Модни консултации - 5

• 78 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Спаред мен и с кецове ще си тича, но от тези, където са като боти ще е по-диво

# 436
На мен много ми харесват тези дълги поли, които са с такова завръзване на панделка горе ... даже ей такава като на снимката, тъмно синя би било още по-ефектно от черно (виждала съм и червена такава) ...

http://4.bp.blogspot.com/-4AuTfk4Sqm4/T3ncASXVkFI/AAAAAAAAC6k/Kc … 4AmHM/s1600/2.jpg

# 437
  • Валенсия
Здравейте!

Много ми харесва тази блуза и я издирвам къде ли не, но за сега без резултат. Confused Търсих във всички колекции на Philipp Plein, но такъв модел не излиза, а само подобни.
Просто модела страшно много ми допада и от доста време си търся такава блузка.
Надявам се някоя от вас да знае каква е марката и..?
Става въпрос ето за това:

http://fotos.subefotos.com/6ab2a7af5f12eacd0d2080ee95a04febo.jpg

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 02:01 от shy_girl

# 438
Снимката не се вижда.

# 439
Такава тениска съм виждала в един магазин за реплики във Фейсбук. Имаха ги в бяло и черно, и май копираха Philipp Plein.

Дългите поли много ми харесват, особено полата солей на Десиссслава и тази с панделката на Moringa. Само да бях малко по-висока. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 09:32 от Linofrina

# 440
  • Варна
*Nani*,
последната пола на Десиссслава и тази от поста на Moringa, според мен са подходящи за офис.

Всички други не, твърде са бохемски Simple Smile Те са идеални за ежедневието.

# 441
  • Belgium
Nani, много зависи от офиса, при нас се насърчава точно бохемски стил на обличане, и такива солей поли са обичайна гледка особено през лятото в пастелни цветове. Много са лесни за комбинация - изчистена тениска и кецове или равни сандали например. Търпят и спортно сако отгоре или кожено късо яке, както и напластяване на аксесоари тип arm candy  Laughing

Ако обаче офиса има по-строг дрес код, няма как да са уместни.

shy_girl   сигурна ли си, че тениската на е Филип Плейн? Ако да, в България има вносители на марката, за сега внасят само обувки, чанти и аксесоари, но можеш да се консултираш с тях. Ако не държиш на тениската 1 към 1 има адски много от масовите марки, които предлагат модели с черепи.

# 442
  • Пловдив
Такава тениска съм виждала в един магазин за реплики във Фейсбук. Имаха ги в бяло и черно, и май копираха Philipp Plein.

И в продавалник съм виждала и аз мисля, че са реплика.

# 443
  • Валенсия
Mомичета, мноооого ви благодаря за отговорите  Hug
И аз мисля, че е реплика, но за всеки случаи проверих в сайта на марката и предположих, че не е оригинал.
Снимката е много малка и неясна, и само гадая, че най-отгоре пише Philipp Plein.
Много държа да я намеря 1 към 1, но и не бих отказала да разгледам подобни във ФЕйсбук  Wink
Някоя сеща ли се как се казва страничката на магазина там?

# 444
# 445
  • Пловдив
Тези са по-близки до модела на shy_girl

https://www.facebook.com/411541155645109/photos/pb.4115411556451 … d=418604781605413

# 446

Дългите поли много ми харесват, особено полата солей на Десиссслава и тази с панделката на Moringa. Само да бях малко по-висока. Simple Smile
Дългата, до земята, пола издължава, не скъсява, особено ако не е с ниска талия. Wink

Обожавам ги всякак, с боти, с кецове, с ниски сандали...., останах си с бели крачета това лято, заради тях. С изчистена тениска или топ, сако, кожено яке, жилетка  Laughing
Скрит текст:
Nani, много зависи от офиса, при нас се насърчава точно бохемски стил на обличане, и такива солей поли са обичайна гледка особено през лятото в пастелни цветове. Много са лесни за комбинация - изчистена тениска и кецове или равни сандали например. Търпят и спортно сако отгоре или кожено късо яке, както и напластяване на аксесоари тип arm candy  Laughing

+1 Peace

# 447
Аз тениските ги видях тук
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=579695535439397&set= … ype=3&theater

Дългите поли много ми харесват, особено полата солей на Десиссслава и тази с панделката на Moringa. Само да бях малко по-висока. Simple Smile
Дългата, до земята, пола издължава, не скъсява, особено ако не е с ниска талия. Wink

Hug  Обмислям една солей в тъмносиньо и с висока талия. Никога не съм носила дълга пола, иначе досега направо да съм я поръчала. А в пастелен цвят ми е мечта за лятото.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 16:47 от Linofrina

# 448
  • Варна
Не ви ли притеснява, че тези поли са като моп по улицата - забърсват, къде що има боклук, кал и мръсотия около вас?

Как шофирате с тях?

На мен ми харесват, но заради невъобразимата мръсотия и кучешки изпражнения навсякъде, не смея дори да премеря такава пола Simple Smile

# 449
  • Пловдив
Аз лично имам една бяла - тя е почти до земята. Едно слагане и тича в пералнята. Не шофирам нон-стоп та не ми е проблем от тази гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт