Лидл ::37::

• 68 954
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Вече пробвах чопъра като смлях бисквити.Супер е!Доволна! Peace

# 61
  • Stuck in a moment
Последните два дни в тукашния магазин голяма скръб откъм плодове и зеленчуци. При вас добре ли е заредено?

# 62
  • Варна
  bouquet

# 63
Последните два дни в тукашния магазин голяма скръб откъм плодове и зеленчуци. При вас добре ли е заредено?

Да, опатках 3 круши и половин кило мандарини. Много са сладки  Heart Eyes

# 64
  • Sofia
зелените ябълки много ми харесаха,утре отивам за още

# 65
Вече пробвах чопъра като смлях бисквити.Супер е!Доволна! Peace
Аз също съм доволна  Peace

# 66
От тази вечер благодарение на вас станах горд собственик на чопър.
В нашия Лидъл има останали доста бройки.
Надявам се да ми върши работа. Взех го най-вече заради лука който ми причинява голямо реване  hahaha
Това е първата ми електрическа покупка от този магазин. ММ беше против защото ще заминаваме в Англия и ми вика, че ще го ползвам 10 дни и после ще го "зазимя" , но аз твърда- с мен в сака  Laughing .

# 67
  • София
Благодаря за новата тема!
Какво мислите за влажната тоалетна хартия?

Много е добра. Отткакто я пуснаха, само нея ползваме.
Същата работа и при нас, препоръчвам горещо!

# 68
При нас тази вечер бяха останали броени бройки чопъри и то май само един имаше неразопакован и аз го взех. Майка ми ми поръча да и купя за подарък. Аз останах без чопък, понеже не са удъроустойчиви  #2gunfire Не е виновен чопъра, а наследството ми, но това е друга тема на разговор.

Амбър аз редовно купувам лазаня, когато не съм успяла да сготвя и не ни се ядът яйца. Ние си я обичаме. Понеже никой не ще да ни сготви домашна и нямаме много база за сравнение.

И аз тия дни не мога да сваря свестни плодове. Мандарините като ходих последните пъти изглеждаха ужасно.

# 69
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
при нас имаше канелони, от тези огромните за около лев  Blush напълнени със смес от кайма, лук и малко доматен сос и залети с доматен сос и настъргания кашкавал накрая
станаха съвсем като лазаня  Hug

# 70
Канелони нямаме. Питах изрично единия път и казаха, че свършили.

# 71
Този чопър дали ще може да мели кайма?
Ако се нарежат на дребно парчетата меса сигурно ще го улесни, ни ми се струва слаб като ватове  Confused

# 72
Днес гледах за маскарпоне, но беше свършило наистина. Само кашона му стоеше Sad Повече ми харесваше от това на Пени. Дано заредят отново!

# 73
Все забравям да ви питам, при вас липсва ли сиренето за мазане Пик Фриш? В нашия Лидл го няма вече над месец.

# 74
При нас тази вечер бяха останали броени бройки чопъри и то май само един имаше неразопакован и аз го взех. Майка ми ми поръча да и купя за подарък. Аз останах без чопък, понеже не са удъроустойчиви  #2gunfire Не е виновен чопъра, а наследството ми, но това е друга тема на разговор.

Амбър аз редовно купувам лазаня, когато не съм успяла да сготвя и не ни се ядът яйца. Ние си я обичаме. Понеже никой не ще да ни сготви домашна и нямаме много база за сравнение.

И аз тия дни не мога да сваря свестни плодове. Мандарините като ходих последните пъти изглеждаха ужасно.

За коя лазаня точно става въпрос? Полуфабрикат ли е? Къде се намира и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт