Отговори
# 105
И аз ще се оттеглям в страната на сънищата и ви пожелавам лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug

# 106
Лека нощ, на всички, които си лягат! Hug

Само началото на серията ми хареса, след това не дадоха нищо съществено...Демет и Джихан нещо не са ми убедителни,  Rolling Eyesа и този/тази Гюнеш да бяха разкрили поне мъж ли е, жена ли е... ooooh! любовта на Мелис ме плаши, Shocked сякаш не е в рамките на нормалното и според мен ще създава много главоболия на всички...
Нали имаш тренинг с нея Mr. Green нема са плашиш Laughing

# 107
  • В света на мечтите... ❤

Само началото на серията ми хареса, след това не дадоха нищо съществено...Демет и Джихан нещо не са ми убедителни,  Rolling Eyesа и този/тази Гюнеш да бяха разкрили поне мъж ли е, жена ли е... ooooh! любовта на Мелис ме плаши, Shocked сякаш не е в рамките на нормалното и според мен ще създава много главоболия на всички...

Звездичке  Hug ,ми то си е за плашене,да те обича такава маниакална особа  #Crazy Лека,мила и сладки сънища  Hug  smile3524

Ивче,лека и на теб,миличка,да сънуваш разкош  Hug  smile3524 Hug

# 108
  • в подножието на планината

Верно...  ooooh! благодаря, че ми напомни... Hug Laughing

# 109

Да ви кажа мен Мелис не ме плаши момето е жалко наистина нито е грозна пък се мисли за такава камоли пък с темата за Керем беше просто черешката на тортата
Мен по плашещ ми е Глиста някак по заплашителен го виждам
Очаквам Аксел да се погрижи за Мелис  Peace
Глиста определено е нашата скрита лимонка и колко лайна ще произведе и той даже незнае  ooooh!

# 110
Момичета разбра ли някоя от вас какво говори Желе на Гюнеш.

# 111
Джан: Керем ми каза "Обичам те" и затвори телефона  Joy Joy Joy

# 112
Момичета разбра ли някоя от вас какво говори Желе на Гюнеш.

Преди да си тръгне Жале,нещо спомена за някакъв доктор,ама не разбрах точно за какво ставаше дума,ако може Диди да каже по-точно  newsm78

# 113
Слънчеви момичетаааа......... Добре ни подредиха и с Гюнеш и с тая Мелис
Зейно от сега се тръшка и се чувства виновна, а какво ще стане като разбере че и е сестра не ми се мисли. Ще им отрови животеца тая овца. Mr. Green Sick
А за Гюнеш нямам думи голямо тайнство, голямо нещо. В тъмната пещера с Али Баба smile3505

newsm10 само забрави и глиста да сложиш в картинката, за да стане пълна Sick
Абе да ти кажа не съм го забравила, ама покрай тази Бегюн ми се струва, че няма да е толкова пречка, тя май ще му завърти главата, ама Мелиска- глиска ще ни бърка много

# 114
  • в подножието на планината
Аз пък мислех, че Уфук ще разкрие далаверите на Аксел пък той Баръш бил...чак да не повярваш... Shocked и като се замисля, май си права Диди, Heart Eyes че той ще е по страшен и от Мелис...скрита лимонка е той... ooooh!

# 115
Аз пък мислех, че Уфук ще разкрие далаверите на Аксел пък той Баръш бил...чак да не повярваш... Shocked и като се замисля, май си права Диди, Heart Eyes че той ще е по страшен и от Мелис...скрита лимонка е той... ooooh!

Аз защо съм го избрала Mr. Green Party

# 116

Звезде  Hug

Дани ако ти кажа че почти нищо не разбрах от серията защото постоянно ми сечеше и се местих от линк на линк
Жале каза че е оздравяла само това разбрах
Пък и баба ми само ми мрънкаше на главата че рамото я боляло  ooooh!

# 117

Аз защо съм го избрала Mr. Green Party
За какво ти е този бацил забога бе джанъм  Shocked Shocked Shocked
Виж колко е хубав Кен нито има бацили нито глисти машала  Heart Eyes Blush ще се заразиш щем прихванеш глистаци после ще се чудим ко да праим  Whistling Mr. Green

# 118
# 119

Само началото на серията ми хареса, след това не дадоха нищо съществено...Демет и Джихан нещо не са ми убедителни,  Rolling Eyesа и този/тази Гюнеш да бяха разкрили поне мъж ли е, жена ли е... ooooh! любовта на Мелис ме плаши, Shocked сякаш не е в рамките на нормалното и според мен ще създава много главоболия на всички...
Да ви кажа мен Мелис не ме плаши момето е жалко наистина нито е грозна пък се мисли за такава камоли пък с темата за Керем беше просто черешката на тортата
Мен по плашещ ми е Глиста някак по заплашителен го виждам
Очаквам Аксел да се погрижи за Мелис  Peace
Глиста определено е нашата скрита лимонка и колко лайна ще произведе и той даже незнае  ooooh!

Тая тъпа крава няма да се откаже лесно от Керем, но като се замисля в тези филми винаги обръщат нещата. В началото Баръш беше добрия герой а Мелис гадната кучка. Та нищо чудно сега да си разменят ролите и да излезнеш права за Глиста

Общи условия

Активация на акаунт