

Мишеловска и аз като теб съм си планувала всичко. Сега му говоря да си чака датата, да не бърза за никъде!

# 188
Привет и от мен, аз дето ви четях и викам ще остана за най-накрая...амааа не било писано.
На Богоявление в 1,20 през нощта се родиха и моите принцеси, изтекоха ми водите в 11 и така...другото е ясно.
Сега се в кувьози, едната е на апаратно дишане, другата е с кислородна палатка иначе са по 2000 грама двете, ноо дробчетата им са недоразвити, та сме доста притеснени, но съм сигурна, че всичко ще е наред.
На всички, пожелавам прекрасен празник и много здраве и късмет.
Имам си двама именници таткото Иван и малката Ивайла, която е на апаратно дишане, но съм сигурна, че Господ ще ги пази.

# 189
bebetoo аз пък имам страхове, че нашия тати ще промени рязко и драстично отношението си към сина ни, когато му се роди тая принцеса! Не искам голямото ни дете да усеща негативи от раждането на сестричката, не знам как ще съумяваме да не го игнорираме или тормозим прекалено, да изискваме съобразителност и т.н.  
В тази връзка може мамите с вече две деца, чакащи или имащи трето да споделят нещо.... Някакви основни насоки, или нещо което могат да формулират като правило или да избягваме!!!
За име -оставих таткото да каже, понеже за сина ни аз се наложих, без право на коментар дори... То и на малката името е мое предложение..,но така или иначе с таткото само за него сме в консенсус, та.. И името не е българско и хич не е популярно тука...... Да се оправя като си го носи с гордост момичето ни!

# 190
na_ni,Честит син!!!Жив и здрав да ви е,радост у дома и повечко спане  bouquet

И аз след многомесечно блъскане с имената,снощи ненадейно с ММ стигнахме до пълен консенсус.Бях си намислила 3 имена и много се чудех,та снощи и той си каза мнението  че едното много му харесва.Така,че ако е днес ще е Йоан,ако не -Борислав.Успокоих се и за това,не че някога сме имали спорове за това де...

Няма да се депресирате мами,зимата ей сега ще се изтъркули и като дойде март всички сме навън!!! Hug

# 191
Магиии, колко хубаво! Честити бебчета! Пожелавам много скоро да се гушкате вкъщи! Много здраве ви желая!

# 192
Привет и от мен, аз дето ви четях и викам ще остана за най-накрая...амааа не било писано.
На Богоявление в 1,20 през нощта се родиха и моите принцеси, изтекоха ми водите в 11 и така...другото е ясно.
Сега се в кувьози, едната е на апаратно дишане, другата е с кислородна палатка иначе са по 2000 грама двете, ноо дробчетата им са недоразвити, та сме доста притеснени, но съм сигурна, че всичко ще е наред.
На всички, пожелавам прекрасен празник и много здраве и късмет.
Имам си двама именници таткото Иван и малката Ивайла, която е на апаратно дишане, но съм сигурна, че Господ ще ги пази.
Честит имен ден на именниците ти! Да са здрави! Наистина Господ ще ги пази уверена съм!  Praynig Всичко да е наред с момичетата!  Hug за теб, бъди силна!

# 193
Магиииии, миличка, честитоооо!!!   bouquet  newsm59 newsm06  bigdance2 Много се развълнувах, ей!! Да са ти живи и здрави двете малки принцеси, щастливи, борбени, игриви и мнооооого да ви радват и да ви правят годи родители!! Ти как си? Разкажи нещо повече когато можеш! А освен Ивайла, другата принцеска как се казва? Избрали са прекрасен ден, в който да се появят! Вярвам, че всичко ще бъде наред, не се притеснявай!!!  Hug Hug Hug

# 194
Честито maggie_m - да са живи и здрави малките принцеси, бързо да наваксат и да си ги гушкаш !!! Честито ти и за именните дни !  Стискам палци всичко да е О.К. при вас !!!
 baloni  ylinfant  ylinfant

Благодаря Звезден^Прах !

Общи условия

Активация на акаунт