Отговори
# 45
Добър ден и честита нова тема! Благодарности на цветно и мишеловска за усилията Flowers Bouquet
Присъединявам се към групата на недоспалите. Пет часа въртене и смяна на стаи и легла и накрая зверско главоболие. Това, което си повтарям е, че с всяка минута се приближавам до срещата с  бебчо smile3522 и си припомням колко много я исках и обещавах в молитвите си, че няма да се оплаквам в тези трудни моменти.
Много  Hug на всички!

# 46
Цветно   bouquet  за темата Мишеловска   bouquet за заглавието
Аз съм добре, възстановяването върви чудесно, но бебето минава пре нелеки перипетии...Не ми се пише и говори, затова вдигам телефона само на ММ Tired. за ада наречен "детско отделение на 1-ва АГ Св. София" ще ви разказвам само да се измъкнем от тук Tired

# 47
Ето ме и мен! Честити бебчета на тези които съм пропуснала и скорошно прибиране удома Simple Smile
Гледам че много от вас не могат да спят. Аз съм с много странен режим. Лягам си към 2-3 вечер и ставам към 12 наобяд. През деня съм ок, вечер си имам менстр. болки, корема ми е често твърд, но не е болезнено. Утре съм на тонове да видим. Малко ми е притеснено, че бебето не сме гледали от 27, моя лекар още го няма, та се чудя за мое успокоение дали да не отида на частно. А вече ходенето и шофирането са ми голям проблем, измарям се докато стигна до кварталния мйгазин Simple Smile)) Хайде поздрави на всички и ще чакаме следващото бебенце Simple Smile

# 48
  • гр.София
Охх Кайлис много ми е мъчно да чуя това за твоето ангелче,дано ви изписват по-скоро.Ама малко ме стресна  Confused ,аз също ще съм там и се надявам всичко да мине наред,да не ни се налага да сме разделени.Ама ти тук във форума така и не писа какво наложи операцията,а да е планувана по това време на денонощието не ми се вярва.Като имаш желание,разкажи.Все пак се радвам,че ти се възстановяваш бързо  Hug  Hug  Hug

# 49
Да се запиша и аз,че да следя какво става  Mr. Green 
Цветно благодаря за темичката  Hug и на Мишеловска за заглавието   bouquet

Честити бебчета на родилите! Да са живи и здрави и много да ви радват!

Аз тук рядко пиша,повече следя ФБ. Днес бях на преглед и съм с 1см разкритие. Док каза,че ще откарам до термин  Crossing Arms пък аз се надявах по-рано да се видим с девойката  Heart Eyes

# 50
Цветно,Мишеловска,за темата   bouquet newsm74

Бейбифейс,явно твоята болест се е задълбочила Sad.Дано ти отмине до секциото  Hug.Ако е толкова зле положението според мен е добре да те види отново лекар.

Зузи,успех и скоро да гушкаш бебето Simple Smile

Мария 13,успех и на теб,чакаме да се похвалиш Simple Smile

Лекси/Нети,бързо възстановяване Simple Smile

Кайлис,много успех и дано това положение приключи скоро и сте заедно с бебчето Simple Smile

Зелено Човече,благодаря за полезната информация   bouquet

Денислава ,съжалявам за загубата ви,горе главата,скоро ще имате голям повод за радост Simple Smile

# 51
Охооо, бременни и вече небременни кукувици! Чак 4-та страница сте докарали! Mr. Green

Кайлис Hug Желая ви скоро да се измъкнете от там и всичко с теб е бебо да е наред. Имате ли си име вече? И аз като Мария ще съм в същата болница и се моля да нямаме усложнения и всичко да мине като по учебник.

Златина, и аз съм с твърд корем и менструални болки. Продължавам да си пия магнезия, че имам чувството, че ако един ден не го пия на другия ще съм родила вече.

Дени Hug Съжалявам за загубата ти! Много мъчно! Но сега се съсредоточи върху това което очаквате с най-голяма любов! hug

Панди, пийвай повечко витаминки и яж пълноценно. То сега в кърмаческия период са забранени повече храни отколкото в бременния. Пробвай и с хомеопатия, та се надявам да стабилизирате положението. На малкото Панди не му трябва болна мама.  Hug

Мариян, страхотна семейна картинка си описала! Чак ми се прииска и аз вече да гушкам моето вързопче.

Мама Тодорова, мисля че твоята седмица идва!  Laughing Малко остана!

Тонини и аз изнасям концерти нощно време. ММ ми разказва. Казвам му да ме буди или да ме сръчква, но не - жал му било. А пък аз ако го чуя да похърква го мушкам в ребрата. hahaha

Вебо, ти пък ме разби с твоите сънища! Joy Ама за Башар Рахал няма да се разберем. И аз съм му фенка. Пък и с Вики и Фейсчето имахме един ден приключение с него на паркинга на мола. newsm53

Тори нещо не ми се мяркала напоследък. Да не се появи тука с 2 бебета+

С мъжо пък сощи гледахме клипчета как се къпе и повива бебе. Много му се радвам, че е такъв ентусиаст за гледане на дребното. И сега отиде до някаква железария да купува нов смесител за мивката в банята, че този нашия не бил подходящ.  remybussi Ма много ми е грижовен напоследък. Вчера с моите мъфини бях изпоцапала де що съдове има у нас и той се нареди да ги измие. Сега има поръчка като се връща да ми донесе изненада, да видим какво ще ми купи. Най вероятно сокче, че вчера мрънках че ми се пие.

Хайде хубава неделя и нека бебевалежа започне СЕГА! smile3504 smile3504 smile3504

# 52
Деси Тук сме още 3 в едно  Mr. Green Заега няма никакви наченки да искат да излизат...
Кайлис, стискам палци, да не е нещо сериозно и скоро да се гушкате. Аз също съм се запътила към ТК дано оцелеем  Tired

# 53
запис и от мен, за да ви следя Flutter
Честита радост на всички нови мами bouquet и дано до края на темата се присъединим всички чакащи към вашия отбор Party

# 54
Десита-Бонита, и аз съм така с магнезия и корема - твърд, та твърд. Лекарката искаше да го спирам - викам й, пак ще се докарам пред раждане, сигурна съм. Та склони да продължа да си го пия. Защо да спирам и да се тормозя от болки, като ще съм със секцио  newsm78

mariq13, и аз се притеснявам за Кайлис и бебока - какво ли се е усложнило с бебчо  newsm78 Hug Praynig Много се моля всичко бързо да се оправя с него! Кайлис си беше с предписание за секцио, просто явно бебето е тръгнало по-рано, посред нощите.

Панди, знам, че един път седмично мазане е крайно недостатъчно, обаче не мога да се накарам по-често - студено ми е да ходя гола по половин час докато попие. Останалите как практикувате мазането? Чакате ли и колко да попие? Щото иначе има ли смисъл, като дрехите обират всичко.
А ти, Панди, да не вземеш да се разболееш - пий хомеопатични имунозаздравителни отвари!

Зеленко, благодаря за статиите. От тази за секциото сега чак разбрах, че заради антибиотиците след операцията сме  по-предразположени към млечницата - уффф. Не знаех и че няма нужда от изчакване на изчистване на организма, за да се кърми. Нали навсякъде чакат по 24 часа, та.... Значи мога да си настоявам пред лекарите - ако има потекло нещо от гърдите де, а и ако съм в състояние. Но съм положително настроена по тази тема.

Денислава,  Hug

# 55
Записвам се и аз да следя Simple Smile Страхотно заглавие и честито на новите мами!   newsm10

# 56
Здравейте, момичета.
Не съм писала тук от много време, но не съм спирала да ви чета.  И аз не мога да си обясня защо така стана - може би, защото повечето активни сте от София, познавате се лично,организирате си срещи, което е страхотно. Ние варненските мами така и не успяхме да се организираме и да сформираме групичка "Варненски януарски мами"  Party После нещо стана с Торидим, подозирахте някоя от варненските мами, че е виновна и на мен ми стана тъпо, и аз не знам защо, та спрях да пиша.
Сега обаче като започнаха да се раждат бебенцата ми стана толкова мило и реших да се завърна. То не остана де, но поне ще се опитвам да се включвам по-активно в темите за все още не родилите мами, а и за отглеждането по-нататък.  Heart Eyes

Иначе много ви се радвам на всички, чувствам ви близки, въпреки че не се познаваме.

Искам да честитя на вече родилите мами - да са ви живи и здрави рожбичките, да растат силни, умни и Бог да ги пази!  Hug
На тези като мен, които сме в очакване пожелавам още малко търпение и кураж. Скоро и ние ще се гушкаме с нашите съкровища.

Като финал на поста искам да ви благодаря за новите неща, които научих от вас. Специални благодарности на Котката Марта, Зеленото човече и другите ЛЛЛ лидерите за безценните съвети и статии.   bouquet

Усмихнат ден!

# 57
запис и въпрос към мамите със секцио.....

от горната част на разреза ми е удебелен,направо си двоен...имам чуството ,че ми се е срастнало с други части,дебел ръб...нормално ли е....

# 58
Тори,учудваш ме направо с тия две зверчета  къде се побират,че още малко до термин ще ги докараш.Ето в класацията за износване на близнаци ти си победителя newsm10.

Аз като Елг съм си заплюла 7.01.-ЗНАМ ГОООО тогава ще е.Тая тапа 5-ти ден пада колко време може да пада една тапа?На 7-ми ще се отчета.

# 59
Oлеее Зузи ми ти си си дочакала термина,то не останало...ама контракции нямаш ли,нещо води,тапи???!Естествено,че всичко ще е наред  Hug

тапата падна на 2-ри януари, на следващата нощ имах леки контракции, но минаха за около 2-3 чАса. Водите са перфектни, плацентата е с леки калцификати, така че още не сме готови да излизаме..до седмица щяло да стане, така каза док  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт