Модни консултации - 5

• 78 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Да но аз се чудя какав цвят да е,мисля си за лилаво,кафяво и златисто  newsm78

# 496
  • Пловдив
Лично аз препоръчвам кафяво.

Като цвят ей такова, а не с такива ботуши  Wink

# 497
  • Варна
В последно време забелязвам някаква тенденция на "претрупаност". Например дантелена риза/рокля с богат набор на ръкавите, с висока яка с набор и на всичкото това "богатство", сложено тежко, голямо колие. Например

Скрит текст:

Та, мисълта ми е, че ако харесваш такива богати колиета, можа да сложиш нещо подобно + подходяща гривна, нищо, че деколтето е дантелено.

Скрит текст:

В HM също има подобни колиета.

# 498
Момичета, моето чудене за роля за кума продължава. Харесва ли ви тази рокля и подходяща ли е за малко, семпло сватбено тържество  Thinking .На мен много ми допада, но дали не е пък твърде "обикновена" все пак. Вече съвсем се обърках  ooooh! - минах през толкова много идеи.Искам да съм официална, но съм далеч от идеята "бална рокля".

Скрит текст:
Имам още малко време да помисля.... newsm78

# 499
  • Пловдив
tcveteto, на мен лично десенът не ми допада и по тоя начин ми се губи модела...

# 500
  • до вятърните мелници
tcveteto, ако дантелата беше в цвета на роклята - може би. така и на мен не ми харесва. малко за бельо асоциации ми нявява.

# 501
  • В полите на Пирин планина
tcveteto, ако дантелата беше в цвета на роклята - може би. така и на мен не ми харесва. малко за бельо асоциации ми нявява.

И на мен не ми харесва.

Какво ще кажеш за една такава рокля, например:

Скрит текст:

# 502
  • Варна
И на мен не ми допада. Виждам, че струва 60лв и намерих подобна дантелена рокля, като на Lady Brinne, пак за същата цена, но магазина е във Варна. Срещала съм коментари, че може да поръчваш.

Скрит текст:

Нищо не казваш за това какви модели харесваш и имаш ли предпочитания към цветове.

Намерих една намалена сатинирана рокля, за 89лв. Грозният колан, който разваля цялата визия не върви към роклята. Не обръщай внимание на манекенката, че не е младо момиче, мисля, че това е собственичката. Имат магазини в София, за да мериш. Всъщност, не знам, дали си от Сф, така си помислих.

Слагаш нюд обувки, някакви бижута и мисля, че няма да си с "абитуриентска" визия, но пак ще си официална. Роклята не е прекалено задължаваща, ще може да я обличаш пак.

# 503
# 504
  • Където си поискам:)
Здравейте дами Hugмного съжалявам, че по-рано не съм открила тази тема. Открих ви снощи и изчетох 3 та и 4 та тема, другите не успях, все пак бях на работа Mr. Green
Бих се радвала да поговорим повече за офис облеклото за хора не с перфектна фигура, таква като моята. Висока съм 159 см. и в момента съм 62 кг. ( срам ме е но това е истината), в момента се боря с кг. Най-лошото е, че като напълнявам качвам най-много на корем. От краката си не мога да се оплача, определено не са дебели. Истината е,че в гардероба ми 80% от дрехите са черни и сиви. Ужасно е и искам да избягам от това, но е трудно, черния цвят вталява, знаете.
И за да не ви говоря само празни приказки да ви попитам и друго. Скоро си купих тези боти:
http://www.humanic.net/de/Damen/Schuhe/Boots-Stiefeletten/Funky- … rand&index=44  с какво мога да ги съчетая и дали стават за офис или само за разходки през уикенда.
И втори въпрос, имам и тези,
http://www.unitednude.com/fold-deluxe-hi-bombay-elastic-1596 но поради светлите тонове не знам с какво да ги съчетая и дори имам чувството, че краката ми малко са като копитца с тях, хахах Laughing А глезена ми не е дебел и съм 35.5, 36ти номер. Но ги поръчах онлайн и очаквах да ми стоят по друг начин.
Благодаря предварително, ще ви следя  bouquet

# 505
Здравей Smile_K и добре дошла  Hug,

За офис облеклото говорихме няколко пъти и все стигаме до заключението, че от офис облекло, до офис облекло - разлика огромна  Crazy , най-малкото заради дейността и шефовете на самия офис. В последните страници, момичета споделиха, че в техните офиси ежедневните (така модерно наричаните по английско му "casual"  Tired ) дрехи и по-разчупените идеи в облеклото, са напълно приемливи и нормални.

Ако споделиш как е сутиацията по въпроса при Вас, ще е по-лесно да даваме идеи ...

Относно килограмите ти ... не ми изглеждат много страшни - предвид това, че аз съм около 163-164см и съм 60кг сега зимата (иначе с малко зор я докарах до 56-57 лятото), дори когато бях 65-67 пак не бях точно дебела и никой не можеше да повярва, защото при мен обикновено са доста равномерно разпределени ... та ... щом краката ти са добре и трупаш предимно на корем ... това за мен звучи достатъчно добре и би позволило лесно откриване на подходящите дрехи ...

Обувките, които си показала много ми харесват, особено вторите са просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .... абе много ми харесват - за първите не мога да кажа дали стават за офиса по вече гореспоменатите причини.

А вторите ... цветово можеш да ги съчетаеш с всеки цвят, който те съдържат ... стилово ... разбирам те за ефекта "копито" - може би другите момичета ще се включат с по-подходящи идеи по този въпрос ...

# 506
  • Където си поискам:)
Moringa Heart Eyes благодаря за отделеното време.
Благодаря за комплимента за кг. , но съм нисичка и си личат , а и си имам доста прилично заформен корем Embarassed
В нашият офис мисля, че също casual облеклото би се приело, като се има предвид, че някои колежки ходят с едни и същи дрехи 3 дни ooooh!, но това е др. тема. Но на мен лично не би ми било удобно, предпочитам по елегантния стил, а и има дни в които се налага. Офис асистент съм на управителя на фирмата, който е чужденец, не че те блестят със стил, но.. Та много често в офиса идват външни лица на среща с управителя и смятам,че трябва да изглеждам добре. Разбира се има и лежерни дни, когато например той е извън страната и почти нищо не се случва и смятам, че тогава мога да си позволя нещо по спортно-елегантно.
Аз основно залагам на рокли, който примерно са по широки в проблемните зони, но пък показват краката. Обичам да нося обувки на ток, смятам,че и това малко или много издължава.
Падам си по такъв тип обувки:
http://www.ninewest.com/SPEIDA-HIGH-HEEL-PEEP-TOE-PUMPS/12692400 … =ninewest-catalog
И много харесвам на пример комбинация от син панталон и жълто сако, но никога не съм се обличала толкова цветно, освен през лятото.
Много харесвам и цветни шалове.
Имам нужда от цветове и настроение в гардероба си и се нуждая от помощта ви  bouquet

# 507
  • Варна
И на мен не ми допада. Виждам, че струва 60лв и намерих подобна дантелена рокля, като на Lady Brinne, пак за същата цена, но магазина е във Варна. Срещала съм коментари, че може да поръчваш.

Скрит текст:

Нищо не казваш за това какви модели харесваш и имаш ли предпочитания към цветове.

Намерих една намалена сатинирана рокля, за 89лв. Грозният колан, който разваля цялата визия не върви към роклята. Не обръщай внимание на манекенката, че не е младо момиче, мисля, че това е собственичката. Имат магазини в София, за да мериш. Всъщност, не знам, дали си от Сф, така си помислих.

Слагаш нюд обувки, някакви бижута и мисля, че няма да си с "абитуриентска" визия, но пак ще си официална. Роклята не е прекалено задължаваща, ще може да я обличаш пак.

Още малко предложения за дантелени рокли от мен.Сайтът е лесен и разбираем има тема и ако не си улучиш размера можеш да върнеш Wink

http://www.asos.com/search/Asos-lace-dress?hrd=1&q=Asos+lace … ze=204&sort=3

# 508
Момичета, страхотни сте, благодаря ви за помощта   bouquet
Ами нямам изискване за определен модел, стига да ми хареса. За цвят също - само да не е черно.
Много ми допадат предложенията на Lady Brinne  и missNoir за рокли с дантела, особено втората. Момичета,тези магазини има ли ги онлайн, ще съм благодарна за линк  Wink
Иначе asos го знам, най-редовно преглеждам темата, но каквото и да харесам там ми се струва, че роклите са прекалено къси  Embarassed  Иначе аз съм 1,72 и 57 кг

# 509
  • Варна
Smile_K,
много добре те разбирам - аз качвам на корем и мамка му, не се разпределят равномерно Cry

И аз много обичам да нося рокли и този модел доста успешно скрива корема.
Скрит текст:

Задължително слагам на всички рокли колан, включително и на горната - тънък или ластичен, зависи от роклята, но винаги с колан.

Забелязах, че коланът привлича погледа към себе си и в същото време подчертава талията и някъде там шкембето остава на заден план Simple Smile

Има още един модел рокли, които стоят много добре, но ще напиша втори пост, като открия снимка, защото сега нямам достатъчно време.

Обувките са страхотни, да се включа и аз в адмирациите. Последните, които си показала, обаче, ми се струва, че може да скъсяват крака, заради езикът, който стърчи доста по-високо.

Онези, шарените, трябва да ги използваш, като акцент и те да са единствения акцент във визията ти. Например, малка черна рокля и тези обувки. Нямам такива и не знам дали стоят, като копитца.

Похвално е, че искаш да вкараш цветове, но няма да стане с шал. Да стоиш в офиса, 8ч с шал, абсурд. Ако сложиш шал-фишу, ще си като стюардеса.
Внеси цвят с дрехите си, няма друг начин, но трябва да е премерено.

Пак ще се включвам.
Ще пиша и за панталони и за поли.
Сега трябва да бягам.

Общи условия

Активация на акаунт