Лидл ::37::

• 68 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Колебая се дали да си взема този съд  http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F4AC6B82-0D0D5562/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2390 някакви отзиви има ли някой, ползвал ли го е?
Имам го този тиган от пне 2 години. Тогава го пуснаха на промоция по 15 лв. Цялата ми служба се изреди да купува и аз барабар Петко с мъжете  Joy Изключително съм доволна - дълбок и широк, може да се готви за повече хора, хубаво покритие. Малко е тежък само, но напомня чугунените тигани. Не ми е загарял досега.

# 31
  • София
Да се включа и аз. Някой да има случайно инхалатора, който е на промоция в четвъртък?

П.П Прочетох назад. Май ще си заложа на класиката - Омрон...

# 32
Колебая се дали да си взема този съд  http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F4AC6B82-0D0D5562/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2390 някакви отзиви има ли някой, ползвал ли го е?
Имам го този тиган от пне 2 години. Тогава го пуснаха на промоция по 15 лв. Цялата ми служба се изреди да купува и аз барабар Петко с мъжете  Joy Изключително съм доволна - дълбок и широк, може да се готви за повече хора, хубаво покритие. Малко е тежък само, но напомня чугунените тигани. Не ми е загарял досега.
Мисля да си го взема, ама от 15 лв преди две години сега....малко множко е поскъпнал. Наистина ли може да се пече в него? На дръжките нищо им няма, така ли?

# 33
  • София
Да ви следя, че сте ми много полезни с коментарите. И аз съм  от късметлийте с метлата  Joy Доволна съм  bouquet

# 34
  • Варна
Записвам се и аз.

# 35
Предлагам тая тема да я прекръстим "Лидл 37 -  за инхалатора"

# 36
Благодаря за новата тема!  Simple Smile
Вчера в нашия Лидл (Провадия) към 16,30ч. имаше 5-6 метли.  Laughing

# 37
Мисля да си го взема, ама от 15 лв преди две години сега....малко множко е поскъпнал. Наистина ли може да се пече в него? На дръжките нищо им няма, така ли?
Аз лично не съм пекла, но колежка правеше на нейните мусака в него.
Само като тиган го ползвам, правя сос за спагети, миш-маш, разни други манджички, но на котлон.

# 38
Хайде и аз тук! Утре ще дам отзиви за рендето....

# 39
  • Варна
Аз пък исках да се сдобия с масажьора+инфрач. лампа, ама нъцки-нема Crossing Arms

Той е от 09.01  Joy

# 40
Някакви отзиви за тенджерата под налягане newsm78 И аз много се чудех за тигана, на взех от Кауфланд квадратен от лят алуминий със стъклен капак, който може да се слага и във фурна/бретер/

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 18:26 от сиси

# 41
Аз пък исках да се сдобия с масажьора+инфрач. лампа, ама нъцки-нема Crossing Arms

Той е от 09.01  Joy

Да, току-що видях; но не беше ли и в свалената вече брошура от 02.01? Rolling Eyes

# 42

Той е от 09.01  Joy

Вече от толкова мерак, изтърваме бъдещи промоции.

Joy Joy

Звънче, мерси за темата!  bouquet

# 43
  • София
За който не ме е прочел - формичките за яйца ми залепват и яйцата, и палачинките. Така че или не се набутвайте или споделете някоя хитрост.
zvanche благодаря за темата!

# 44
  • Бургас
Днес открих, че Лидл е на 15мин. ходене пеша от нас....И след като направих това откритие се сдобих със сокоизстисквачката 2 в 1.  Mr. Green Ще трябва, обаче, да почакам до пролетта/лятото, за да я тествам с ягоди и малини. Но пък вече ще съм по-редовна с промоциите в Лидл след великото ми откритие  hahaha
Даже сега се амбицирах и за чопъра - много хубаво разби сметаната.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт