Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предлага новата тема за модни консултации?
Какви са предложените комбинации за определен тип пола?
Какви са някои предложения за носене на брошки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предлага новата тема за модни консултации?
Нова тема за модни консултации предлага платформа за обмен на мнения и идеи относно модните въпроси, като например какво да облечем, какви аксесоари да изберем и как да комбинираме дрехи. Участниците споделят снимки на облекло и аксесоари, които търсят съвет по отношение на избора си, както и своите модни предпочитания.
-
Какви са предложените комбинации за определен тип пола?
-
Какви са някои предложения за носене на брошки?
-
Какви са предложените начини за носене на шалвари дънки?
-
Къде мога да намеря зимно яке в София?

.На мен много ми допада, но дали не е пък твърде "обикновена" все пак. Вече съвсем се обърках
- минах през толкова много идеи.Искам да съм официална, но съм далеч от идеята "бална рокля".

много съжалявам, че по-рано не съм открила тази тема. Открих ви снощи и изчетох 3 та и 4 та тема, другите не успях, все пак бях на работа
, най-малкото заради дейността и шефовете на самия офис. В последните страници, момичета споделиха, че в техните офиси ежедневните (така модерно наричаните по английско му "casual"
) дрехи и по-разчупените идеи в облеклото, са напълно приемливи и нормални.