Отговори
# 645
Здравейте и от мен!
Днес беше денят ми за секцио.........но....... бебка реши да излиза на 3 срещу 4 януари.В 24.00 на 3.01 ми изтекоха водите и набързо стигнахме до Варна.Беше ме много страх,на всичкото отгоре по път звъннах в МД и се оказа че моят лекар с когото се бях уговорила е извън БГ.Съвсем се притесних.Слава Богу че нямях силни и чести контракции по пътя. Бяхме там в 3.00,преди мен имаше естествено раждане а аз легнах към  9ч.Не искам да си спомням шока,страха и ужаса-цялата се тресях.....Малката Лили се яви на този свят в 9,00-2.570гр и 47см висока.Вкъщи сме си от 08.01 а аз вече съм почти възстановена

# 646
Какво затишие пред буря... Laughing  stork-boy stork-girl

Im So Excited, ще чакаме - какво да се прави  Hug.
sevi_to, не го бях чувала този тест, но сега чета, че се прави при конкретни случаи: нередност, забелязана при запис на тонове; съмнение за лошо снабдяване на бебето от плацентата; пресрочване на термина с 8-10 дни. Да не би да има някоя от тези индикации при теб?
Desi_89, радвам се, че малкият е добре!
doci, тук препоръчват първата седмица след раждането да се пази много жената, дори да не излиза за разходка, освен съвсем кратка. Друга препоръка, например е, че чак след втората седмица е хубаво майката да носи бебето в слинг или кериър. Курсовете за възстановяване след раждането се записват най-рано 4-6 седмици след това. Като цяло препоръчват да се започне с разходки и упражнения, да кажем по 20-30 минути дневно и едва след 2 месеца да се премине на спортове като плуване и каране на колело. Може би това ще ти послужи за ориентир, все пак всичко е доста индивидуално.
penumbra, честита дъщеричка!  Heart Eyes
♥Пандичка♥, дано успееш тези дни да наваксаш малко със съня и почивката!  Hug
Възкресителница с Перо, как се чувстваш?
sunny_bebe, честита да ви е Лили! В крайна сметка естествено ли роди? Бързо възстановяване!   bouquet

# 647
Какво затишие пред буря... Laughing  stork-boy stork-girl

sunny_bebe, честита да ви е Лили! В крайна сметка естествено ли роди? Бързо възстановяване!   bouquet

Родих с операция,тя беше с два пъти увита пъпна връв

# 648
penumbra толкова те мислих, като се загуби по едно време. Радвам се много за вас, да ви е жива и здрава малката госпожица , много радости и усмивки! newsm07 Ще чакам да споделиш как е минало раждането.
Аз съм си в чакане на четвъртък да мина на преглед. Не съм писала отдавна, беше ми мъчно за загубата на малкото слънчице тук в групата.
Поздрави на всички мамчета, а на тези като мен , на които предстой да минава по -бързо и безболезнено  Hug
Честито бебче и на sunny_bebe, да е здраво и силно

# 649
  • София
sunny_bebe, penumbra, честити дъщерички!

# 650
Честито бебче, Пенубра.   bouquet
Честита девойка и на СъниБебе.
Да са ви живи и здрави.

# 651
  • София
Здравейте мами Simple Smile

Да честитя на пембура и на sunny_bebe за прекрасните бебоци   bouquet  bouquet

Аз мога да споделя, че най-накрая ми олекна - днес подписахме договора за новия апартамент и до края на месеца трябва да се преместим. Дано с това жилище да нямаме проблеми, нито със собственичката Simple Smile

Иначе по термин утре трябва да родя, а днес на прегледа беба е още високо, нямам разкритие и няма изгледи да излиза. Започвам да ходя всеки ден на запис и да видим Simple Smile

Пожелавам ви хубав следобед и продължавам да ви следя.
На всички мами  Hug

# 652
mandarinkata Hug Т Hugоку що писах в групата , че съм подута и не ми стават ботуши, обувки и се чудя как да процедирам...Освен това вертикалния ми разрез по кожата от старото секцио  вече го усещам почти болезнен и почнах да се притеснявам да не се спукам... Embarassed Cry

По цял ден редувам работа от леглото и спане. Никакво домакинство не мога повече...мъжете ми не ги знам как се оправят...само закуска правя, ама вечери...

И те така  Tired

Благодаря , че питаш  Heart Eyes

# 653
Да се отчета и аз- бебе Калин,роден на 09.01 3550 гр и 51 см,нормално раждне

# 654
  • Севлиево
mandarinkata благодаря ти, много си ми полезна  Hug
sunny_bebe , penumbra честито бебчета, да са ви живи и здрави  Hug

# 655
Да се отчета и аз- бебе Калин,роден на 09.01 3550 гр и 51 см,нормално раждне

Да ти е жив и здрав.

Перо, айде не остана. Flutter
Алиан, честит ви договор.

Ние и д ес бяхме на разходка

# 656
Честита радост на Sunny bebe, Ell_83, Penumbra и Звезден прах!
   bouquet Живи, здрави и усмихнати да са ви дечицата!  newsm59 newsm63 newsm38

Аз съм при мама и тати за 4 дни, че ММ е "комбильовка" (както казва кака Панда). Леле каква органиация и пренасяне падна.  ooooh! Но щях да издивея 4 дни и нощи сам самичка с бебе Панда (каката щеше да е при баба и дядо, че няма как да я водя и взимам от градина).

Зелено човече, мерси много!   bouquet Да, потърси инфото за която говориш за слагане на 1стр. Simple Smile

Мандаринке
, благодаря!  Hug Миналата нощ поспах едно 5-6 часа и викам ура! Хайде, чакам те и теб с прекрасно бебче!  Hug

Възкресителничке, и за теб много  Hug Hug

Хайде и Алиан и Вики чакаме вече!  Whistling Hug

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 18:26 от ♥Пандичка♥

# 657
  • София
Хайде и Алиан и Вики чакаме вече!  Whistling Hug

Хахаха, Панди, и аз чакам Simple Smile

Бях помолила беба да задържи докато си намерим апартамент. Днес подписахме договора, така че се надявам да реши да излиза вече Simple Smile

# 658
Честити бебчета на Пенумбра, Съни бебе, Елл 83 - да сте здрави всички и бързо възстановяване!   bouquet

Фейсче, звучиш много по-добре от последния си пост. Радвам се за теб.  Hug Дано и с кърмата нещата се нормализират.  fingerscrossed

Деси 89, браво, че всичко с бебчо е наред.

Алиан, честит договор. Хубаво е, че успяхте преди бебчо да се появи.

Някой има ли новини от мама Тодорова? Дано всичко при нея е наред!

# 659
Sunny bebe, Ell_83, Penumbra и Звезден прах честити бебишони!!! newsm51 smile3525 newsm07

Общи условия

Активация на акаунт