Модни консултации - 5

• 78 663
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
И на мен ми се струва, че такова яке ще е тип " грейка"- т.е. би могло да се носи при температури, при които и грейките- напр. пролет или есен( а за отдолу може да има риза с ръкав- пуснат или малко навит).

# 706
  • Belgium
missNoir имаш предвид такъв модел нали?  Laughing

Скрит текст:

Това са така наречените пролетни пухенки, обикновено в сладурски пастелни цветове  Laughing
Приятни са, но нефункционални - обикновено с тънка едноцветна блуза с дълъг ръкав се носят.

Или в няколкото дни годишно, когато температурата на слънце е поносима за къс ръкав, а на сянка все още хладнее.

# 707
  • Варна
Да, подобен модел, с толкова къс ръкав, но още по-шушляково и може би една идея по-дебело Simple Smile

Значи, няма да е подходящо за хладната варненска пролет Simple Smile

Благодаря на всички   bouquet

# 708
  • София
Лятото бях на сватбата на девер ми. Освен булката имаше още 4 момичета с чисто бели рокли. Едното с дълга с гол гръб с панделка, другото с бухнала къса, третото с копринена дълга, и четвъртата с до коляното плата рязан, като дантела. Едно детеце, което не познаваше булката хванато за ръка с майка си /която също не я беше виждала/ поднесе букета си на всички 4 докато се докопа до самата булка  hahaha hahaha hahaha. Беше мнооого смешно. На сватба с бяло не, но пък с черно....защо не. С някакъв ярък акцент /обувки, бижута, сако/ е супер според мен.

# 709
  • Belgium
Точно вчера си говорихме за облекло на сватба и снощи ме поканиха на такова събитие  Party

Разбира се имам дузина рокли в гардероба, но ще си потърся нова  Laughing

Аз имам една молба, ако някой е виждал такава или подобна риза-рокля, нека сподели  Praynig

Конкретно показаната знам от къде да я купя, но не ми се дават 350 долара в момента:

Скрит текст:

Едит: намерих хубаво нагледно съчетание на пролетна пухенка с блуза с дълъг ръкав в нежно прасковено Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 16:30 от Лу

# 710
  • Варна
Точно това са якетата, Лу  Simple Smile

# 711
  • Варна
Като за днешно време е това якенце. И то при положение, че не си на работа, когато идваш сутрин, а все още е хладно, а вечер си тръгваш вече по студеното.  Simple Smile

# 712
Не бих си взела такова яке - толкова дебело, а с къс ръкав ... аз имам къса грейка до талията, тип пухенка, с качулка и ми е супер  трудно да измисля кога да я нося, защото ако е достатъчно топло за къс ръкав, то като я сложа и започвам да се потя в горната част на тялото, тя и качулката отзад допълва към този ефект около врата и раменете, а ако е за дълъг ръкав времето, отзад на кръста ми остава непокрито и съответно студено, иначе е супер сладичка и оригинална като модел и цвят. Да взема да я снимал тези дни да видим какви идеи ще дадете ...  Thinking

# 713
Лу подобна рокля видях в Зара.
ExquisiteS роклята е супер и ще е удобна за танци, давам 1 глас за нея.

# 714
Роклята, която Лу е показала е супер Peace
Ако намериш нещо подобно, свиркай, че и аз се оглеждам за такива модели Laughing

# 715
Имам подобно, но е доста дебело, направо за доста студено време, а е без ръкави.  Crazy
Нося го с блуза с дълъг ръкав, когато трябва да свърша нещо, а е неудобно с яке с дълги ръкави. Или на бърза разходка. Има си приложение, но слабо.
Иначе харесвам всякакви варианти за по-лека връхна дреха, защото има периоди, в които хем не е за дебело яке и те дразни, хем е хладно и не е за без нещо връхно.

# 716
  • Варна
За някой пикник ще е идеално това яке.  Laughing

# 717
За някой пикник ще е идеално това яке.  Laughing
Точно това си мислех.
Имах такова преди години, носех го в топло време, когато трябва да седна на сянка някъде, вършеше хубава работа. Имах отделно и много късо яке, до под бюста, с дълги ръкави, комбинирах ги, когато ми се носеше в студ.

Лу, имам такава от една ВУ, на RaЯе, в бяло и синьо финно райе и се чудя кога да я нося, иначе съм и замислила чифт, софт кубинки на босо. Други идеи, подходящи за работа? newsm78

# 718
Лу, нали и ти си на сватба, та си търсиш подобна на роклята, която показа. Аз също търся такъв модел рокля от известно време, та, намерих нещо подобно, ако искаш виж.
Цък

# 719
  • Варна

Аз имам една молба, ако някой е виждал такава или подобна риза-рокля, нека сподели  Praynig

Конкретно показаната знам от къде да я купя, но не ми се дават 350 долара в момента:

Скрит текст:

Лу в H&M има нещо подобно но не е в бяло.
Скрит текст:
в Мango - различни цветове

Общи условия

Активация на акаунт