Модни консултации - 5

• 78 692
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
dark chocolate,
щом Риана може, значи и ти можеш Simple Smile

Киса, аз го свързвам с минусови температури, без значение дали е сухо или има сняг. Но, ако е късо можеш спокойно да го обличаш в това гадно варненско време, без грам слънце.

Лурдес,
такъв модел допада ли ти? Стават и с пола/рокля и с панталон, но не са елегантни.

# 556
  • Варна

Киса, аз го свързвам с минусови температури, без значение дали е сухо или има сняг. Но, ако е късо можеш спокойно да го обличаш в това гадно варненско време, без грам слънце.

Не е късо, като на снимката е, на мен ми идва над коленете. Сега е дъждовно, но ако престане да вали, пък си е още студеничко, дали мога да го слагам от време на време вместо яке-пухенка?

# 557
  • Варна
Защо не - понякога проверявам в синоптик.бг какво е в момента времето. Последната седмица редовно пишеше - "в момента е 5гр., усеща се като 2гр"  Mr. Green...а в другите градове е 12гр.

# 558
Купих си от ВУ кожух подобен модел
Скрит текст:

Никога не съм носила такова нещо и се чудя само за голяма зима ли е подходящ или може и за по-сухо, но хладно време?
Имам два, едното е pilot jacket нося ги в голям студ, но като ми прещрака ги нося и в това време, но с по-тънка блузка отдолу.
Същото е като UGG, носят се в студ и в пек. Laughing

# 559
  • Където си поискам:)
Скрит текст:
Smile_K,
синята рокля, която ти харесва е моя. Стара е доста - 3-4г, на Зара. Другите рокли ги показах като модел, без да имам предвид десена или дължината. Обикновено, такива модели рокли като моята, Зара имат в пролетно - летните колекции.

Черната ти дантелена рокля е супер! Облечи я, сложи й един тънък колан, отдалечи се малко от огледалото и виж, дали погледът ти първо ще падне върху колана, талията и дали чак после ще видиш корема. Но коланът трябва да е точно на талията, не под гърдите. Например, на тази снимка, където е манекенката с червена блуза, черна пола и колан, виждаш ли корема? А, където е с коктейлната рокля, с колан точно под бюста - първото нещо, което виждам аз е шкембето.

В тази връзка се сетих за поли/рокли/топове с пеплум. Но трябва да мериш, за да се видиш и разкроената част, да е достатъчно дълга, за да скрие каквото трябва.
Ако съчетаеш топ с пеплум и черния ти панталон, с ръб, който почти не носиш, ще е супер.

Можеш първоначално да се опиташ вместо да купиш дадена черна дреха, да я купиш в тъмно синьо, или тъмно кафяво или тъмно сиво/графитено.

Това също е идея как може да използваш клина ти и да вкараш цвят и да скриеш проблемната зона. Освен това, ти имаш много по-хубави крака от манекенката. Можеш да съчетаеш с обувките ти на UN - последните, които показа.

За да разчупиш черната дантелена рокля и стандартните сребърни бижута, сложи едно тежко, богато колие

Сетих се, че можеш да разчупваш черният ти гардероб с брошки. Сега са много модерни - големи, с камъни.

Скрит текст:
Ядеш ли сладко и бяло брашно? При мен спирането на консумация на тези храни имаше феноменален ефект.
MissNoir, благодаря още веднъж за модните съвети. Линка с идеята за клина не ми се отваря Sad
А иначе за колана май си права, наистина привлича погледа и същевременно скрива корема.
Няма да се впускам в повече обяснения и размисли да не досаждам на другите момичета.
Скрит текст:
Сладко не ям, много рядко , обикновено един път в месеца в едни определени дни.
А хляб много по-рядко, но... проблема си стои SadИмам и хормонални проблеми и отдавам дебелеенето в областта на корема точно на този хорм. дисбаланс. Аз съм от типа, цял живот гладна и дебела.
dark chocolate, момичетата са ти предложили много комбинации за кафеви ботуши. На мен лично с червено много ми допада как стоят. На примерhttp://stylenotebook.blogspot.com/2011/03/red-sweater-dark-denim … -brown-boots.html Може да разгледаш и тук http://www.fashiondivadesign.com/15-winter-outfits-with-brown-boots/
И аз се интересувам и съм в търсене на пролетна средно висока обувка, елегантна. newsm78

# 560
  • до вятърните мелници
по въпроса за обувките със същите цели - да се носят с пола, но и с панталон, да са за "смахнато" време (нито топло, нито студено), да не са с ток и да не са черни - аз си взех много подобни, велурени, но в тъмно червено и не остри отпред

но и тези също не са лоши

а тези ако не са с много голям ток, също ще станат

аз исках светло сиви или много светло кафеви, но не намерих. сега си търся някакви половинки в цвят горчица  Mr. Green

# 561
Аз отдавна не съм се включила ама нямам време на последък.Иксма да ви попитам за дънкова риза с какво може да се съчетае и да се носи.Така ,че се надявам да ми дадете идеи за носене на дънкова риза Simple Smile

# 562
  • в Кошера
Аз отдавна не съм се включила ама нямам време на последък.Иксма да ви попитам за дънкова риза с какво може да се съчетае и да се носи.Така ,че се надявам да ми дадете идеи за носене на дънкова риза Simple Smile

Много харесвам дънкови ризи!  Heart Eyes

Може да се носи като връхна дрешка - с пола или например ето така

Или пък да е основното облекло в горната част - с дълга пола, или не толкова дълга, с къси панталонки, с деним дори.

Скрит текст:

# 563
Здравейте дами дали случайно някоя от вас е виждала някъде подобна риза

https://www.facebook.com/254760218018572/photos/a.25476159468510 … ype=1&theater

# 564
Здравейте момичета! Виждам, че сте на "ТИ" с модата и си позволявам да поискам съвет, ако ми помогнете ще ви бъда много благодарна. Купих си подобна рокля, черната  http://www.ebay.com/itm/Sexy-Women-Back-Sleeveless-Mini-Dress-Me … sh=item53fdb48e46 , но е малко по-дълга от тази, идва ми доста разголена и не съм я слагала, мисля си ако я комбинирам с някакво бюстие или топ под роклята, как мислите, дайте идеи, че много си я харесвам, нооо с това деколте немога да свикна. Благодаря ви! Успех на всички!

# 565
  • Варна
Аз я виждам единствено със сутиен, щом не става гола Simple Smile

Но да не е дантелен, а от гладка материя. Друго се сещам за сако отгоре, но то ще скрие "интересното" в роклята.

Или сложи много, много на брой колиета, гердани с дължина под гърдите, така че, да направиш нещо като лигавче от тях Mr. Green и да скриеш частта от гърдите, която се вижда. Или ако намериш едно такова колие - дълго, широко, обемно.

Идеята за бюстие под роклята, с този прозрачен гръб, лично на мен не ми допада.

Тези рокли, напоследък, ги виждам често по снимки - всички жени са голи от кръста на горе...може и от кръста надолу, знае ли човек, смее ли да пита, стиска ли му да провери Wink

# 566
  • Пловдив
Аз я виждам с такъв тип бюстие - така няма да стои на етажи прозрачно/сутиен/прозрачно, а ще се вижда само черен плата и отгоре вече ще си е прозрачно и пак ще е ефектно.

# 567
Благодаря ви много за идеите.  smile3525
 Десиссслава , и аз си мислех за нещо такова, за да не е само сутиен , че наистина става вулгардно, както казва  missNoir. Моята рокля не е толкова къса, всъщност е малко над коляното, перната с висока талия. много ми харесва как стои с черен плътен чорапогащник и ботички.Обаче това деколте ме притеснява, иначе обожавам голи гърбове. В крайна сметка ако не намеря нещо подходящо ще посетя моята шивачка и пак ще прекрояваме  Laughing.

# 568
  • Belgium
Честно казано този тип рокли са направени да се носят без сутиен. Да се сложи нещо отдолу, което ще се вижда особено, имайки предвид прозрачния гръб, според мен не е удачно.

Единият вариант е наистина сако (да скире малко горната част) или евенутално някакво тънко боди, но ефектът ще стане дефект.

По-скоро роклята е за такъв тип силиконов сутиен:

Скрит текст:

# 569
Аз я виждам с такъв тип бюстие -

И аз се присъединявам към това мнение. Виждала съм подобни рокли със сутиен, еми грозно е. Роклята е създадена да се носи без сутиен или тем подобни.
Интересно ми е обаче, след като не ти харесва, че е прекалено разголена роклята, защо си я купуваш? То и се губи ефекта като й сложиш сутиени, бодита, бюстиета и т.н.
Аз също наскоро се бях влюбила в подобна рокля, но понеже за такъв модел се изисква малко по-сочен бюст, не си я купих.

Общи условия

Активация на акаунт