Модни консултации - 5

• 79 590
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Купувам, щом се Флюбя.
Никакви мисли за съчетания не ми минават.
Замислям се само, ако е нещо не точно по джоба ми. И то не с какво ще го съчетая, а нужна ли ми е тази скъпотия.
От гардероба ми винаги изскачат куп дрехи, аксесоари, които да паснат стилово на покупката ми. Цветово не съчетавам, изглежда ми твърде старомодно. Гледам да имам един акцент и това ми е достатъчно, за да се чувствам добре.
Мисля, че наскоро бях споделила. Съвсем случайно, сънена, бях съчетала цветово чанта с ботуши. Колежка ми подхвърли, че много добре съм се справила. Е, познайте дали повторих. Mr. Green
Аз съм кежо и колкото по-бохемски, не винаги в буквалния смисъл, толкова по-добре. Не съм дама. Whistling
Смешно ми е, когато видя жена на улицата съчетала цвета на обувките с чантата. Предполагам, че същата тази жена бърчи нос и вдига възмутено вежди на моите пък различни по цвят. Ама защо да ми пука. Wink
Можеш да съчетаеш перфектно, уж, всичко и пак да не изглеждаш добре, защото да речем не ти е удобно. Стилът идва отвътре, модата е само куп предложения, които не е задължително да се следват. Не ядете всичко, което се предлага в магазина, защото било вкусно. Имате си собствени предпочитания, така е и с дрехите. Peace

# 286
Под "съчетавам цветово" , аз лично нямам предвид един и същи цвят обувки и чанта, а даденият цвят да си отива с друг цвят или шарка ...

# 287
  • до вятърните мелници
и аз така разбирам "цветовото съчетаване"
днес например съм с патладжанен чорапогащник, черна пола, изумрудено зелена блуза, жилетка в тъмно мляко с какао и черни ботуши. така като го напиша звучи супер шарено, но всъщност не е. мисля че добре се получи особено с шала, в който има повече от цветовете

# 288
Аз също разбирам под съчетаване именно синхронът между отделните аксесоари и дрехите, но не и еднакъв цвят, това е толкова предвидимо и  скучно 4470
На мен особено ми допада чантата да е ярка, открояваща се като акцент Heart Eyes
И всъщност искам да се допитам до вас именно във връзка с чанта. Обичам и нося основно елегантен, изчистен стил, определено не съм фен на спортните дрехи и дори дънки нося рядко. Сега обаче, с бебчето и количката и палто с токчета съвсем не се вписвам в парка  Mr. Green и се сдобих с ето тази
пухенка на Playlife http://silvertouch.snimka.bg/other/style.778710.32534642.
Чуденката ми е с каква чанта би стояла добре? Обожавам чанти, като цяло имам изграден собствен стил ( дори нелош, колко скромно Heart Eyes)но е съвсем друг и се оказва, че в кежуъл идеите съм много боса Simple Smile

# 289
  • Варна
Silver touch,
вчера пред лекарския кабинет чакаше майка с бебенце и количка. Тя беше изцяло спортно облечена, с модел пухенка, като твоята и този модел чанта:

Беше с ей тези ботуши

-------------------------------------------------------------------------------------

Amanda Ivanova,
Разбирам те Peace
Забелязвала съм, наблюдавайки други жени, че този "ефект" на ботушите се губи, ако те са от много хубава, финна кожа, максимално изчистени. Без да познавам марки и знам цени, си личи от един поглед, че жената е с качествени, скъпи ботуши и не на последно място нови - няма го все още онова прегъване над пръстите и леко увисване/разширяване на кожата на ботуша нагоре, към коляното.

# 290
и аз така разбирам "цветовото съчетаване"
днес например съм с патладжанен чорапогащник, черна пола, изумрудено зелена блуза, жилетка в тъмно мляко с какао и черни ботуши. така като го напиша звучи супер шарено, но всъщност не е. мисля че добре се получи особено с шала, в който има повече от цветовете
Никак не звучи шарено. Напротив! Визуализирах си го в главата и си мисля, че е доста добре.

Silver touch, голяма, тип шопър чанта, в случай че не искаш съвсем спортна или крос боди.
Подкрепям с две ръце за акцента в чантата.  Grinning или обувките. Wink
Ама то на мен друго не ми остава, защото почти целия ми гардероб е изграден около черно-сиво-кафяво, конячено и тук-там някое бордо, беж, бяло, пудрено петно, под формата на пуловер или шал.

# 291
Здравейте модни гурута! Извинявам се, че нахлувам с гръм и трясък, но:
 В някакъв порив си купих такива панталони:

http://prikachi.com/images.php?images/467/7030467J.jpg

и хич не ми е ясно с какво да ги съчетая като обувки (боти?) и пуловер (риза). Много ви моля за някакви идеи, защото ми харесват и искам да ги понося! Приемам всякакви варианти, още повече, че все още има намаления и ще мога да си попълня липсващите елементи в гардероба!
 newsm51

# 292
Mimitootvr, здравей и добре дошла  Hug

Купила си си страхотен цвят панталон/дънки - сигурна съм, че имаш и много подходящи дрехи в гардероба си за него:

- ако обичаш да играеш на сигурно - всички цветове от бежово-кафявата гама, ще ти свършат работа; както и пастелните зелени цветове, сиво също и т.н.

- ако си падаш смело момиче  Wink - ярко оранжево, жълто, лилаво - мисля, че биха подхождали супер много на този цвят панталон - за акцент ...

Според мен, когато ходиш да си търсиш пуловер или риза, бъди облечена/обута в новите си панталони, за да е най-сигурно, че ще си отиват. Шарени, пъстри, двуцветни, абстрактни и райета също не пропускай ...

Малко вдъхновения от нета:
Скрит текст:

# 293
Здравейте!

Хубава тема! Обичам модата и шопинга, нямам наложен стил на обличане, умирам си да експериментирам с вида си и знам, че ми се получава.

Идеи често черпя от тук:
http://www.brooklynblonde.com/

# 294
  • София
Здравейте!

Хубава тема! Обичам модата и шопинга, нямам наложен стил на обличане, умирам си да експериментирам с вида си и знам, че ми се получава.

Идеи често черпя от тук:
http://www.brooklynblonde.com/

Е как може вълнен шал +вълнен пуловер+обувки на бос крак!Е не върви!

# 295
  • Somewhere far away
Е как може вълнен шал +вълнен пуловер+обувки на бос крак!Е не върви!
ахахах! И на мен точно това ми направи впечатление - грозно е . тя явно в желалнието си да бъде различна и оригинална леко е прекалила!  Grinning

# 296
  • Варна
Влизам в темата точно заради това съчетание. Харесва ми много, но как ходи боса? Или е само за снимката? Или е като англичанките, за които съм чувала.

# 297
явно на всеки е направило впечатление това Simple Smile
страхотно е съчетанието и на мен ми харесва, обаче влиза в графа "гъзарията топли"

# 298
Аз вече и свикнах на босия крак и не ми прави впечатление, но си спомням, че първия път като попаднах на сайта се чудих и аз.

Не знам защо ходи така боса, има снимки, на които е с обувки за 3000 долара, свръх официални и шик и отдолу е по бос крак. Не го одобрявам на всички снимки, но като цяло Helena много ме кефи като визия, стилист и блогър.

Междудругото майка и е рускиня, а баща и евреин.

Има страхотен глезен и прасец, само където е ниска (не че това е лошо, но я ограничава за някои дрехи), има изкривяване на левия крак, който и върви навътре към десния, но и на това не гледам като на кой знае какъв минус, защото самата тя има силно излъчване и носи в себе си този финес, който не се получава само от дрехата, а цялостната визия.

Харесва ми и русата и коса, въпреки че е рядка...
Абе, ако отделно се разглежда един човек, може много недостатъци да му се намерят, но не всеки може да направи така, че да изпъкват плюсовете му.
Тя, за мен успява.

# 299
  • Somewhere far away
Да бе жената си е ...мацка! готина е. готини дрехи и има стил личи си - мисълта ми е , че не толкова грозно колкото неприемливо. защото ако е  толкова студено /за да носиш такъв шал значи си е доста студено  времето/ как не ѝ е студено на краката??  а по всичко личи, че е студено, щото на някои снимки има и сняг....

Общи условия

Активация на акаунт