Отговори
# 60
Благодаря на всички мами за топлото посрещане  Hug
Дано и днес е прекрасен деня и някоя мама получи своя така очакван подарък !!!!
А за организирането на среща на ''Варненските мами" много добра идея,аз лично много щте се радвам да се запознаем  Flutter
Снаха ми преди доста време (6 г. ) учаснваше активно във форумчето и до днес подържа връзка със някой от мамите и поне два пъти годишно се организират и събират

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 17:04 от Magi Todorova

# 61
  • София
Мами, извинявайте, че не се включвам по темите, но ми е много притеснено. Обади се днес хазайката  ни и ММ говори с нея. Оказа се, че иска да и освободим апартамента, тъй като решила да го продава.  Наехме го преди 5 месеца с едногодишен договор, и даже говорихме, че го наемаме дългосрочно. Тя знае, че всеки момент ще родя. Какви са тези хора, как се мести посред зима.

Извинявам се, че ви натоварвам, но толкова ми се сдуха днес, като знам през какво минахме докато намерим това жилище ... Cry

# 62
Мами, извинявайте, че не се включвам по темите, но ми е много притеснено. Обади се днес хазайката  ни и ММ говори с нея. Оказа се, че иска да и освободим апартамента, тъй като решила да го продава.  Наехме го преди 5 месеца с едногодишен договор, и даже говорихме, че го наемаме дългосрочно. Тя знае, че всеки момент ще родя. Какви са тези хора, как се мести посред зима.

Извинявам се, че ви натоварвам, но толкова ми се сдуха днес, като знам през какво минахме докато намерим това жилище ... Cry

В този Едногодишен договор има ли наказателна клауза за неустойка при неспазване на договора в срок от която и да е от двете страни?

# 63
allian84  Има онлайн правни консултации пиши там дали може да и се търси отговорност  newsm78
Това е направо нечовешко ... януари месец живот и здраве с бебенце да местиш квартира  Shocked #Crazy направо е немислимо.. Направо понякога им се чудя на акъла на тея хора.. Преди години един "цар"  каза, че ни е "сбъркан чипа".. наистина е!

# 64
Лелеее колко сте изписали през почивните дни, не мога да ви намеря и догоня. Сега ще се връщам да чета, прочетох няколко негативни поста ииии моля ви нека да бъдем спокойни и добри и да не се обръщаме грубо към който и да било  Hug Hug Hug
За сега не мога да се похваля с нищо за това ви чета, нооо гледам да не изпускам вашите вълнения. Пожелавам ви прекрасна вечер  Hug Hug Hug

allian84 за съжаление с дъщеря ми, когато тя беше на 1 месец преживях същото, ако в договора има клауза за едномесечно предизвестие и от двете страни, нищо не може да се направи, те ще си спазят срока за предизвестието иии не можеш да търсиш никаква отговорност. И аз ревях и ходих с бебе на ръце да търся квартира, знам какво изпитваш, ноо за съжаление на хората не им пука. Пожелавам ви късмет и дано нещата да се подредят възможно най-добре за вас. Вариант е да ги помолите да ви оставят докато не се намери купувач - това ще е добре и за тях, че няма да стои празно жилището, в най-лошия случай ще трябва да подсигурите достъп за огледи, но пък от опит знам, че продажбата на жилище може да отнеме от няколко месеца до година, което за вас би било добро време, а вие през това време може да си търсите квартира.

# 65
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата. Има я клаузата за месец предизвестие, и в този случай няма да ни платят неустойка. Но мен не парите ме притесняват толкова (и те, но не само). Просто сега е толкова мъртъв сезон, не знам дали въобще месец ще ни стигне да си намерим апартамент. А все пак ще сме с бебе и имаме изисквания за апартамента, а този е топъл и южен, и ни е на удобно място. Ще звъня на брокер утре, за да търси, но какво ще стане ....

На болните - бързо да се оправяте - Фейси, Панди, не ви оставиха на мира тези болести  Hug

На родилите мами - честити бебчета, живи и здрави Simple Smile

# 66
Мамиии, много съм хепи - днес с ММ направихме сефтето на разходките с бебка.  newsm68 Времето беше меко, нямаше мъгла, беше ни много приятно. НО, хммм, тайно малко се притеснявам да не сме я простудили. Общо навън е била към час. Като се прибрахме, всичко й беше топло, та дано всичко е наред!  Praynig Утре сутрин пак ще излезем двенките - до Комсед и обратно...

Стискаме палци и за Мария13, Иванова_ГР, Хриси  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Кайлис, съжалявам за това, че минавате през перипетии. Sad Когато имаш сили и желание сподели, може да ти олекне!  Hug А малчо вече има ли си именце?  Heart Eyes

Sunflower, добре завърнала се!  Hug
Скрит текст:
В същност тогава подозирахме една конкретна варненска мама. Дали е била тя или не няма как да разберем със сигурност, но е факт, че поведението й самО подтикна някои от нас към съмнения.

Тони, Деси, Алиан благодаря, че ме мислите.  Hug Направо съм си болна вече, явно... Не знам каква хомеопатия да пия, а на хомеопат точно сега няма да ходя.

Тони, може би разковничето е в продукта. Моят Мама Дона попива веднага. Аз съм фен на млеката. Олио не обичам, вкл. за бебо. (Само сега временно докато се лющи гущерчето ползвам олио за нея, по-натам си минавам на мляко.) Но пък ако си склонна към стрии, олиото май е по-ефикасно и просто трябва да си сериозна и да търпиш по-бавното попиване.  Hug

Деситка, браво на ТМ. Много е хубаво, когато виждаме как и таткото се вълнува.  Heart Eyes

Мамапак, мисля, че е нормално, при някои белегът става по-груб.

Алиан, еее много неприятно!! Но щом сте подписали договор за 1 г, няма право или поне ви дължи някаква неустойка. Наистина, консултирай се с адвокат.  Peace

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 17:53 от ♥Пандичка♥

# 67
Мамапак, мисля, че е нормално, поне доста пъти съм го срещала в разни теми във форума - предимно тези свързани със секциото - мамите често споделят, че се усеща като подкожен дебел шев, задебелява се в началото и с времето изтънява.

Еха Пандич, браво на вас, направо си ви представям  Simple Smile

Десита моят прави разни странни за него неща, обикновено трябва да го накарам, за да направи нещо, пък и явно вече така съм го свикнала, но тук от известно време ме учудва- преди малко изпра и закачи едно перде  Shocked  Пу-пу да не му уроки  hahaha ,че има още нещица за вършене.

# 68
Алиан84,с вързани гащи са,а вие с вързани ръце.Това е клауза,която ги освобождава от всякакви неустойки,освен ако не спазят едномесечното предизвестие.

# 69
Magi Todorova, с удоволствие бих се присъединила. Аз и в началото предложих, 1-2 варненски мами изявиха желание, но нищо конкретно не успяхме да организираме. Нека ако има и други желаещи да се включат.

Алиан, това с квартирата е много неприятно. Освен да поговорите с хазяите да ви оставят, докато намерите оптимален вариант, все пак и те са хора, предполагам разбират в какво положение сте и насред зима с новородено е нечовешко да ви изгонят... а и сега няма такова търсене на пазара за имоти. Стискам ти палци да се отложи всичко.

Панди, благодаря ти!  Hug  Не знам какви симптоми имаш, но аз съм доволна от Тонзилотрен (за гърло), Цинабсин (за хрема) и Инфлуцид.
Бързо да се излекуваш и ти, и всички болни.

# 70
ехееее колко сте изписали.. Днес има ли бебе? Аз бях на у-ще днеска Луда ли съм? Изтощих се безкрайно!!! Отказвам се вече да ходя! Ще оставя всичко за поправителна сесия и това е... ааааа! Краката ми са отекли като .... не знам какво! Жалко за мамчето с квартирата, как може такива преживелици да й се случват баш сега...пуууу какви хора коравосърдечни има бе! Стискам палци да си намерят бързо прилична, подходяща квартира! Защо не знам всичко се случва на вкупом...

# 71
Привет на всички,
Само се включвам, за да не ви изтървам, а после се връщам в предната тема, че голямо четене ме чака!  

# 72
и аз съм в отбора на леко  болните, Записвам се да ви следя .....мнооого бързо пи6ете   bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Деси Тук сме още 3 в едно  Mr. Green Заега няма никакви наченки да искат да излизат...
Поздравления! Ти си абсолютен ГЕРОЙ! Браво на теб, много ти се радвам и ти желая здраве и успех!

# 74
Благодаря на всички мамчета за подкрепата  Hug Hug Hug Hug
allian  Що за хора са това? Как може , седя и се чудя, не проумявам. Понеже ние също даваме апартаменти под наем само че в провинцията и знам какви взаимоотношения имаме с квартирантите си. За сведение - баба ми им прави сладки и мекици и им носи на момичетата (те са студентки)! Как така ще ви оставят посред зима с малко бебе навън на пътя?  #Cussing out Много се ядосах. Ти в кой квартал на София живееш, къде и какво ще търсите?  #Crazy Ако чуем нещо да помагаме  Hug
face по-добре ли си? Какво става с теб?
Magi Todorova добре дошла  Hug
Пандичка честита ви първа разходка, колко хубаво 1stroller голям кеф е било за малката госпожица сигурно
Успех на всички мамита, които са на път с бебоците.   bouquet
Липсва ми тук в темата едно момиче Desi_89 мисля че беше, ако не бъркам  newsm78 Какво стана с нея, изчезна напоследък, дано да е добре

Общи условия

Активация на акаунт