Лидл ::37::

• 68 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
  bouquet

И аз се сдобих с чопър и довечера ще го пробвам да натроша бисквити за чизкейк.

# 16
  • Русе
Днес купих пижамка на Lupilu за малката, от единичните бройки намалена от 11,99 лв. на 8,39 лв. Хареса ми повече от тези, на националната разпродажба. Има маншети и на крачолите и на ръкавите. Моята племенница купи на детето си същата от немския ЛИДЛ и е много доволна. Имаме българска ватирана, но дъщеря ми спи точно до радиатора и казва, че и е топло с нея. И уж е с маншети, а крачолите и са винаги над коленете вдигнати. Тази ще е идеална за градината. Доволна съм.  Grinning
В Ловеч в 12 ч. нямаше от ръчните преси за плодове 2 в 1.
Амбър, хубава е лазанята в ЛИДЛ. Доста е хвалена тук. Аз съм купувала веднъж, на една супер събота и ми хареса. Ако не се лъжа е към 7 лв., намира се до листите за баница.

# 17
  • София
Предполагам в Лидл има настърган пармезан Simple Smile Хубав ли е?

Да  Peace

къде стои пармезанът?

# 18
Аз пък исках да се сдобия с масажьора+инфрач. лампа, ама нъцки-нема Crossing Arms

# 19
Благодаря за новата тема!
Какво мислите за влажната тоалетна хартия?

Много е добра. Отткакто я пуснаха, само нея ползваме.
Може ли снимка...  bouquet

# 20
Предполагам в Лидл има настърган пармезан Simple Smile Хубав ли е?

Да  Peace

къде стои пармезанът?

Около сирената.

пп - лазанята е на светлинни години от собственоръчно направена, колкото и да беше похвалена...

# 21
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Забелязали ли сте дали има някакви по-различни промоции освен тези в брошурата при откриването на нов магазин?

# 22
И на мен лазанята не ми допадна много, не е като домашната, но все пак става да замести едно хранене, но не и за любители на италианската кухня  Laughing
Миналата седмица имаше много хубаво детско бельо - бодита и потниче с боксерки за момченца на  Lupilu, много са хубави!

# 23
Благодаря за новата тема!
Какво мислите за влажната тоалетна хартия?

Много е добра. Отткакто я пуснаха, само нея ползваме.
Може ли снимка...  bouquet

# 24
И аз да се наредя при чакащите инфо за инхалатора!
  bouquet

# 25
Със същия въпрос и в новата тема

Цитат на: Anduli в 05 Януари 2014, 15:31:32
Здравейте и за много години. Влизам със следният въпрос: Знае ли някой нещо за инхалатора Санитас, който тръгва от четвъртък 09.01. в новата брошура? Как може да се разбере какви са му параметрите и от кой вид е? Благодаря предварително! Успешен ден!

ето това намерих http://www.lidl.de/de/Sonstiges/SANITAS-Inhalator-SIH-45  
аз имам стария които пускаха и съм доволна.
Взех си ел. мелничка за сол, форма за яйца детелина от колбасите на промоция и др.

# 26
Колебая се дали да си взема този съд  http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F4AC6B82-0D0D5562/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2390 някакви отзиви има ли някой, ползвал ли го е?

# 27
  • София
лазанята е любима на сина ми,но много ме съмнява,че се доближава до това, което ядят в Италия, още по-малко ако е било домашно или в хубав ресторант приготвено...все пак лидлската си е полуфабрикат.

За инхалатора, нямам спомени този да е пускан преди, за това ме и съмнява да има мнения. Може би по чуждите сайтове/форуми...поне спецификации...
За път изглежда ок...компактен, но аз лично при всички положения бих предпочела инхалатор на ток, не на батерии, освен ако целта не е да се носи в чантата, ако стане някой пристъп да се включи, където хване, но пък при такива пристъпи мисля има по-подходящи...

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 16:01 от Angel_Dust

# 28
  • Sofia
Все забравям да похваля обикновените печени фъстъци в полувакумирано Simple Smile пликче.Много са вкусни и не съм попадала на граниви или стари.А,съм придирчива за ядки и обикновено не харесвам "купешките "  Peace

# 29
Да не ви изтърва, че ми е много полезна темата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт