Модни консултации - 5

• 78 719
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Eeee, goddes ти си дългокрака, виждали сме как ти стоят ботушите и комбинациите, които си показала са супер, зависи си и от модела ботуши и от дънките и краката и въобще ... днес пак видях една жена, която .... за малко да я снимам, за да ви онагледя кога точно хич не стои добре  Crazy

# 76
Moringa, ами що не снима. Laughing
Такива ботуши, остри и с тънък ток виждам всяка сутрин на една жена, която все се чудя от нощна смяна ли се прибира/ демек магистралка/ или отива на работа, ама по-скоро работи в някой магазин. Носи ги с пола, винаги и пак изглежда, като излязла от 90-те, уф, нейните са и на платформа Mr. Green Sunglasses
Винаги съм ги ненавиждала! Че и са безкрайно неудобни, такива заострени. А и все ги свързам с ме/у/тресите Rolling Eyes

Показаните на снимката са ужаааасни!

# 77
Не снимах, защото пресичахме на светофар и ... нямаше как да си извадя телефона и да стане работата ...  Crazy

Никога не съм знаела, че един от любимите ми модели панталони, се казва чинос  Rolling Eyes
Имам като зелените и ги смлях от носене (чистак нови от втора употреба си ги бях взела, за по-малко от 3лв - иначе на етикета им оригиналния струваха над $60-70  Crazy )
Скрит текст:

# 78
  • до вятърните мелници
чиносите и на мен са ми любими от поне пет години, но нали съм си изостанала, до сега не съм ги носила така навити.

аз съм с много тънки глезени и слаби крака като цяло и ми трябваше доста време за да се възприема с легингс/джегингс затова ботушите помагат визуално. поне на мен ми се струва че уравновесяват крака...

сега заради вас съм решила че трябва да си купя накакви боти, но искам да стават за носене и с пола. имам едни, показвах ви ги - но са прекалено груби и спортни сякаш. въпросът ми е с каква дължина е най-добре да са? около глезена, под или над?

# 79
чиносите и на мен са ми любими от поне пет години, но нали съм си изостанала, до сега не съм ги носила така навити.

аз съм с много тънки глезени и слаби крака като цяло и ми трябваше доста време за да се възприема с легингс/джегингс затова ботушите помагат визуално. поне на мен ми се струва че уравновесяват крака...

сега заради вас съм решила че трябва да си купя накакви боти, но искам да стават за носене и с пола. имам едни, показвах ви ги - но са прекалено груби и спортни сякаш. въпросът ми е с каква дължина е най-добре да са? около глезена, под или над?
Аз съм със същия проблем, затова да се изкажа. Малко над глезена, да го покрива/скрива е най-добре за пола. Peace Чакам едни, до ден-два трябва да пристигнат, надявам се да удовлетворят всичките ми изисквания. Laughing
Чинос-и и аз харесвам, но трудно си намирам такива, които да ми харесва как стоят на кльощавите ми крака. Confused Последно докопах едни Мейсън скоч, дънкени.

# 80
Винаги съм смятала тънките глезени за преимущество, а не за недостатък... newsm78
Вие, защо не си ги харесвате, момичета? Аз гледам да ги подчертая, когато съм с пола. Затова нося боти, които са около глезена или точно под кокалчето, но да следват крака, а не да са много широки.

# 81
Ами то само с пробване става. Обувате, събувате, докато намерите верния модел. На тънки крака според мен отива всичко - и по-къси, и по-дълги боти. Проблемни са пълните крака с големи прасци и дебели глезени. Там трябва повече да се внимава какво се избира. Не съм забелязала досега на строен и добре оформен крак някоя обувка да му стои лошо.

# 82
  • до вятърните мелници
мерси, Годес! До сега не съм се престрашавала да купувам обувки онлайн, но този път може и да пробвам.

Калитеа, на мен ми е останало от юношеството тази идея че са ми клечести краката. Права си че е е преимущество, особено когато като мен не обичаш токчета и се подвизаваш по балеринки и разни други равни обуща...

baibibi, когато имаш тънки прасци, глезени и пр. е много трудно да си намериш боти или ботуши, които на номер да отговарят, но да не ти хлопат нагоре и да ти стоят един-два номера големи

# 83
  • Варна

baibibi, когато имаш тънки прасци, глезени и пр. е много трудно да си намериш боти или ботуши, които на номер да отговарят, но да не ти хлопат нагоре и да ти стоят един-два номера големи

А тъй! Откога си търся високи ботуши, които да са ми що-годе по крака, ама нЕма. Които и да меря, съм като котаракът в чизми.  Tired

# 84
Привет, имам много спешен въпрос....
Харесала съм си един кожен панталон в интернет на много изгодна цена. Тип клин е.
ОБАЧЕ никога не съм носила кожени долнища а имам...целулит...доста...
Искам да знам Кожените клинове/панталони "описват ли" целулита или напротив - изглаждат крака...
Миналия ден видях една позната....с наднормено тегло и определено...не и отива клин обаче! Краката и изглеждаха егати и гладките......не мога да повярвам че с тоя клин /тези лъскавите...едни мазни такива не знам каква е материята.../ краката и изглеждаха така. Или поне това което се виждаше до туниката....
Та не знам да поръчвам ли аз...

# 85
  • до вятърните мелници
niama_me, категоричен отговор не мога да дам, но по принцип колкото е по-дебела материята, толкова по-малка вероятността да се различава нещо отдолу... щом е и изгоден, според мен, престраши се.

а аз си търся боти, които да не стоят така http://www.pinterest.com/pin/331296116309441071/
или които да не създават "чапла ефект". слава богу, тази година поне има голямо разнообразие от ниски такива, че преди имаше само от 6 см. ток нагоре...

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 11:46 от Джорди

# 86
  • Варна
Привет, имам много спешен въпрос....
Харесала съм си един кожен панталон в интернет на много изгодна цена. Тип клин е.
ОБАЧЕ никога не съм носила кожени долнища а имам...целулит...доста...
Искам да знам Кожените клинове/панталони "описват ли" целулита или напротив - изглаждат крака...
Миналия ден видях една позната....с наднормено тегло и определено...не и отива клин обаче! Краката и изглеждаха егати и гладките......не мога да повярвам че с тоя клин /тези лъскавите...едни мазни такива не знам каква е материята.../ краката и изглеждаха така. Или поне това което се виждаше до туниката....
Та не знам да поръчвам ли аз...

И според мен много зависи от самата материя, имитираща кожа. Виждала съм рокли, които имат кожено парче отпред и така грозно описват ластика на бельото и създават илюзията за шкембе и срязани паласки и срязан корем, дори и да си като дъска отпред, пък какво остава, ако си и с целулит...

Ако е евтин и няма да се ядосваш, ако не покрие очакванията ти, поръчвай.

# 87
niama_me, категоричен отговор не мога да дам, но по принцип колкото е по-дебела материята, толкова по-малка вероятността да се различава нещо отдолу... щом е и изгоден, според мен, престраши се.

а аз си търся боти, които да не стоят така http://www.pinterest.com/pin/331296116309441071/
или които да не създават "чапла ефект". слава богу, тази година поне има голямо разнообразие от ниски такива, че преди имаше само от 6 см. ток нагоре...

Ето в Гугъл излизат разни като напишеш Low boots flat, на мен най-много ми допадат велурените стоят по-красиво, а ако са кожени - почти винаги са по-груби на вид.
https://www.google.lu/search?q=low+boot+flat&source=lnms& … .html%3B560%3B250

Харесвам легинг,джегинг и компания във висок ботуш, но някак на боти не ми допадат,или на слаб крак по-точно как стоят (аз също имам слаби крака).

# 88
  • до вятърните мелници
нещо такова ми харесва височината как е, според вас? трябва ли да са малко по-височки?

# 89
Купих си такава пола,
Скрит текст:
но моята е бежова и не е на райета. Са какво мога да я нося/блузи, чорапогащникът какъв цвят да е.../ Нищо не ми идва наум и преди да започна да съжалявам, че я купих, реших да се допитам до вас. Според мъжа ми- с поло всякакъв цвят. На мен ми се ще нещо с риза, коланче, но върху ризата какво да сложа? Жилетка? Пуловер, а ризата да се подава отдолу? Съвсем се обърках и хич ме няма по комбинациите. Sad Ще съм много благодарна за всяка идея.

Общи условия

Активация на акаунт