Отговори
# 240
Леле, колко сте изписали.. Simple Smile

Ние сме вкъщи с баткото и не ми остава много време.  Crazy Не искал  да ходи на градина, мъчно му било за мен, искал си при мен и бебето в корема.  Heart Eyes Отделно съм със силен гърлобол и се лекувам, и аз като повечето на финалната права ме хвана.

Честито на родилите майчета!   bouquet Да са им живи и здрави слънцата. Бързо да се прибират вкъщи и да са спокойни!  Hug

На всички в очакване - стиснати палчета и леко и бързо раждане!

Връщам се да ви прочета подробно.

# 241
  • Пловдив
Чудни новини днес!
Да са ни честити новите бебета, на мамите бързо възстановяване.

Аз имам един-два тъпи въпроса.
Имам ръчна помпа на Авент от преди 4 години. Дали мога да я ползвам и сега след подходяща стерилизация?
Предният път влизаше в употреба само за да облекча гърдите след кърмене, никога не съм имала кърма в повече, че да замразявам и затова не купихме стерилизатор, а я изварявах в тенджера. По спомен я ползвах около месец.
Та се чудя сега да взимам ли стерилизатор, ако няма да замразявам и детето се храни само от цица.
Не че мога да знам от сега какво ще ни е дереджето, ама се чудя. На използваноте от Продавалника може ли да им има нещо?

# 242
  • София
Момичета, при мен положението е горе-долу ОК. Елг, мерси че питаш и тенкс за инфото!  Радвам се, че сърчицето е ОК Hug
Успях да пиша във фейса, но като тръгнах да чета форума и заспах, защото пак имах безсънна нощ.
Честит имен ден на всички празнуващи!! И ние си имаме именник - баща ми, но няма да празнуваме за първа година, че не ние до това.
Деси89, като те чета и настръхвам! Дано е добре бебчето ти. Страх ме хвана и за моето.  Аз съм болна в момента и ми казаха, че не е добре бебето да седи в мен, като боледувам, но аз реших, че не им се мести секциото. Имам някакво леко подобрение днес, но ми казаха, че няма да ми преместят датата за секциото и да взимам антибиотик. Та сега съм на аугментин.
mama_Todorova, сериозен инцидент! Добре, че се е разминало. Аз се чудих защо изчезна. Иначе и на мен ми се случи нещо странно тази сутрин - сякаш не успях да си поема въздух така, както си седях. Все едно бях забравила как се диша и седя и нищо! Така няколко секунди, после се раздвижиха нещата. Не мога да си обясня какво стана.
на-ни, да ти е жив и здрав Тео. Ама как така, оня ден си писахме и днес си вече с бебе!!!
Панди, не чакай до 23, иди още утре да я види педито. Щом смяташ, че не е нормално това повръщане...
desita bonita, вървим еднакво на кг - аз ти казах Simple Smile Иначе не мога да не спя през деня, очите сами ми се затварят! За датата ме беше питала - още не знам 100%. Или е твоята, или следващия ден. Но както е тръгнало на съвпадения, може и да сме на една.
Маги, честити госпожици. Дано скоро ги изпишат и да се гушкате!!!
Тонини, аз не знам дали има смисъл да го пия магнезия, то останаха 4-5 дни до секциото.
dessita82, аз съм със същите контракции и като ме стегне корема при всяко кашляне или кихане, направо усещам напрежение отдолу, сякаш ще излиза.
За стерилизирането, аз пуснах нещата в стерилизатора, след това ги оставих да се изсушат, понеже не ми се виждаше ок да ги нося мокри и съм опаковала в чисти пликчета всичко. Едва ли са стерилни, но не знам какво да ги правя. Да моля там да ми ги стерилизират ли?
Rosi4kaS, браво на вас!!! За инфакол четох, че българския нямал нищо общо с английския и тукашния майките не го препоръчват!
Честито бебче на miika и племенник на ели83!
Кайлис, много се радвам, че сте по-добре! Все ви мислех. За името - каквото си избрала, все ще е хубаво. Важното е да сте живи и здрави!
Ivanova_Gr, никой не обърна внимание, но как така бебе 62 см??? Да не би да искаш да кажеш 52?
Ооо, Перо  Hug Аз мислех, че си   ylinfant вече. Така говореше, все едно ще се раждате.
sunflower3, лекувай се, че аз почнах с леко дразнене на гърлото на кашлица. 4 дни бях в това положение и изведнъж ме връхлетя със страшна сила!

# 243
Чудни новини днес!
Да са ни честити новите бебета, на мамите бързо възстановяване.

Аз имам един-два тъпи въпроса.
Имам ръчна помпа на Авент от преди 4 години. Дали мога да я ползвам и сега след подходяща стерилизация?
Предният път влизаше в употреба само за да облекча гърдите след кърмене, никога не съм имала кърма в повече, че да замразявам и затова не купихме стерилизатор, а я изварявах в тенджера. По спомен я ползвах около месец.
Та се чудя сега да взимам ли стерилизатор, ако няма да замразявам и детето се храни само от цица.
Не че мога да знам от сега какво ще ни е дереджето, ама се чудя. На използваноте от Продавалника може ли да им има нещо?
аз си купих стерилизатор за микровълнова Филипс Авент за микровълнова от Продавалника за 10лв. Прекрасен е, накиснах го, измих го с бебешко веро и ще го стерилизирам първо него сам и после другите нещица! Няма му нищо, а и 50-60 лв за кутия с капак ми се вижда много  Shocked #Crazy

# 244
  • Пловдив
Ние нямаме микровеле. Ако взимам ще е електически.

# 245
ДеситаБонита Hug малко е останало

Маги, важното е че и трите сте добре. Скоро ще ти ги дадат.

Елена93, Гледай да е удобна за бутане, катерене по стълби от теб ако се налага и маневрена.

Перо, да ти кажа ти пък най лесно ще родиш Hug

Цветно, да са ти живи и здрави именниците. И мерси за работата по първа страница. Скоро це влезна в час и ще те отменя.

Пандич, айде за третото да не разбереш, че е почнало раждането.

Зеленкото, мерси за инфото. Ако ми прицрака нали може към теб да си се обърна за съвет. Иначе не е трудно с изцеждането. За 10 мин съм готова.

Миралюба, защо да не можеш. Измии я хубаво и я стерилизирай.

Аз пратих ММ и каката на пазар, уж да си почина. Познайте колко пъти ми звънна. Пазарува със списък даже с марки и цени. Обади се 9 пъти.

Бебо спи, опитваме се да направим график, та го следя какво и как. Забавно е.

Много  Hug

# 246
Пандичка, по темата със сериалите смело препоръчвам: Breaking bad, Игра на тронове, Mr Selfridge, Абатство Даунтън, иии имаше един английски за акушерки и ся му забравих името, за раждания...котето беше питала за бего във фейса..ей забравих го!

# 247
Ivanova_Gr, никой не обърна внимание, но как така бебе 62 см??? Да не би да искаш да кажеш 52?
babyface, 62 см. Simple Smile (за това го споделих), и аз се чудя възможно ли е?
Честит имен ден и весело празнуване  bigdance2

# 248
Момичета, много ви благодаря  Hug
Панди- умишлено не съобщавам името, да. Снимки и имена - като се приберем у дома.
Мъчно ми стана за бебе Панда. Гадно нещо са коликите. Тигър на клон и на нас ни е помагала много.
Елг - радвам се, че всико е наред. за цеденето - адмирации и от мен..А не нам дали бих издържала дълго да цедя - безкрайно досадно и времеемко ми се струва Blush
Десита - дъщеря ми имаше период, в който спеше само отгоре ми Whistling Тогава игледах всики серии на Хорейшио. Много ми е любим. провах и другите (Ню Йорк, Лас Вегас), но не ми харесаха и бързо ги зарязах.
Маги- ще укрепнат душичките Praynig А защо те гонят, не може ли да останеш там? Мен има вероятност да ме изпишат утре, но ще остана с малкия, докато го изпишат и него.
на Деси 89 и Мама Тодорова -   Hug
Лека вечер!

# 249
sevi_to Аз също ще раждам във "Вита" с термин 31.01 съм, но според лекарката ще съм към 21-22.01. Добре дошла между другото! Ти при коя лекарка си от там, ние с tonniny сме при една и съща.
Elena93 според мен тази количка Експандер е най-добрата от предложените
Десита Бонита и аз засядам тази вечер над Хорейшио, ММ му вика "оня рижия"  Joy, така че и мен ме тресе CSI вълна  Hug

DeniSlava86 мерси за бързия отговор. Писах ти на ЛС.
Десита Бонита и другите момичета, страдащи от нищоправенето - сродни души! И на мен дните ми минават доста бързо, но неусетно и неясно как ...

# 250
Пандичка, по темата със сериалите смело препоръчвам: Breaking bad, Игра на тронове, Mr Selfridge, Абатство Даунтън, иии имаше един английски за акушерки и ся му забравих името, за раждания...котето беше питала за бего във фейса..ей забравих го!

http://www.imdb.com/title/tt1983079/

# 251
Здравейте момичета!
Чета ви но не ми се пише, нямам какво да споделя, днес мръднах натам-насам, имах и гости, в резултат корема на камък, дори с лека болка, но засега нищо. Предния път като ми се стягаше болезнено си оставаше кръгъл, само се втвърдяваше, а сега като го усетя да се стяга, го поглеждам и е в невъобразими форми, всичко ми е странно вече.
Честито на именниците и на бебоците   bouquet

# 252
Здравейте и от мен,днес имах среща с бъдещата ни акушерка,понеже се оказа доста близка на семейството реши да ни набави всичко за раждането (конци,марли и каквото може да се наложи).Лошото е че когато ми даде торбата с принадлежностите и погледнах какво има вътре открих цял куп със игли  Sad
Честно казано много се стреснах,явно се оказа че изпитвам страх от шев и кройката че чак си пожелах бебка дане бърза много  Whistling
А уж досега бях толкова сигурна в себе си,понеже се разминах без никакви болежки и проблеми,а до термин имам 14 дена.

# 253
Здравейте, мили мамчета, и честито за новите попълнения!     bouquet
И аз съм на тази опашка, терминът ми е на 28. 01. Да ви питам - има ли някой който ще ражда във Вита?
За тези пари роди в Надежда аз там родих и просто нямам думи обслужването, обсатовката и всичко бе страхотно! Simple Smile Heart Eyes Mr. Green

# 254
Привет от още една от нищоправещите  smile3503 !
Аз препоръчвам Династията на Тюдорите, а иначе по нощите гледам Сем. Симпсън  Blush
И аз още нямам количка, харесах една в Хиполенд и се надявах да я намалят след празниците, но уви...
CHICCO Комбинирана количка 3в1 TRIO ENJOY EVOLUTION Coal, ако някой я познава нека пише.

Общи условия

Активация на акаунт