Лидл ::37::

• 68 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Обичам и с люти чушки  Crazy
Това ми звучи направо извратено Joy Joy Joy
Аз от новата брошура харесах дървения пъзел 3 в 1.
А къде седят тези замразени лазани, които хвалихте преди време? Някъде до пиците ли, миналия път разгледах фризерите от-до и не видях такова нещо. Постоянно ли ги има?

# 676
  • софия
Лазанята не е змразена. Обикновено е на най-долния ред при корите.

# 677
От новата брошура набелязах-детска рокличка, клинове, блузки............ Blush

Коя е новата брошура?

Виж стр. 42

Благодаря!
 HugПогледнах и аз си харесах туй-онуй Laughing

# 678
Коя брошура гледате? Аз гледам някаква, но е само с около 12 стр.  Thinking

# 679
  • Варна
Страница 42 от темата Wink

# 680
  • София
Коя брошура гледате? Аз гледам някаква, но е само с около 12 стр.  Thinking

Да, и с по 4 блузки на страница.  Laughing  Взех си хартиена брошура от магазина и е същата.  Wink 

Имам и отделна брошура за новия магазин на Скобелев (София). Продуктите Пикок, плодовете и зеленчуците ще са намалени с 30 %. Ако на някого му трябва миксер или пасатор - намалени са съответно с 45 и 50 %. Миксерът е 300 вата, на стойка, с купа и е 24 лв. Пасаторът е 600 вата и е 19,49 лв.

Днес исках да купя печени чушки от супер уикенда, но бяха свършили. Купих понички, които не са лоши, но определено са по-различни от друг път. Не знам на какво се дължи.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 23:09 от Тaня67

# 681
Здравейте, преди време бяха пуснали етажерка за баня на промоция за 10 лв. Беше преди 20 декември някъде. Ако звъна сега, дали има възможност да я има някъде  и трябва ли да кажа кога е била на промоция.

# 682
  • София
Здравейте, преди време бяха пуснали етажерка за баня на промоция за 10 лв. Беше преди 20 декември някъде. Ако звъна сега, дали има възможност да я има някъде  и трябва ли да кажа кога е била на промоция.
Едва ли, но нищо не пречи да пробваш. Peace

# 683

Тази етажерка ми лази по нервите от Коледата някъде Wink За пръв път взимам подобна етажерка, даже първо съжалих, че не взех две, но... не ми се отдава закрепянето  Laughing Вечер я поставям, а сутрин я намирам да си виси на 1-та лепка само. От вчера не е мръднала, но пък сега не знам кво ще стане като сложа нещо вътре  Grinning Това споделям за успокоение. Май не е голям пропуск да я нямаш Peace
Да споделя и за чаршафите с ластик - взех онзи ден два от общо 4 изостанали в палетите. Единият е за спалнята и стана точно, но другият, който трябваше да е за единичното легло - хич не успях да го навра, а размерът отговаря на етикета  Shocked

# 684
  • Варна
В понеделник ще съм там за спортната мъжка долница, много ми допада като визия, дано и материята е добра.

# 685
Нашата етажерка залепна перфектно и доста товар носи - не мога да се оплача.

# 686
От вчера правя 2 пазара в ЛИДЛ. Моят син ме „светна„ , че имало вафлени пурички , половината с шоколад.Е, намерих ги и омотахме 2 кутии.Шоколада им е страхотен и струват 2,19.
Нямаше син омекотител от 2 литра и взех зелен, жълтият нещо ми миришеше по-сладникаво.
Днес имаше портокали по 70 ст. и банани -1,79.Натоварих се и с едросмляна лютеница Чира-много ми харесва.Имаше доста апетитни понички, но предпочетох кроасаните с масло-любими са ми.......... Crazy

# 687
  • Ямбол
Доволни ли сте от омекотителите?

# 688
Доволни ли сте от омекотителите?

Мисля, че негативните мнения преобладаваха, аз не съм ги ползвала.

# 689
  • МАРС
От понеделник 27 януари - американска седмица, има плакати срещу касите с фъстъчено масло(5.55 лв.) и плоча за палачинки. Peace

Общи условия

Активация на акаунт