Отговори
# 75
Здравейте Simple Smile И благодаря за хубавата нова темичка   bouquet
Фейсче, оправяй се, Пандичка и ти и браво за хубават разходка Hug
Алиан, неприятна ситуация, говорете наистина да останете или докато вие си намерите, или докато те продадат..
Тори, ти си герой!
Кайлис, и това ще мине, стискай зъби някак.. Hug
Аз реших да не замразявам клетки. Утре съм на док, сигурно ще ме офертира с дати да си избирам..със сигурност не усещам да се е обърнала. Звезден прах, дано се обърне твоята бебка, но аз мисля, че специално това обръщане, за което говориш се случва в хода на раждането, като слиза надолу бебето. Моята щерка така беше, 99% съм. Така че според мен не бързай да се хвърляш на секцио. Виж, аз с това седалищно, не че не може и с него нормално, ама трябва да сменям док...и болницата, и изобщо тъпо.
Сетих се днес че не съм избрала с какво да изпишат бебка, сега ще преслушам чекмеджетата какво предлагат Simple Smile
Моите хора се завърнаха от своето пътуване и сега сме си заедно, бебето вече може да излиза Simple Smile) В тая връзка имам въпрос, ако тръгне раждане и се налжи секцио по спешност, и съм яла/пила скоро, какво става?

# 76
Здравейте кокиченца !  bouquet

Благодаря за новата темичка и заглавие-Цветно,Мишеловска  bouquet

И ние сме си още 2в1 ,с никакви намерения за излизане Mr. Green ама инатче като баща си,3 седмици след термин  Joy
Наистина е мн гадно да те настроят ,тая седмица ,или до тая дата ще се роди ,моята доки и тя ми каза ако до 28 не се роди,да отивам в болницата,ми отидох върнаха ме  Grinning утре втори дубъл ,пък ще видим какво ще ме правят...

Калима,честит малък боец!  bouquet

Кайлис,стискам палци скоро да сте вкъщи! Hug

Тонини- моля,за рецептата,наистина върши чудеса,е да не се налага по-добре де...иначе,нз преносвам по цикъл,по ехограф -термин 6...пробваме с кекс и с бисквитки ама тцъ Crazy

Панди - пази се,много гушки на малките пандички!

Нури-как са твоите фурии ?,оздравяха ли?

Коте,Мила как е?Наддава ли??

Алиен,много лошо така с квартирата..търси си правата,а поговори и с хазяйката за малко по-дълга отсрочка примерно...ако е разбрана  Hug

Денислава,съжалявам за случилото се... Hug бъди силна ,заради бебчето!

Добре дошли на новите мами,хайде събирайте се във Варна,че там ще ви посещавам по-честичко като съм в Бг;) ама и при столичанките ще мина  Mr. Green

Фейсче,оправяй се бързо! Hug

Зузи,Мама Тодорова успех и скоро с бебчета в креватчетата  bouquet

Деситке-Бонитке ,стигнах до тук,сегашните болешки са нищо в сравнение с някой минали периоди..иначе си имам от всичко Mr. Green ама то на коя мама в 9 месец и е леко?? Това поне ми беше известно  Grinning гледам да одържам положението,трудничко е понякога,но  искам само беба да е здравичка и си мисля как скоро ще се гушкаме...

Звезден прах,успех дано се получи обръщането !

Happyness - е ,не знам как може да си позволиш такова държание ...

Аз още не съм оздравяла,и ми е мн гузно,ако тия дни се роди бебка ,аз болна Cry всички тук минаха грип,хубаво че аз се разминах лекичко,ама все пак точно накрая...

Но мислим позитивно  Peace
Вече се чудя дали корема ми върви пред мен или аз вървя след корема си  Joy  

За майките...моята е същата ,ако до 1-2 ч не пиша във фб ,се почват звънения,смс-и,дразнщо е,отделно вече по-често роднини/приятели се обаждат да питат не се ли е родило бебето...
Майка ми утре като знае че ще ходя до болницата ,ще иска постоянно сигурно да й пиша..

Никито,и аз още не съм избрала дрешки конкретно за изписването..ама половината куфар е пълен с нейни дрешки 😄 хубаво е и аз май да го прегледам ,благодаря за напомнянето  Hug

Ели, пиши като можеш,надявам се ,че си по-добре!

Ив^ разпиши се,че те мислим !

Мандаринке   bouquet

Още нещо щях да пиша,ама забравих  Grinning

Хубава неделна вечер!  bouquet

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 19:59 от His Princess

# 77
nikitto мисля че правят клизма и тва си е....

# 78
Еее сега и аз да се похваля, най-накрая родих малкия Никола на 31.01 в 13.14часа ,тежеше 3.100 и много голям красавец Sunglasses Sunglasses! Родих нормално за 30мин и след 2часа спане вече ходих Mr. Green! днес ни изписаха и сме големи сладури, много съм щастлива bowuu Grinning

# 79
Никито, питала съм  - ако преценят правят промивка на стомаха...клизмата си е задължителна

# 80
Catherine_78,Честит син!!!  bouquetДа е жив и здрав,а ти все така щастлива покрай него.Честито и на таткото!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 81
Катрин, честито бебче, много да ви радва!!! Браво за бързото раждане  Hug

Аз днес съм поспаланка...цяяял ден лежа и спя  Grinning Най-после и аз да разбера какво е да се наспиш!!! А вчера бях на кола маска и съм страаашно доволна, въобще не ме боля, а мислих, че ще е кошмар, защото няколко пъти се бръснах  Grinning Е това от мен. Чакам си бебока със широко отворени ръце. Вече мога да кажа, че съм напълно готова  Heart Eyes За жалост не усещам почти никакви контракции или пък друг дискомфорт, въпреки че вече не пия магнезии...а така искам и аз конракцийки...  Whistling Whistling Whistling

# 82
Катрин, честит син, жив и здарв да ви е! Страхотно раждане си имала, браво!  Mr. Green

# 83
Еее сега и аз да се похваля, най-накрая родих малкия Никола на 31.01 в 13.14часа ,тежеше 3.100 и много голям красавец Sunglasses Sunglasses! Родих нормално за 30мин и след 2часа спане вече ходих Mr. Green! днес ни изписаха и сме големи сладури, много съм щастлива bowuu Grinning
Честито! Здраве и много късмет! Май той е последното бебче за годината, ако е на 31 декември ( защото си писал 01.....)!

# 84
Катрин, честит син!   bouquet  Да ви е жив и здрав! Поздравления и за лекото и бързо раждане.

Момичета, тази нощ небето "се отваря". Не забравяйте да си пожелаете нещо и то ще се сбъдне.  Hug

# 85
  • София
Здравейте и от мен. След като поспах 3 часа следобяда, се чувствам по-добре, но това не значи, че тази нощ ще спя,ами напротив - усещам, че ще съм кукувица. За пореден път днес ми смениха датата за секцио, но не съм бясна, защото е по-късна и има по-големи шансове да оздравея. ММ се цупи, че нямал търпение.
mama_Todorova, не мога да си позволя да съм кашляща 3-4 седмици, трябва скоро да ми мине!!! Иначе и аз се дразнех сега по празниците на поздрави от типа "ЧНГ! Колко сте?" Или "ЧНГ! Родихте ли се?" и т.н. Казах им, че ако има бебе няма да си трая и ще кажа и да престанат да ме питат. Не казвам на всички, че съм секцио, а казвам, че термина е на 24-25 януари и край.
Аз днес съм може би мааалко по-добре с кашлицата, но хремата стана непоносима. Благодаря на всички, които ме мислите!!!  Hug След секциото щели да ми вливат 3 дни антибиотик заради това, че съм болна (или била болна наскоро) и ако преценят и на бебето антибиотик. Признавам, че второто ме озадачи малко и хич не ми се ще...
Vebo, ние Башар Рахал го видяхме с едно гадже, та дали не си била ти?  Mr. Green
marjan357, много хубава семейна идилия:). А как стои въпросът с пиенето на кафе по време на кърмене??? Мислех, че трябва да се избягва.
DeniSlava86, аз съм все така, мерси че питаш. Много съжалявам за загубата ти! Дръж се и мисли за хубавите неща, които предстоят. Hug
Дени86,съболезнования за роднината ти.Извинявам се може би не е момента ,но съм забелязла,че когато се ражда нов живот друг си отива.Дядо ми почина 5 дни след като родих дъщеря ми и моите роднини не смееха да ми кажат доста време. Sad
Искрено се надявам да не си права!!! Не искам да губим никой от семейството. Загубихме бащата на ММ преди 4 години, мисля че семейството се нуждае от ново попълнение.
Панди, ами и ти трябва да се пазиш. Сега не трябва да заразяваш малкото човече! Явно след секциото имунната система е отслабнала. Аз бях така след операцията - прибрах се и няколко дни след това се тръшнах болна, без да съм излизала. Любопитно ми е как обличаш най-малката Панда и с какво я завиваш за навън?
Като ви гледам, не съм единствената с притеснителна майка. Не е лесно, като я режа я измъчвам...
Ivi4ka, да спим, ама не става! Влез нощем да видиш колко кукувици сме!
Кайлис, стискам ви палци!!!!
Тонини, аз намалих много магнезия, но контракциите не се увеличиха.
allian84,  Hug Hug Hug Hug Всичко ще се нареди. Другото ти го казах.
nikitto, браво, няма вече да ги мислиш твоите хора ще се върнат ли до появата на беба, няма ли....
His Princess и ти оздравявай!
Catherine_78, честито бебче!!!!!
sunflower3, добре, че ме подсети, че утре е Богоявление! Покрай моите перипети съвсем забравих, че идват Йордановден и Ивановден. Имаме си именници в семейството, но май няма да ги видя...
Цветно, аз тези дни сама ще се пробвам за кола маска. Лошо е, че нищо не се вижда!

# 86
  • гр.София
Catherine_78 честит ти сладур Никола,да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!Радвам се,че си родила толкова лесно и бързо!   smile3525
Алиен незнам какво да кажа за хазяите ви,знаейкиче чакате бебе и да не ви кажат поне по-рано,едва ли са взели решението да го продават за ден!Няма да се оправи този свят,докато има толкова коравосърдечни хора и живеем като скотове-всеки сам за себе си...много тъжно  Tired Дано бързо намерите решение  Praynig
Цветно малко ти завиждам,и за спането и за контракциите.Аз пък хич неискам да имам,и не помня от кога не съм спала без някоя контракция или втвърдяване на корема да не ме събуди.То и за един ден може да почне раждането,ако контракциите са качествени,не е задължително да почнат по-рано и да ги имаш с дни.
Днес ми пристигна Лефакса,бях го поръчала по една позната от Германия.Както ви казах,много ми е мъчно да слушам как някое бебенце плаче и го боли,това наистина ме притеснява.Много държах да имам тези капки,като удавник за сламка по-скоро се хванах за тях,е така за мое си успокоение.
Прочетох статията на Зеленкото за кърмене след секцио,благодаря,беше ми полезна.Та в тази връзка,искам да попитам момичетата родили секцио,как кърмихте като ви дадоха бебо?Не ви ли болеше операцията,и не риташе ли детето,как го държахте?За моментите още в болницата имам предвид??

# 87

Дени86,съболезнования за роднината ти.Извинявам се може би не е момента ,но съм забелязла,че когато се ражда нов живот друг си отива.Дядо ми почина 5 дни след като родих дъщеря ми и моите роднини не смееха да ми кажат доста време. Sad
Искрено се надявам да не си права!!! Не искам да губим никой от семейството. Загубихме бащата на ММ преди 4 години, мисля че семейството се нуждае от ново попълнение

Ами ето не съм се изразила правилно.Исках да кажа,че по принцип ,когато се ражда нов живот друг си отива,не е задължително да е от семейството.Извинявам се пак.А дано да се оправиш,Фейс  bouquet
И аз следобед уж легнах ама станах по-изморена,стисках очите ама нищо не стана,имам болки едва се изправям сякаш беб е без водица или му е време вече Praynig

# 88
Катрин, честит Никола! Да ви е жив и здрав! Браво за лекото и бързо раждане и че вече се гушкате.  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 89
Zdraweite mami pojelavam vi leko rajdane.Az sam malko dalechko ot vashata tema no vi cheta s interes..Parvoto si dete rodih sekcio i vtoroto shte e taka-ta iskam da uspokoq mamite koito sa planuvali sekcio-vaobshte ne e tolkova strashno.Do chasa na operaciqta me ostaviha v predrodilna zala i tova beshe po strashnoto chestno da si kaja nagledah se i se naslushah no spored men vsichko e individualno.Ta ako e planirano sekcio te priemat sutrin i te preduprejdavad bez hrana i napitki-nikakva klizma ne sa mi pravili,pravqt predi da te razdvijat za da moje da ne stane bela ako se napanem v WC po nujda(sori che sam taka podrobna).Kashlica kihane a i dori smqh parvite 6 dni ne e za predpochitane.Na 7 den sled kato mi svaliha koncite i se pribrah v kashti zabravqh che trqbva da se pazq ni bolka nishto.Izvinqvam se za dalgiq post no mnogo se valnuvam ot ochakvanoto prejivqvane.

Общи условия

Активация на акаунт