Модни консултации - 5

• 78 700
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Или на английски май е "Short Gathered Skirt" или някое от тези наименования от снимката:

# 541
Момичета, някакви идеи къде мога да открия панталон от този тип - 1 , 2. Искам да се обзаведа със синята риза за едно събитие, но такъв тип панталон никъде не съм виждала.

# 542
# 543
Да, супер е Peace Но за съжаление ми трябва черен, а този на Кензо е само бял.
А и имам и друг въпрос. Понеже не съм пробвала такъв тип панталон, а ми се струва, че малко посмаляват човек, ме притеснява дали както съм ниска няма да изглеждам още по-ниска с такъв панталон. Изключвам, когато съм със висок ток, естествено. Flutter

# 544
http://shop.rosifashion.com/pantaloni//pantalon-albena2
Ето и черен. Разгледай, има и още един подобен.
Според мен, за да стои добре този модел, от значение е не толкова височината, колкото пропорциите на тялото. Ако фигурата ти е съразмерна, не пречи, че си нисичка.

# 545
Момичета, помагайте с идеи - с каква връхна дреха мога да нося тези ботуши (кафеви). Нещо съм зациклила и освен със същия цвят кафяво кожено яке, друго не ми хрумва /имам налични в други нюанси обаче/...пък тогава ще трябва да се чудя за чанта, защото пак в кафяво ще дойде в повече. Може би синьо яке, или някакво в 2 тона? Но пък ще са по-претенциозни откъм останалата част на облеклото. Освен това ботушите са си зимни, а поне за мен стандартното кожено яке ми идва тънко за навън  Blush. Ще съм благодарна за всякакви идеи  Hug

Имам и още една модна чуденка, но за нея после Wink

# 546
  • Варна
Няма с какво да те притесняват, че са кафяви. Този цвят е почти като черния/белия/сивия. Подхожда си с почти всички цветове.

Може с тъмно синьо;

С цвят горчица също ми харесва;

С всички нюанси на зелено, включително войнишко зелено;

Със сиво;

С бордо;

С карирано

Дължината на палтото може да бъде всякаква. Гледам в нета, че дори и косместо палто ги съчетават.

# 547
  • в Кошера
Да, супер е Peace Но за съжаление ми трябва черен, а този на Кензо е само бял.
А и имам и друг въпрос. Понеже не съм пробвала такъв тип панталон, а ми се струва, че малко посмаляват човек, ме притеснява дали както съм ниска няма да изглеждам още по-ниска с такъв панталон. Изключвам, когато съм със висок ток, естествено. Flutter

Напротив, ще те издължи, предвид високата талия.  Peace

# 548
  • Варна
Помагайте с идеи за пролетна, затворена обувка, с не много висок ток, елегантна.

Ровех се в сайтовете за вдъхновение, но нищо не намирам. Имам такъв модел, не искам пак същите.

Всъщност, това май е есенен модел, няма значение. Трябват ми обувки, когато температурите са между 10-15 градуса + дъждовни дни и не искам да обувам отново ботуши. Да стават за панталон и за рокля/пола.

# 549
Трудна задача  Thinking особено и че искаш да се съчетава с пола/рокля ... обувките за тези "междусезонни температури" обикновено са по-скоро спортно-елегантни ...

Потърсих в нета и освен нещо с платформа или много мъничък ток ... друго не ми хареса за целта, абстрахирай се от велура като материя ...

http://cdna.lystit.com/photos/2012/12/21/belle-by-sigerson-morri … 6_large_flex.jpeg

http://www.mytheresa.com/en-hk/suede-wedge-ankle-boots-244215.html

# 550
  • Belgium
missNoir, тъкмо такива обувки като показаните от теб щях да ти препоръчам. Те са идеални за всичките ти изисквания.

Друг вариант за мен са класическите обувки с ток + плътен чорапогащник, но при дъжд не са ок.

Третото, което ми хрумва са ботите, ето такива примерно:

Скрит текст:

Оксфордки предполагам, че имаш, те вървят и на панталон и на повечето рокли и поли, но пък не са с ток.

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 14:19 от Лу

# 551
  • Варна
Много хубави боти сте ми показали Heart Eyes

Освен да потърся някакви "пролетен" модел, като тези от снимките ви, защото те не ми приличат на зимни и да се видя с тях и рокля, че се притеснявам, да не ми скъсят километричните крака.  Mr. Green

# 552
missNoir, мерси за предложенията  Hug . Комбинация със сиво не ми беше минавала през ума, но е чудесна идея. Другите варианти също стават. Явно, че ще се купува ново палто/яке Simple Smile. А със шушлеково яке според вас може ли да се носят?

# 553
  • Варна
Купих си от ВУ кожух подобен модел
Скрит текст:

Никога не съм носила такова нещо и се чудя само за голяма зима ли е подходящ или може и за по-сухо, но хладно време?

# 554
Аз също съм в търсене на такава обувка, но пък не искам да е с ток.  Thinking
Моринга ,всъщност първото ти предложение е Ок, токът наистина е малък.
Много трудно всъщност да си намериш такива обувки без ток, или да е много нисък, особено да се съчетават с официални дрехи...

Общи условия

Активация на акаунт