ФОРМУЛА 1 - сезон 2014 - ВРЕМЕ за НОВИ ЛЕГЕНДИ

• 45 988
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Невероятно състезание! А като за Бааааарейн направо извънземно!!! Най-доброто за момента Simple Smile

Страхотен Луис! Впечатлена съм, беше великолепна битка и с много адреналин.
Официално подкрепям Лу в отбора на Мерцедес  Shocked Shocked Shocked

Признавам си, че се изненадах от позициите на Форс Индиите, че даже и пък Перес преди Хълк. Good job!
И Дино и Ботас бяха супер, жалко че Реб Булите ги изпревариха, което пък ме води до мисълта колко се радвам на успехите на Рикиардо...знам, не е благородно и великодушно, но комуникациите им, както и изпреваранията на Даниел срещу Себ (няколко пъти) ми повдигнаха лошото настроение. Което разбира се се дължи на....червената каруца! И Лукчо! Да му забранят да се появява беее, както и на Денис. Бан и за двамата!  #Cussing out

В заключение - браво на Мерц, направили са страхотен двигател!

# 631
  • КиТ
Ферари трябва да направят спешен ъпгрейд на тая кола,че то който застанеше за Кими и го изпреварваше,само едно изпреварване от негова страна видях  Shocked
Дино добре се справи,дори стисках палци да изпревари Фетел,но за малко не успя,също така много ми хареса коминикацията кой е по бързия,направо ми напълни душицата  Mr. Green
Малдонадо 20 точки от книжката минимум,какво беше това  #Crazy ooooh!

# 632
  • София
Малдонадо 20 точки от книжката минимум,какво беше това  #Crazy ooooh!

А де...и Гутиерес това питаше?  Shocked

# 633
Малдонадо наказан с 5 места за сл. старт- http://clubs1.bg/news/maldonado-nakazan-s-pet-mesta-za-kitaj-30976

# 634
  • Варна
Юлка, аз имах пропуски за това състезание и не бях подготвена  Mr. Green. Така, че вярвам ти че Индиите са били подготвени и благодарение на двигателя излязоха толкова напред Simple Smile
И да, сега чакаме другите конфигурации на трасета, да видим как стоят болидите.
Да не забравяме, че и миналата година лимонадите и за тях уж трябваше да има неудобни писти, ама не им пролича  Mr. Green

Освен местата, точки ще му пишат ли в тИфтерчето  Mr. Green.
Рикардо миналото състезание 10 места, за вина на отбора. Сега 5 места за Малдонадо  Thinking

# 635
  • BG
Привет, мили мои!  Peace

Честито на Луизианите агейн!   bouquet
 Имах гости и с половин око и почти без ухо гледах.
Някой да се смили и да драсне две думи какво интересно е имало в комуникациите на моите гарджета!  Praynig
Да ви призная, много харесвам Даниел и много се радвам, че и двамата състезатели в отбора вече са ми любимци! Да мога да се утешавам с единия, когато другият се дъни! Хаха!
Анелко, и аз се стресирАх много, като видях, че Малдонадо е наказан само с 5 места за такъв сериозен инцидент. На фона на 10-те назад за Даниел си е направо погалване по главичката!

Къде се изгуби нашият съфорумец, който така ентусиазирано се включваше преди сезона?  Thinking

Хайде целувки!  Heart Eyes

# 636
  • Sredets/Burgas
Аааа, момиии, това състезание беше друга бира!  Mr. Green

Най-се изкефих като се наредиха по двойки! Сладури...

Малиии, пък Тото Волф по едно време като го дадоха,
какъв ми беше изстръпнал заради битката на двата Мерца...  hahaha

# 637
Някой да се смили и да драсне две думи какво интересно е имало в комуникациите на моите гарджета!  Praynig

Бении, всичко което чух по едно време беше- "Себ, Даниел е по- бърз от теб, пропусни го..." или нещо такова  newsm78 Тогава чух и Себ да се оплаква от липса на мощност...
Да си призная това състезание трябва да го гледам още веднъж, за да прегледам цялостната надпревара, защото през цялото време бях "вцепенена" гледайки тайминга... Дъх не ми оставиха калпазаните от Мерц  Mr. Green

И аз имам питанки разни...  Crazy
В първия стинт сравненията между Хамилтън и Розберг показваха, че Лу е похарчил повече гориво, но в рамките на допустимото, доколкото разбрах.... Нашите коментатори казаха, че това ще е предимство за Нико на по- късен етап...  newsm78
Няколко обиколки след първата смяна на гумите Р.Инж. на Хам му каза, че вече е спестил достатъчно гориво и може да натисне...  newsm78
Та въпросът ми е- ако пилота не е превишил нормата в нито един момент, защо ще му се налага да пести след това...?
Не знам, дали ме разбрахте  Rolling Eyes
Явно това са неща, които ще учим в движение...

# 638
  • BG

Бении, всичко което чух по едно време беше- "Себ, Даниел е по- бърз от теб, пропусни го..." или нещо такова  newsm78 Тогава чух и Себ да се оплаква от липса на мощност...
Да си призная това състезание трябва да го гледам още веднъж, за да прегледам цялостната надпревара, защото през цялото време бях "вцепенена" гледайки тайминга... Дъх не ми оставиха калпазаните от Мерц  Mr. Green

bouquet

# 639
Ей, бандаа  Hug как сте? Изпаднали сме в "трета глуха"  Mr. Green, не че е задължително да сме в "първа", де  Crazy
Аз, за разлика от вас имах време в изобилие тази седмица и прочетох всичкооо, което се изписа след Бахрейн  Wink
Всички са на мнение, че състезанието беше прекрасно, но със сигурност трябва да имаме повече такива през сезона, за да се определи новата формула за добро попадение. А, най- добре ще е ако Мерц бъдат скоро застигнати от някой и друг отбор  Wink
За сега противници на новият регламент има, и то много силни- Ферари, Ред Бул (в лицето на шефовете), Бърни..., добра група. Едни се срещат с Жан Тод, други обжалват правила на ФИА..., всеки търси своето... Мерц са на другия полюс- на тях всичко им допада  Mr. Green, даже Пади Лоу направи смело изказване, че максималното гориво трябва да се намали още  Crazy  Crazy
Така де, печеливши, губещи, "за", "против", кой прав, кой крив  Mr. Green..., ще видим накрая.
Впрочем, ще се преосмисля и правилото за двойни точки- http://clubs1.bg/news/fia-mozhe-da-premisli-dvojnite-tochki-sled … a-na-sezona-31046 Въобще не ми е ясно, защо не се вслушаха във феновете по- рано...
Друга промяна, която ощети по- малките отбори и те заслужено негодуват- http://www.autosport.com/news/report.php/id/113379

Друго, което ми направи впечатление (май не е хубаво да имам много време за четене  Mr. Green), е че медиите, като че ли се опитват да конфронтират пилотите на Мерц  Crazy
Не знам, кога точно се е разбрало, че Нико е технически по- интелигентен от Хам, и че това ще му даде предимства през остатъка от сезона... Появиха се и спекулации, според които Нико е предпочитан в отбора, защото е немец..., и че самия Тото  Heart Eyes(Анелка, представи си  Mr. Green) го подкрепя повече... Да не говорим, че непрекъснато ги разпитват, колко точно се уважават  Mr. Green
Ясно е, че дребните клюки и конспирации продават, а също така съм наясно, че ако Мерц се борят само със себе си до края на сезона, то медиите ще разнообразяват публиката със все по- провокативни писания, но искрено се надявам пилотите да не се поддават на тези игрички и да държат печено... Втора 2007-ма, няма да преживея  Crazy Възрастни сме вече, раздаваме го по- лежерно  Mr. Green

Вторник и Сряда имаше тестове на Сахир. Отборите са тествали актуализации за следващите стартове, а в един от дните си Мерц, Катерам и Уилямс, ако не се лъжа, са тествали и гумите за 2015- та.
Надявам се през втория ден Мерц да са си свършили добре работата, защото ми се виждат доста разсеяни на снимките  Mr. Green  Mr. Green

Макларън и Ред Бул може да се "хванат за гушите", заради кадри  Mr. Green Личи си, че чичко Рон се е завърнал  Mr. Green- http://clubs1.bg/news/red-bul-nameriha-zamestnik-na-prodromu-31023

# 640
  • София
...Втора 2007-ма, няма да преживея  Crazy Възрастни сме вече, раздаваме го по- лежерно  Mr. Green

Аааа, пък аз се надявам на втора 2007 Simple Smile И крайният резултат да е същият - две сребърни стрели се карат, накрая титлата взима едно черно конче в червен костюм  Wink. Не непременно същото конче от 2007, но и това е вариант Simple Smile. Но...едва ли  ooooh!

# 641
  • Sredets/Burgas
http://www.f1today.net/en/news/marco-mattiacci-replaces-domenica … -immediate-effect

Айдеее, Доминикали май ще си ходи...  Whistling
В доста неподходящ момент...
Да бяха го махнали миналата година...
Но едва ли е негова вината, че им е калпав двигателя...  Tired

# 642
  • КиТ
Проблема е при конструкторите,които няколко поредни години правят,все по-калпава кола  Twisted Evil

# 643
  • София
Време беше, даже закъсня...макар че на мен Стефко ми е симпатичен. Нищо че го плюя понякога. Да видим, дано е за добро!

# 644
Време беше, даже закъсня...макар че на мен Стефко ми е симпатичен. Нищо че го плюя понякога. Да видим, дано е за добро!

Споделям  Peace
Към Уитмарш отношението ми беше същото...
Само, дето ме изненада това абсолютно непознато за мен име на новия шеф...
Дано да е за добро, наистина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт