Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Шумахер?
Какви са очакванията за новия сезон във Формула 1?
Какви са очакванията за пилотите и отборите в предстоящия сезон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Шумахер?
-
Какви са очакванията за новия сезон във Формула 1?
-
Какви са очакванията за пилотите и отборите в предстоящия сезон?
-
Какви са последните новини за гумите във Формула 1?
-
Какви са прогнозите за отборите на Мерцедес и Макларън?
Вярно, че стават и сакатлъци, но ако не можеш да гласуваш доверие на пилотите си понякога, а всеки път когато се окажат един до друг на пистата им пееш в ушите, защо си ги наел
, после се чудим как се става втори пилот
и то едва в трети, четвърти старт от сезона.... Видяхме в Бахрейн, че няма такава закономерност, че най- бързият пилот печели 

Мулти 21, и заповедите в Мерц тогава бяха грозна гледка. Най- грозна тогава се оказа постъпката на Фетел и той отнесе подобаващо количество критики за това, включително и от мен. Уебър беше доста уважаван пилот във Ф1, мисля че част от феновете така и не преглътнаха подигравката към Марк... Така мисля аз
, в последствие, като казаха че е на различна стратегия Фетел го пусна. Да си призная, не си представям нито Алонсо, нито Хамилтън да пуснат, когото и да било след първото обяснение 
Обичам да си лафим 
Прическата на Лу си е ОК, някак придава допълнителна аеродинамичност на целия "пакет"
тея Улямс да се застрелят 
, обещала си, аз не съм забравила