Отговори
# 90
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ще мрънкам,защото ги дадоха наведнъж ,претупаха ги и цяла серия нищо ,че и като забиваше ,хептен ми скапаха кефа  ooooh!
Лека и от мен  Hug Hug

# 91
  • в подножието на планината
Ей, голямо гледане му падна тази вечер... ooooh! аз се нервя със Слънцата, оттатък са надули телевизора с " Титаник"...направо ужас, пък и Канал Д тази вечер нещо не беше наред...постоянно ми прекъсваше... ooooh! ooooh! ooooh!

# 92
Аз ще мрънкам,защото ги дадоха наведнъж ,претупаха ги и цяла серия нищо ,че и като забиваше ,хептен ми скапаха кефа  ooooh!
Лека и от мен  Hug Hug

Ирче  Hug Лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug

# 93
  • В света на мечтите... ❤
Дани на мен пък точно там ви вървя за малко Peace
То добре,че при някой поне е вървяло,че да предаде какво беше станало,че имаше масово забиване в онзи момент  ooooh!

Лека,Ирче и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 94
Илде Hug и при мен беше така Слънцата и Титаник на едно ooooh!

Рени Hug  Heart Eyes Hug целуфанчетата бяха супер Crazy ама много бързо ни попариха надеждите ooooh! Crossing Arms

Дани при мен беше 2 минути филм, 5 минути забива и така, каквото видяла видяла Crossing Arms, утре на спокойствие ще го гледам Peace

# 95
Слънчеви момичетаааа......... Добре ни подредиха и с Гюнеш и с тая Мелис
Зейно от сега се тръшка и се чувства виновна, а какво ще стане като разбере че и е сестра не ми се мисли. Ще им отрови животеца тая овца. Mr. Green Sick
А за Гюнеш нямам думи голямо тайнство, голямо нещо. В тъмната пещера с Али Баба smile3505

# 96
Това видяхте ли го,актьора играещ Баръш го е казал  Laughing

Ege Shashmaz: Shootings are perfect, very funny. We are even more family than friends. If we talk about something funny on the set, there were a lot of things to about . But first comes into my head Hande-Kerem's kissing scene : I was there too and they made fun of me.

Работата по снимките е перфектна,много забавна.Ние сме повече семейство,отколкото приятели.Ако говорим за нещо смешно на сета,има много такива моменти.Но първото,което изниква в ума ми е сцената с целувката между Ханде и Керем,аз също бях там и много се забавлявах с тях.

# 97
На мен епизода на ми хареса ама тоз Гюнеш да не е изгорял някъде или претърпял инцидент  newsm78
Нищо не схващам тама само ръцете му дават каквото е там жена ли е мъж ли  hahaha
Мелис е много жалка наистина  ooooh!
Тя още когато я изложиха трябваше да разбере колко "държи" Керем на нея всъщност
Умрях си от смях когато З попита К какво е направил със сутиена и  Joy
Определено епизода ми хареса поне от това което видях защото имах кошмарно гледане и изтървах доста от началото
Според мен трябва да се борят един за друг,а не да ги гризе съвестта че онзи ще ранен и другият ще ранен защото ако не го направят те ще са най-наранени от всичко  Cry

# 98

Рени Hug  Heart Eyes Hug целуфанчетата бяха супер Crazy ама много бързо ни попариха надеждите ooooh! Crossing Arms

Дани при мен беше 2 минути филм, 5 минути забива и така, каквото видяла видяла Crossing Arms, утре на спокойствие ще го гледам Peace
Hug то иначе няма да е турски сериал Laughing

# 99
Зейно от сега се тръшка и се чувства виновна, а какво ще стане като разбере че и е сестра не ми се мисли. Ще им отрови животеца тая овца. Mr. Green Sick
А за Гюнеш нямам думи голямо тайнство, голямо нещо. В тъмната пещера с Али Баба smile3505

newsm10 само забрави и глиста да сложиш в картинката, за да стане пълна Sick

# 100

Той Гюнеша ще да е от КГБ та толкоз го крият  hahaha   А за ЗейКер,то си беше ясно,че толкова хубаво не е на хубаво,не е като да не сме го очаквали,ама можеха поне един ден безгрижно щастие да ни подарят,обаче Неее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 101

Hug то иначе няма да е турски сериал Laughing

Joy Joy Joy

# 102
На мен епизода на ми хареса ама тоз Гюнеш да не е изгорял някъде или претърпял инцидент  newsm78
Нищо не схващам тама само ръцете му дават каквото е там жена ли е мъж ли  hahaha
Мелис е много жалка наистина  ooooh!
Тя още когато я изложиха трябваше да разбере колко "държи" Керем на нея всъщност
Умрях си от смях когато З попита К какво е направил със сутиена и  Joy
Определено епизода ми хареса поне от това което видях защото имах кошмарно гледане и изтървах доста от началото
Според мен трябва да се борят един за друг,а не да ги гризе съвестта че онзи ще ранен и другият ще ранен защото ако не го направят те ще са най-наранени от всичко  Cry

Еми Диди  Hug ,то това е формулата в турските сериали,колкото повече нещастие има,толкова по-добре.Явно за тях успеха се измерва в литрите на пролетите сълзи от феновете  ooooh! ooooh! ooooh!

# 103

Аз ще мрънкам,защото ги дадоха наведнъж ,претупаха ги и цяла серия нищо ,че и като забиваше ,хептен ми скапаха кефа  ooooh!
Лека и от мен  Hug Hug
Ирка лека нощ
Не се ядосвай ние ще си ги пускаме да си ги гледаме колкото си искаме на повторение   Grinning
Дано да има скоро фрагман че да видим зейкер ще се предадат ли толкова лесно

# 104
  • в подножието на планината
Лека нощ, на всички, които си лягат! Hug

Само началото на серията ми хареса, след това не дадоха нищо съществено...Демет и Джихан нещо не са ми убедителни,  Rolling Eyesа и този/тази Гюнеш да бяха разкрили поне мъж ли е, жена ли е... ooooh! любовта на Мелис ме плаши, Shocked сякаш не е в рамките на нормалното и според мен ще създава много главоболия на всички...

Общи условия

Активация на акаунт