Модни консултации - 5

• 78 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
tcveteto,

дантелената рокля е от варненски магазин. Мисля, че може да я поръчаш с твои размери и ще ти я изпратят. Собственичката е дизайнерът и тя ги шие.

https://bg-bg.facebook.com/pages/Vintage-House-Varna-Bulgaria/331996563521932

Нямам техни дрехи, но имам спомени за момичета, които са си купували и са доволни Peace

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 19:55 от missNoir

# 511
  • В полите на Пирин планина
Момичета,тези магазини има ли ги онлайн, ще съм благодарна за линк  Wink
Иначе аз съм 1,72 и 57 кг

Ето моето предложение е от този сайт: www.efrea.com

Имаш страхотни мерки и можеш да си позволиш почти всичко да носиш  Peace

# 512
С малко закъснение искам да благодаря на всички, които ме посъветваха какъв цвят да избера за тъмносиня рокля. Въздържах се от по - смелите комбинации и избрах сребристо.
Снимки след 24 май Laughing

# 513
  • БГ
Здравейте,
бихте ли ме посъветвали с какво мога да облека този клин, че адски много ми харесва но не мога да му измисля съчетание Simple Smile)
Скрит текст:

# 514
Здравейте, от 2-3 седмици активно си търся пролетно якенце от този тип.
За сега само в Calliope видях и то беше М размер а аз съм S. Както и една приятелка си купи още ноември от Reserved.Помагайте Sad Много ми се иска да си купя  Wink

# 515
---, поразгледах 2-3 магазина, от които главно пазарувам, но не успях да намеря каквото търсиш. Само в единия попаднах на подобни модели, но не знам дали цветово ще ти харесат : 1 2 3 , ако не ти харесат, все пак разгледай сайта, имат много хубави връхни дрехи Peace

# 516
  • Belgium
---, подобни модели якета имаше в Зара  Peace

One_Love кнкретно този клин не те съветвам да купуваш (ако не си го взела вече).

Китайски е (по 3-4 паунда в e-bay) и качеството му е лошо - материята е тънка и прекалено прозрачна отзад.

# 517
  • БГ
Лу, клинчето ми го даде една приятелка и качеството си е типично китайско Simple Smile) Мислех си дали няма да е добре с някаква стортна блузка която е отпред къса отзад дълга..?

# 518
Лу, клинчето ми го даде една приятелка и качеството си е типично китайско Simple Smile) Мислех си дали няма да е добре с някаква стортна блузка която е отпред къса отзад дълга..?

На това не се ли казва "фигурален чорапогащник", а на "клин"  newsm78 - както е на снимката с къси паналонки (доколкото виждам), ми се струва достатъчно добре ...

# 519
  • Варна
Здравейте, от 2-3 седмици активно си търся пролетно якенце от този тип.
За сега само в Calliope видях и то беше М размер а аз съм S. Както и една приятелка си купи още ноември от Reserved.Помагайте Sad Много ми се иска да си купя  Wink

Vero Moda продават в Sportina, но дали ще го има...

# 520
  • Варна
One_Love,
ако ти допада нещо подобно, но мисля, че трябва да е по-изчистен модел откъм картинки.

...ако твоето е клин.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 18:44 от missNoir

# 521
Благодаря ви ,другата седмица ще обиколя някой мол пък дано си намеря .

# 522
  • Варна
Smile_K,
щях да си допълвам поста и забравих. Другите рокли, които според мен са подходящи са тези модели. Задължително с колан, както е на първата рокля. Ако няма, аз добавям.

Скрит текст:

Масимо Дюти имат едни страхотни панталони, които скриват корем. Дълбоки са, но не прекалено. Мисля, че е този модел, но на снимка ми е малко трудно да преценя дали са тези, за които говоря. Такъв модел, не можах да намеря нито в Зара, нито в ХМ или други марки, за които се сетих, само в Масимо ги откривам. Обикновено са с ръб, леко стеснени надолу по крака и с маншет. Приличат на панталон от костюм.
http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/du … 2BSUIT%2BTROUSERS

Тази рокля ми се струва супер за твоите обувки-копитца. Мисля, че е идеална за офис асистент. Тъмна е, но не черна. Изчистена. Бих добавила тънък черен/тъмно син колан, с черна закопчалка.

И може би, в допълнение, пръстен с голям камък. Само това, нищо друго.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 19:40 от missNoir

# 523
  • Belgium

Има няколко други модела, които са с много по-добро качество, нищо че са китайски:

Скрит текст:

Най-функционалния вариант за носене на твоя клин според мен е с изчистена дълга тениска + сако:

# 524
---,виж тези дали ще ти допаднат :
http://daphne.bg/bg/product-view/1512.html
http://daphne.bg/bg/product-view/1013.html
Има и няколко други десена в сайта  Hug

Общи условия

Активация на акаунт