Лидл ::37::

• 68 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, някъде да сте виждали останали от сосовете за спагети Делукс в Софийските магазини?

Скрит текст:

# 46
  • София
Сокоизстисквачката хубава ли е?  newsm78

# 47
  • На брега на реката
Май само аз не съм доволна от метлата newsm78. Ще трябва да и дам още един шанс Hug.

# 48
  • МАРС
И аз в подкрепа на мнението за формата за яйца, залепва ужасно, нищо не се получава като го остържеш от нея.
В нашия Лидл черните сутиени бяха изкупени, а от чопъра нямаше дори следа от табела. Grinning

# 49
Човек да не се врътне из кухнята.....и вече нова тема. Да не изпусна изгодни и интересни покупки. Аз метла не можах да взема защото нямаше при нас, но пък си взех 3 сутиена по 5 лв. newsm44

# 50
Сокоизстисквачката хубава ли е?  newsm78
Ако имаш предвид цитруспресата, супер е...Току-що си пийнах фреш от портокал и грейпфрут  Heart Eyes

# 51
  • София
Може ли линк към сутиените, че нещо не ги намирам?

# 52
Сутиените не са от брошурата, а от намалението на останали стоки в Лидл.

# 53
  • София
Сутиените не са от брошурата, а от намалението на останали стоки в Лидл.
Благодаря.

# 54
  • София
А от тези сутиени нямаше ли днес? http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-0CCEF51B-09C50BAD/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2374
Аз не успях да отида, утре ще се пробвам, че съм им хвърлила око. Някой да ги е видял и да даде мнение?

Мерис за мнението за пармезана и влажната ТХ, ще ги пробвам.

# 55
  • София
В София, на бул Черни връх имаше доста от горните сутиени и разни подобни бодита и бикини.

# 56
Благодаря за мненията за чопъра, но днес не успях да си го взема, дано утре го има Simple Smile !

# 57
  • София
Формичките за яйца и при мен залепват и като пробвам да отлепя - развалям формата, някакви идеи как да не залепват яйцата и палачинките?
Още умувам дали да си купя чопъра, докато се наканя може и да ми се реши проблема /като свършат/  Mr. Green

# 58
Аз имам чопър, но на друга фирма - страшно съм доволна, обаче той е по-мощен от лидълския, а и на двойна цена де....някаква куче марка, но е звяр.

# 59
Формичките за яйца и при мен залепват и като пробвам да отлепя - развалям формата, някакви идеи как да не залепват яйцата и палачинките?
Още умувам дали да си купя чопъра, докато се наканя може и да ми се реши проблема /като свършат/  Mr. Green
Ако ти трябва взимай - ползвам го ве4е 2- ра  година без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт