Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 405
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
И аз отворих въпросната тема и затворих бързо, докато не съм ослепяла. То отвсякъде мига, блеска, върти се, мърда, ходи, целувки, усмивки, синьо, червено, леле, та мале  ooooh! Безкрайно ми е далеч този жанр и не съм осведомена относно актьорските качества на този господин, но останах с впечатлението, че актьорската игра е последното нещо, от което се интересуват там, по-скоро са истерични маниашки писъци: "аааа, Енгин помръдна с малкия си пръст, колко невероятно секси!" ooooh!

Направо станахте за смЕх отвсякъде Joy

Добре дошла. Смехът е здраве. Радвам се, че любопитството те е довело при нас. Енгин Акюрек ще спечели още един фен - разгледай първа страница на темата, погледни сериалите и всичко за него.

Не съм нова,темата я следя още от времето,когато филма се гледаше он лайн по турската ТВ

# 646
На мен ми стана интересно, че при смешките съвсем непредубедени мацки веднага се светнаха, че Енгин е гей.  Thinking Peace
Ами  повтаряй го  във всеки пост и в чужбина ще се прочуеш даже.
Но не ангажирай всички нас, защото нямаме общо с фантазиите и мераците ви.

# 647
  • Пловдив

На мен ми стана интересно, че при смешките съвсем непредубедени мацки веднага се светнаха, че Енгин е гей.  Thinking Peace
Ами  повтаряй го  във всеки пост и в чужбина ще се прочуеш даже.
Но не ангажирай всички нас, защото нямаме общо с фантазиите и мераците ви.

+ 1

# 648

newsm51
Engin Akyurek Universal Fans Club
Bi Küçük Eylül Meselesi: Kerem Deren – Senaryo Yazarı ve Yönetmen / Scenarist and Director

КЕРЕМ ДЕРЕН – сценарист и режисьор

Керем Дерен прекарва детството си у дома, предимно сам, защото страдал от алергии. Той се опитвал да се изразява чрез комикси – разкази в картинки. Образованието формира голяма част от младежките му години. След като завършва истанбулския „Робърт колидж” защитава бакалавърска степен по театроведство в колежа на Кънектикът, САЩ, театрален факултет. Има магистърска степен по Международни отношения  от Bogazici University,  магистърска степен по специалността „Театър” от университета „Голдсмит”, Лондон, и магистърска степен по специалността „Кино” от Bilgi University.
Кариерата на Керем Дерен тръгва нагоре през 2009 г. с телевизионната серия „Езел”, чийто сценарий е в съавторство с Пинар Булут, и той се превръща в един от най-популярните сценаристи в Турция. „Езел” печели много награди. Филмът „Един малък септемврийски проблем” , чийто сценарист и режисьор е той, ще бъде първият му игрален филм. Керем Дерен пише пиеси и чете лекции по творческо писане.

Филмография и награди:

Скрит текст:
Kerem Deren spent his early childhood at home and mostly alone because he had alergies. He tried to express himself by drawing comics for story telling. Education formed a significant part of Deren’s younger years. After graduating from Istanbul Robert College, he earned his B.A. degree in theater studies at Connecticut College, Department of Theater in the U.S. He holds a Master’s degree in International Relations from Bogazici University, a Master’s degree in theater from Goldsmiths, University of London, and a Master’s degree in cinema from Bilgi University.

Kerem Deren’s career took off in 2009 with the TV series “Ezel” written by him and Pinar Bulut together and he became one of the most popular scenarists of Turkey. “Ezel” won many awards. The movie “Bi Kucuk Eylul Meselesi” written and directed by him will be his first movie. Kerem Deren writes theater plays and gives writing workshops as well.

Çalışmaları / His works include:
=====================
20 Dakika (TV Dizisi / TV Series,2013)
Uçurum (TV Dizisi / TV Series, 2012)
Ezel (TV Dizisi / TV Series, 2009)
Gece Gündüz (TV Dizisi / TV Series, 2008)
Sınıf (TV Dizisi / TV Series, 2007)
Altıncı Gün (Tiyatro Oyunu / Theater Play, 2003)
Nehir Hikayeleri (Tiyatro Oyunu / Theater Play, 2002)
Gece Nöbeti (Tiyatro Oyunu / Theater Play, 1998)
Klostrofobi (Tiyatro Oyunu / Theater Play, 1996)
Çıkış Yok (Tiyatro Oyunu / Theater Play, 1993)

Ödüller / Awards
=============
Ezel - Seul Uluslararası Drama Ödülleri “En İyi Drama Özel Ödülü” / Seoul International Drama Awards “The Best Drama Special Prize” , 2012
Ezel - C21 Media Uluslararası Format Yarışması “En İyi Senaryo Ödülü” / C21/FRAPA Format Awards: “The Best Scripted Format”, 2010
Ezel - İsmail Cem Ulusal Televizyon Ödülleri “En İyi Senaryo Ödülü” / Ismail Cem Television Awards “The Best Scenario”, 2010
Ezel - Altın Kelebek “En İyi Yerli Dizi Ödülü” / Golden Butterfly Awards “The Best TV Series”, 2010

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 15:46 от loveofmine

# 649
Дами,много ли ви е интересно да се забавлявате на гърба на човек,когото дори не познавате?И аз надникнах в другата тема-на една баба й разбрала какъв е Енгин,на друга леля й-дюстабани,тичане и т.н.Толкова е жалко,че наистина нямам думи.Единственото,което разбрах е,че българите сме хора ксенофоби,ограничени и злобни,които трудно понасят чуждо мнение,а още по-трудно понасят някой да бъде по-талантлив и по-успял.Винаги съм се чудила на това "надцакване" на фенките-нещо от рода на нашето гардже е най-хубавото-е и?-фенките от това стават може би по-красиви,по-талантливи и им се повишава самочувствието?

# 650

Добър ден, на ВСИЧКИ в темата!

Скрит текст:

"Ако хората обичат както кучетата го правят,светът щеше да е рай."

Джеймс Дъглас

www.filmifen.com/633-hachiko-a-dogs-story-hachiko-2009.html
[/b][/color]

# 651
  • Пловдив

"Някои хора казват: "Стига вече, забравете го!" Ако обичате със сърцето си, а не с ума, като мен, ще ме разберете."
Скрит текст:
Some peope say "Enough already, forget him." If you loved with your heart not with your mind like me, you would understand me. Cemal Süreyya
Любов, ами то да се ошашави човек от дипломите на Керем. Благодаря за превода.  txtloves

# 652

Как може да се интересувате само от една единствена,безпочвена тема-гей ли е? Не , ЗМЕЙ е той, -на сцената и в живота.С каквото се хване го върши перфектно ,по най -неповторимия начин.Как веднъж не си зададохте въпроса как се съхранил така чист и неподправен в това лицемерно общество,в което живеем и където да намериш верен приятел е лукс. Много често си задавам въпроси за средата ,в която е израснал,за майката,която го е възпитала и му е вменила добродетели като скромност,трудолюбие,любознателност,способност за точна преценка.За таланта - не се замислям-това е дар от Бога и той му го е дал в изобилие.Но колко талантливи - мързеливци има,които пропиляват шанса си. Освен много талантлив,Енгин е и много интелигентен мъж,с непрекъснат стремеж към усъсвършенстване.Лично аз досега не одобрявам само партньорките му в живота,с които спрягат името му.Това отдавам на това,че подхожда към хората добронамерено,а те злоупотребяват с добрината му.

# 653

Привет момичета !

Както се пее в една песен - " Ей, така обичам - да е празник всеки ден !"

За мен също е празник, като "вляза" в  темата и видя,че  Мариянка е сложила всички излезли новини ; Любов  е направила превод на нечие мнение; Хаяско, Марица, Елинор, Милка  са споделили свои колажи; Ками е стартирала деня ни с поредната усмивка ; Аурелия - е казала прекрасни думи, които стоплят ; Тануша е скрила нещо ново и вълнуващо в спойлерите  ; Дочи, Галандри,Велияна, Ани-Марияни са "оставили" своята позитивна минутка.

Момичета  

За всички, които обичат смехът, шегата и прочие забавления
Скрит текст:
предлагам наистина да се "разходят" из необятните теми на БГ мама.
Такива теми има, че ще паднете от смях само като им прочетете заглавията - ама хората си пишат, искат съвети, дават съвети, благодарят си - и най-важното мненията им се отчитат/ което пък било важно за броя ЛС / и според тези брой мнения им се променя и статуса във форума.
Шарен свят !

Няма да ви давам имена - щото ще си е цяла реклама за темите им.
Пък нали знаете реклама се прави за пари.

Скрит текст:

# 654

"Някои хора казват: "Стига вече, забравете го!" Ако обичате със сърцето си, а не с ума, като мен, ще ме разберете."
Скрит текст:
Some peope say "Enough already, forget him." If you loved with your heart not with your mind like me, you would understand me. Cemal Süreyya
Любов, ами то да се ошашави човек от дипломите на Керем. Благодаря за превода.  txtloves
Много елитарна личност е тоя Керем Дерен. „Робърт Колидж” е американско училище в Истанбул, Турция. Основан през 1861, той е второто най-старото американско училище в света извън Съединените щати, след Американския колеж в София, България. Образованието е на английски език, а университетът „Голдсмит” е в челните редици на английското висше образование…
Сега разбирам откъде му идва изчанченият стил, необичайността на изказа в подсказките, богатата култура и, разбира се, амбициите да направи нещо новаторско.  Вярвам, че „Малък септемврийски проблем”  ще бъде нещо най-малкото интересно…

"Робърт Колидж"

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 16:16 от loveofmine

# 655
Единственото,което разбрах е,че българите сме хора ксенофоби,ограничени и злобни,които трудно понасят чуждо мнение...

Ето с това изречение съм 100 % съгласна и то важи с пълна сила за тази тема.  Peace

Защото по-големи ксенофоби, които не понасят чуждо мнение, от тесния фен клуб тук, който рисува ангелски крила на ЕА  и го нарича Бог, няма.   Crazy
Ако не бяхте искали бан за всеки, който "принизява таланта на актьора"  и не смята, че е по-велик от един Брандо например, нямаше да станете за смях на цял форум.
Само не ми казвайте, че ви е приятно да ви наричат "загорели лелки", справка Смешките.

На мен лично ми е неудобно да чета как го отнася актьора, заради неадекватното поведение на фенките му.

П.П. Да не забравите да ме докладвате сега, че принизявам вашите качества  Wink

# 656
  • Пловдив

41 епизод - гледате ли?

# 657
gphilipova, на който му е смешно,да се смее,на който му е тъжно-да плаче.Да прави кой каквото си иска.Не мисля,че мнението на "смешките" е най-меродавното на света-за толкова години сигурно сме успели да изградим точна представа за себе си и най-малко мнението на напълно непознати и анонимни хора в нета може да бъде меродавно ,поне за мен.
За актьора няма защо да се безпокоиш-той и с нас и без нас следва своя звезден път-а той наистина поне до тук е блестящ.

# 658

Хайде,пред телевизора.

# 659

Нова-стара от Бозджаада. Предоставена от ASMİN AKYÜZ.

Скрит текст:
...  ЗМЕЙ е той, - на сцената и в живота. ...

newsm10

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 16:55 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт