Модни консултации - 5

• 78 655
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София по рождение
купих си дългата, широка пола с висока талия. Сега си я представям с розова риза. Някой да е виждал някъде. Други предложения за тази пола?

# 721
  • Варна
Може ли снимка, защото не успях да си спомня за коя пола става въпрос.

Търсих назад в темата, но пак не можах да се ориентирам.

# 722
Лу, нали и ти си на сватба, та си търсиш подобна на роклята, която показа. Аз също търся такъв модел рокля от известно време, та, намерих нещо подобно, ако искаш виж.
Цък
Не е много по темата, но са прекалили с надценката в тази цена от 90лв. Вероятно са заредили роклята от тук: http://www.aliexpress.com/item/2013new-Victoria-Beckham-fashion- … ck/843602609.html
http://www.aliexpress.com/item/Womens-dresses-fashion-2013-Stand … ss/750117147.html

# 723
  • София
купих си дългата, широка пола с висока талия. Сега си я представям с розова риза. Някой да е виждал някъде. Други предложения за тази пола?

И аз, и аз искам да видя за коя пола става въпрос, защото и аз се каня на такава  Crazy

# 724
  • Belgium
ExquisiteS   благодаря за предложението, но това не е риза рокля, а копие на един много популярен модел на Виктория Бекъм. Аз и него съм го заглеждала, но веднъж имах възможността да премеря оригинала и беше доста "лелчински".

Само да уточня, че ризата рокля не я търся за сватбата, а за ежедневието. Сватбата е чак през юни, така че имам време да умувам за там.

evil, мерси варианта на Манго не е никак лош, ще разгледам сайта им, че нали ги затвориха в БГ.

# 725
# 726
Amazing Amazing, благодаря ти за линковете, наистина в този сайт праскат яка надценка Crazy
Nadyk, такава пола си бях купила лятото, модела беше с изрязано черно бюстие, от тези най-късите, стоеше ефектно, но аз лично не се одобрих с толкова черно по себе си и я върнах.
Предполагам, че с някаква бяла тениска с щампа също би могла да я носиш Peace
А относно роклята, която разбрах, че ще е за сватба Tired Поправям се с едни други, по-ежедневни модели:
1, 2, 3

# 727
Аз я имам роклята на Манго в синьо и в бежово. Платът е памучен и е къса - го средата на бедрото, даже малко по-нагоре!
Мое лично мнение е, че не е много за сватба. Може би за лятна почивка на плажа, с коктейл в ръка... Laughing
Ако искате мога да ги снимам довечера! Peace

# 728
  • Варна
Nadyk,

розови ризи, два модела, има в долната част на страницата, а в началото има карирани, раирани, както и една розова на очила.

Лу каза, че ризата - роклята не е за сватба.

# 729
missNoir   bouquet
То е точно над моя пост, ама кой да чете...  ooooh!

# 730
  • Варна
Момичета, някой може ли да даде линк към сайта на Ивелина от Frichic, в който разпродава стари дрехи? Дано не бъркам блогърката..

# 731
  • Belgium
Заповядай: http://frichiccloset.blogspot.com/

Но скоро не е прибавяла нови артикули. Ако следиш блога и винаги пише като направи ново разчистване на гардероба  Peace

# 732
  • Варна
Моля някой който има, носи от т.нар Skort /пола панталон/
Да  сподели толкова ли са късички ,като на моделките на
които все ги гледам. Удобно ми изглежда, но и твърде мини Thinking

# 733
  • София
Къси са, да

# 734
  • ...край Дунава

И са удобни. Нямам търпение да дойде времето за тях  Heart Eyes

Общи условия