Модни консултации - 5

• 78 747
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
Момичета, благодаря ви много, че толкова много от вас се включиха! Днес съвсем случайно намерих един онлайн магазин, от който съвсем скоро ще поръчам и веднага ще се похваля  Mr. Green Аз май искам с по-висока талия и да пада по-тежко надолу, да има повече плат author=desuri
http://aggatashop.com/index.php?route=product/product&path=9 … mp;product_id=382

Този модел го избягвам, защото ми се струва, че ще разширява в талията, а моята е достатъчно надарена  Mr. Green  

Стана ми интересно какъв е модела, който не разширява в талията?  newsm78
Защото и аз имам същия проблеми за това избягвам да нося дълги поли.

# 481
  • София
Здравейте, момичета!
Подариха ми ето такава тениска и е страхотна.

Самият модел, обаче, е доста широк и невтален, стои като тениска за нощница малко...Дайте идея с какво мога да я нося  Praynig
С бойфренд дънки, ето така, леко загащена фанелката отпред или дори вързана на възел, колкото да не стои много дълго от всякъде

# 482
Здравейте! Досега не съм писала в темата, но я следя редовно от самото начало!

allaya
Аз нося такива поли- дълги , до земята почти, талията е една идея висока , според мен. За да не дават обем в талията трябва да са с "платка"- от талията до ханша кройка като на права пола и надолу вече са "наборите".
 Имам три еднакви - синя, зелена и синъозелена. Имаше и лилава, но не я купих, че ми беше къса с 5 см и малко ме е яд, че мн. харесвам точно такъв нюанс лилаво. Mr. Green Не съм висока- 156см със сравнително пропорционално тяло /малко краката по-дългички Crazy/, но точно такъв модел удължава силуета /според мен/, дори някак прибира "корема" Wink
Ето една такава от нета:
http://prikachi.com/images.php?images/363/7098363P.jpg

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 19:11 от mama irina

# 483
  • София
Здравейте, момичета!
Подариха ми ето такава тениска и е страхотна.

Самият модел, обаче, е доста широк и невтален, стои като тениска за нощница малко...Дайте идея с какво мога да я нося  Praynig
С бойфренд дънки, ето така, леко загащена фанелката отпред или дори вързана на възел, колкото да не стои много дълго от всякъде
Да, и на мен първото нещо, което ми хрумна, беше да бъде вързана на възел от едната страна  Peace

# 484
http://www.bgwebmarket.com/Formuliari/show.php?lan=&estate-t … p;estate_id=18452
Здравеите,имам тази рокля в прасковен цвят обаче се чудя какви бижута да слажа newsm78 някакви идеи   bouquet

# 485
Намери и цвета да ни покажеш ... било то и на друга рокля, иначе с тази дантела на деколтето, май гривни (както е на снимката) и/или обеци ... друго няма да стои добре. Може и с някакъв аксесоар за коса, който да е съобразен с останалите неща  ... или просто цветна малка, кипра чантичка и хубав грим  Peace

# 486
много хубава тема. редовно надничам.  затова се престрашавам да поискам съвет за идеи с тези кецове.  Много исках високи кецове, взех си пък сега се чудя с какво и как да ги нося.

# 487
  • София
а виждали ли сте някъде по магазините дългата пола с панделка?
Преди около месец в магазин Какаду. Имаше поне 4 цвята. Панделката всъщност беше колан, който при завързване се получава панделка. Цената беше около 20-ина и няколко лева.

# 488
Направих снимка на роклята но не знам как да я пусна тук newsm78

# 489
  • Варна
1. Правиш си регистрация в prikachi. com. Много бързо и лесно е, нищо собено.

2. Качваш снимката там от компютъра си, като щракваш върху бутон "choose file"; Като избереш снимката, щракваш върху бутон "качи"

3. Като я качиш в сайта, снимката ще ти излезе в долната част на екрана ти

4. Над снимката ти, ще видиш текст с малки букви "адрес на изображението" - например: http://prikachi.com/images/322/7101322b.jpg

5. Копираш този адрес в поста ти към темата.

6. Ако всичко си направила правилно линкът ти ще излезе подчертан, както моя по-горе

# 490
Аз качвам от този сайт няма нужда от регистрация и ми е по лесно
http://picbg.net/login.php

# 491
И аз да се включа в добавка към поста на missNoir, понеже вече на няколко момичета писах съобщения, в които помагах по въпроса за качване на снимки в страницата - добавям в скритият текст обясненията:
Скрит текст:
Първо трябва да качиш снимките си в някоя страница, защото директното качване на снимки тук ... е невъзможно от техническа гледна точка (не знам и аз защо). За целта всеки използва различни страници, аз ти препоръчвам prikachi.com - регистрираш се и после качваш твоите снимки там - те се трупат в "Галерия", можеш да ги триеш и да ги настроиш от никого да не се виждат, след това като ги имаш вече качени, можеш да им вземеш url адреса и качването тук може да стане по 3 начина - направих един колаж, за да ти е по-лесно:

Скрит текст:

Ако изображенията ти са големи - най-добре използвай скритата опция, точно както аз съм качила това изображение (може да цитираш писмото ми и да видиш какви са формулите и какво точно се случва) - можеш с няколко натискания на бутона за изображение да качиш колкото искаш изображения в скритата вече формула. Сега ще ти покажа и как става когато искам да пусна връзка към нещо като текст - натискам бутона за връзка и в него вмъквам едно = и линка, а между скобите си пиша каквото поискам ... :

Снимка на колажа

http://krokotak.com/ или с дума написана от мен Страницата на Крокотак - цитирай, пробвай и ако искаш ме използвай за тест-поле, знам колко е тъпо, че никъде не са обяснени така просто - иначе ги има обяснени тези неща от модераторите тук и тук всичко останало - аз дори не знам как се стига до тези теми, намерих ги по мнооогоо заобиколен път  Rolling Eyes

Общо взето - бутоните, към всеки коментар/писмо действат на принципа на формула - между тях пускаш съответно текст или картинка и така му се придава съответният ефект - става снимка, става връзка/линк, става скрита снимка/текст/връзка ... удебеляваш, подчертаваш, и т.н. - същото става и вече като си написал нещо, маркираш го и тогава натиснеш иконката, която ти трябва ...

За изображения, които са от гугъл или някаква друга страница с десен бутон върху тях отиваш на properties, и където пише address (на изображението) копираш и го пускаш в темата като снимка чрез горепосочените начини ...

jo-jo , с тесен панталон/клин или със спортна пола/къси панталонки ...
Скрит текст:

# 492
  • Варна
много хубава тема. редовно надничам.  затова се престрашавам да поискам съвет за идеи с тези кецове.  Много исках високи кецове, взех си пък сега се чудя с какво и как да ги нося.
Скрит текст:

Ако имаш космат елек и кожено яке, можеш и тях да включиш.

# 493
Многооооооо ви благодаря Hug и сега да видим
http://prikachi.com/images.php?images/37/7102037y.jpg
това е роклята за която питах с какав аксесоар мога да я съчетая

# 494
  • Пловдив
naomi79, определено всичко без колие, ще е добър аксесоар, да е по-нежен и некрещящ.

Общи условия

Активация на акаунт