Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията в новата тема?
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията в новата тема?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са начините за справяне с болката по време на раждане и какви са очакванията за процеса на раждане?
-
Какво е усещането за твърд корем и магнезия по време на бременност?

и си припомням колко много я исках и обещавах в молитвите си, че няма да се оплаквам в тези трудни моменти.
на всички!
за темата Мишеловска
. за ада наречен "детско отделение на 1-ва АГ Св. София" ще ви разказвам само да се измъкнем от тук 
пък аз се надявах по-рано да се видим с девойката

.Дано ти отмине до секциото 

Ама за Башар Рахал няма да се разберем. И аз съм му фенка. Пък и с Вики и Фейсчето имахме един ден приключение с него на паркинга на мола. 
Ма много ми е грижовен напоследък. Вчера с моите мъфини бях изпоцапала де що съдове има у нас и той се нареди да ги измие. Сега има поръчка като се връща да ми донесе изненада, да видим какво ще ми купи. Най вероятно сокче, че вчера мрънках че ми се пие.

Много се моля всичко бързо да се оправя с него! Кайлис си беше с предписание за секцио, просто явно бебето е тръгнало по-рано, посред нощите.