Модни консултации - 5

• 78 691
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Според мен с такъв или подобен сутиен/има едни по-добре изглеждащи ,но не можах да намеря снимка/:
http://3.bp.blogspot.com/-4JCoEPlAn4Y/Ut5BWG4DsEI/AAAAAAAAEwY/bb … tbeno-belio-4.bmp

# 571
Такива рокли, ако не можеш да носиш на голо, остава варианта със сутиена-лепенки, обхващат само гърдите, за жалост са еднократни, не особено евтини за нас, на всичкото отгоре не се намират или поне трудно. Гол гръб, само без сутиен, иначе наистина е нелепо, да не кажа вулгарно. Rolling Eyes
Краен вариант, много софт сутиен. Имам предвид тези, които не те правят, като Памела Андерсън и са с една тъничка лента, колкото презрамка, на гърба, но точно за този модел с мрежичката отзад, пак не бих препоръчала. Thinking Става, но на топ, тениска, въобще нещо по-ежедневно.

# 572
Ей момичета благодаря ви ! Много сте готини!
Лу, mama irina подобен си поръчах заедно с роклята.
ExquisiteS  това е риска на он лайн пазаруването, харесваш нещо и поръчваш, но незнаеш дали ще се харесаш, всеки е правил такива покупки, дори и в магазин като го премериш, не е  гаранция, че по-късно няма да съжаляваш. Аз съм със среден бюст и смея да кажа, че ми стои добре, на по-сочен бюст може би би стояло по-вулгардно, но просто май ми идва малко по-секси от  колкото мислех.  Wink
Май ще опра до услугите на шивачката ми, мисля си да махнем тюла и да сложим кожено парче, но ще го обсъдя с нея. Материята е изчистена и непретенциозна, така че мисля, че има варианти и за други комбинации.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 16:24 от zlato85

# 573
  • Бургас
 Grinning За гол гръб този е идеалният - самозалепващ се  Embarassed сутиен:
http://www.ebay.co.uk/itm/Silicone-Bra-Backless-Strapless-Nude-S … sh=item257ced1054.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 17:15 от Dia*

# 574
Grinning За гол гръб този е идеалният - самозалепващ се сютиен:
http://www.ebay.co.uk/itm/Silicone-Bra-Backless-Strapless-Nude-S … sh=item257ced1054.
Точно такъв си поръчах с роклята, само че черен, не съм го носила , доста е некомфортен, залепя се за гърдите и е малко нехигиеничен , незнам как ще се почиства. Иначе за роклята е идеалния вариант и според мен, за да се вижда ефекта, но не се възприемам.
Дайте да обсъдим нещо друго, че вече ми става неудобно да ви занимавам с моята непреценена модна придобивка.  Laughing

# 575
  • Бургас
 Grinning За мен е много удобен, не спарва, няма презрамки и други стягащи неща. Laughing
Мие се с вода и сапун преди носене за по-добро залепване.

# 576
  • Somewhere far away
Grinning За гол гръб този е идеалният - самозалепващ се сютиен:
Точно такъв си поръчах с роклята, само че черен, не съм го носила , доста е некомфортен, залепя се за гърдите и е малко нехигиеничен , незнам как ще се почиства. Иначе за роклята е идеалния вариант и според мен, за да се вижда ефекта, но не се възприемам.
Дайте да обсъдим нещо друго, че вече ми става неудобно да ви занимавам с моята непреценена модна придобивка.  Laughing
да и аз имам същия, мисля че точно такъв е идеален за такъв тип рокли и ако не ти е комфортно да ходиш без сутиен - на мен лично не ми е комфортно и просто не обичам и не мога да си представя да изляза някъде без сутиен.

# 577
Без сутиен в никакъв случай не мога.  Но този тип за мен нямат много функцията на сутиен, поне при мен не придържат добре и някак не са ми сигурни. Може и да не съм взела точния размер.  newsm78

# 578
Grinning За мен е много удобен, не спарва, няма презрамки и други стягащи неща. Laughing
Мие се с вода и сапун преди носене за по-добро залепване.
Мммм аз даже мислех, че ако го измия така ще спре да се залепва изобщо. Виж ти ще пробвам, благодаря че сподели.

# 579
  • Варна
Глория дали има сутиен newsm78

По повод богатият набот от гердани, за които писах по-рано, сега намерих снимки, на това което имах предвид. Номер 45 или номер 47

Скрит текст:

Това е на една съфорумка:

Скрит текст:

# 580
Grinning За гол гръб този е идеалният - самозалепващ се  Embarassed сутиен:

Имах такъв сутиен и го разкарах.
Всички възможни боклуци лепнат по него и не се чуствам комфортно.
Аз пък обичам без сутиен, ако облеклото ми го позволява хич и не слагам.

# 581
Глория дали има сутиен newsm78

По повод богатият набот от гердани, за които писах по-рано, сега намерих снимки, на това което имах предвид. Номер 45 или номер 47

Скрит текст:

Това е на една съфорумка:

Скрит текст:
Много харесвам гердани, но по- скоро за лятото с изчистени топове и ризки. С такава рокля с тюл не ми се връзва нещо. Иначе са чудесно прикритие  Mr. Green

# 582
  • Пловдив
Глория е със силикон, и в случая й стигат едни лепенки за зърната...

Герданите и аз не си ги представям върху такава рокля.

# 583
  • до вятърните мелници
Да изместя малко темата от секси роклята,

Отдавна исках, но след последните предложения около дънкената риза взех че не издържах и се сдобих с една тъмно синя, много леко поизтъркана и аз. Сега с какво ще ми предложите да я нося че да става и за работа?

# 584
  • Пловдив
В зависимост от работата ти не знам дали са подходящи предложенията ми, но ти ще си прецениш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт