Лидл ::37::

• 68 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
не е проблема точно в стабилизатора, а защо на другите видове сирена не го пише, след като най-вероятно го има, при срок на годност по няколко месеца...? тоест може освен стабилизатора да спестяват и други неща, не само в сиренето, а в хранителните стоки по принцип

Е, това вече е въпрос да гадаем кой е коректен и пише реалния състав  Wink

За корите Дуети говорите. И аз ще се включа. Не за Е-тата, а за самите кори. По -ужасни не бях купувала  Sick Понеже имам проблем с намирането на хубави кори напоследък та реших да пробвам и тези. Бяха най-лошите от всички дето взимах. Много дебели, залепнали. Айде щях да преживея, че са дебели, ама това, че не можах да ги разлепя нормално ме вбеси доста. Рядко има продукти в Лилд, които не харесвам и това е един от тях.

Между другото питах за тенджерата под налягане за отзиви. Не получих отговори, може би никой не я е купувал. Но аз я взех. Още не съм готвила в нея, но изглежда чудесна. Надявам се да си я харесам и като сготвя след малко с нея  Wink

# 691
  • София
Доволни ли сте от омекотителите?
Аз не съм доволна. Пробвах преди време два вида- син и жълт мисля бяха. Не държа на аромата толкова, колкото на антистатичния ефект. А той липсва след изпиране. Дрехите се наелектризират много, ама много.
Ваче, не е по темата, но аз последно ползвах кори Сърбиянка, пълнозърнести, ръчно точени. Много хубави ми станаха баницата със сирене и тиквеникът. След три дни стоене в хладилника се появи плесен/ или мухъл Embarassed/, а срокът им на годност изтичаше на следващия ден. Това добре ли е или зле не зная. Сега имам един пакет във фризера, мога да погледна какво съдържат .

# 692
Сини Омекотители имаше днес В Лидл в Захарна Фабрика отдолу в един кашон.Отгоре бяха свършили на рафта. Като гледам жълтият вариант май най-малко се купува.Винаги по много има. Като цяло синият по миризма ми напомня на синия Ленор . Не съм го пробвала иначе за личен отзив. Кроасаните с масло и аз много ги обичам.

Днес имаше на промоция Ананаси бяха хубави и сладки. Взехме един да се пробва. Аз лично много харесвам  замразените пайове. Обаче имаше един с вишна само един път го хванахме . Невероятно вкусен беше. Купихме и сирене Пилос Чуден от промоцията и за него ще дам личен отзив.

Яйцата бяха ужасни днес.
Изпочупени вътре в картонените кутийки и изобщо не взехме.Поничките и ние взехме днес с ягода още не са пробвани .

За ЛИДЛ на Скобелев къде е имало отделна брошура ??
Thinking Thinking Thinking

# 693
Кори за баница Дуети съм купувала 2-3-4 пъти, за кратък период от време. Харесаха ми. Като чета тук негативните мнения, явно е имало една две хубави партиди точно в нашия Лидл и съм улучила точно тях. По НГ бях купувала за майка /от друг Лидл/ и коментара й беше, че толкова лоши кори не е виждала с години. Явно няма да купувам повече кори. Mr. Green

Всеки път гледам раклата и скринчето от дърво. Да свършват, че да не ги мисля повече.

# 694
Преди месец и повече имаше моп за 12 лв (сухо и мокро почистване).
Някой ако си е взел да каже дали да съжалявам, че не си купих  Whistling

В Карфур гледах някакви такива, ама те над 40 лв  Shocked  Та затова сега ме е яд, дано ги пуснат пак  Simple Smile

# 695
корите дуети един път са хубави, друг път не
но вече няма да рискувам
моя мъж тази вечер иззел 10 кофички кисело мляко пилос 3,6 на 60 стотинки

# 696
погледнах току що работното време на магазин в Русе и  Shocked пише за събота и неделя, че е от 00ч до 24ч. Това вярно ли е?

http://rabotnovreme.bg/lidl/rus%D0%B5/%C2%A0ul-chiprovci-32

# 697
погледнах току що работното време на магазин в Русе и  Shocked пише за събота и неделя, че е от 00ч до 24ч. Това вярно ли е?

На сайта на Лидл е вярното работно време

# 698
погледнах току що работното време на магазин в Русе и  Shocked пише за събота и неделя, че е от 00ч до 24ч. Това вярно ли е?

И за плевенските е дадено така, дали е грешка или........? newsm78

Погледнах на сайта, друго е: събота до 21, неделя - 20ч. Явно горното е стара информация или просто не е допълнено за двата дена. Peace

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 20:15 от labrex

# 699
Ние взехме скрина - доволна съм. Сглобяването е малко пипкаво и самите чекмеджета не са големи, но за антрето става Simple Smile

# 700
  • оттам, откъдето започва България
От вчера правя 2 пазара в ЛИДЛ. Моят син ме „светна„ , че имало вафлени пурички , половината с шоколад.Е, намерих ги и омотахме 2 кутии.Шоколада им е страхотен и струват 2,19.
Нямаше син омекотител от 2 литра и взех зелен, жълтият нещо ми миришеше по-сладникаво.
Днес имаше портокали по 70 ст. и банани -1,79.Натоварих се и с едросмляна лютеница Чира-много ми харесва.Имаше доста апетитни понички, но предпочетох кроасаните с масло-любими са ми.......... Crazy
+1 И аз съм доволна от омекотител, портокалите, бананите, едросмляната лютеница и кроасаните с масло.  Simple Smile Щом са хубави ще пробваме и вафлените пурички.

# 701
Доволни ли сте от омекотителите?
Да, омекотител от 2 л., не от големия, мисля че беше 3 л., него не съм го ползвала.

# 702
корите дуети един път са хубави, друг път не
но вече няма да рискувам
моя мъж тази вечер иззел 10 кофички кисело мляко пилос 3,6 на 60 стотинки
И аз се заредих с една щайгичка от 12 млека, не че после няма да купувам. Взех си и едно прясно мляко в пликче, че много го харчим у дома.  Simple Smile

# 703
Пица Маргарита,която от утре е на промоция,хубава ли е?

# 704
При нас в неделя магазина работи до 21ч. Иначе е до 22ч. Ходих аз да купя каквото трябваше и се заредих доволно  Mr. Green Незнам защо пише че магазина е деннощен тези два дни. В магазина забравих да питам, но никъде не беше отбелязано. Купих ей това http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A8B17572-C61000C8/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2637 но моя мъж каза, че на картинката което е и това което купих са различни. Сега погледнахме картинката и там на първата от трите картинки накрайника е различен. ММ каза, че искал като на първата картинка, но това което купих било като на втората та ще се връща.  Към кого мога да се обърна за информация по този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт