Лидл ::37::

• 69 135
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
вчера видях,че има сушени домати,но етикет с цена не видях....някой взимал ли е от тях,хубави ли са,колко струват

# 166
  • на последния етаж
вчера видях,че има сушени домати,но етикет с цена не видях....някой взимал ли е от тях,хубави ли са,колко струват
Ние сме им голям фен - купуваме поне две бурканчета седмично. Много са хубави и на добра цена. Simple Smile

# 167
  • Sofia
не уточних,че тези бяха в пакетче,сухи,без мазнина и подправки
бяха при плодовете и зеленчуците

# 168
  • гр.София
И аз взех сушени домати в буркан да правя хляб с тях и с маслини, но още не съм го направила, че изядохме маслините Mr. Green Струваха или 2.50 или 3.50, нещо такова ми се върти. А зелените маслини с чушка в буркан са супер. Те май бяха 1.60 лв.

# 169
Много се чудех за раклет грила по 20лв някъде беше?Но имам перфектна скара на пфилипс с плоча и ребра.Някои има ли го,да сподели за какво го ползва?И заслужава ли си?

Във ЛИДЛ ли раклет грила е бил по 20 лв ?Или ще го пускат за толкова .Преди 2 години си го взех за 35 лв и съм много доволна и ако пуснат пак ще си купя , 4е моя  го стопих от едната страна ,като го оставих без да забележа на гореща повърхност .

Вчера точно ги зареждаха и се загледах макар и бегло, защото бързах. Почти съм сигурна, че на етикета пишеше 45 лева. Мисля, че беше този.
Моя е друг но пак е от лидл.И този оба4е по ми харесва , 4е има мраморна пло4а Simple Smile

# 170
Момичета ,в чопъра  две приставки ли имате за рязане ,защото моят  е само с една ?

# 171
  • Стара Загора
Какво мислите за уреда за парна баня - сауна за лице http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9062332C-965C7BB8/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2408 ?
Заслужава ли си? Замислям се дали да не си взема, защото почиствам сама лицето си в домашни условия.

# 172
  • Sofia
И аз мисля да си я взема

# 173
  • Перник
Момичета ,в чопъра  две приставки ли имате за рязане ,защото моят  е само с една ?

Махаш бялата пластмасова приставка,и отдолу е приставката с ножа за рязане,малко трудно се отделя,и аз си помислих първоначално,че имам само една.

# 174

Махаш бялата пластмасова приставка,и отдолу е приставката с ножа за рязане,малко трудно се отделя,и аз си помислих първоначално,че имам само една.
Благодаря ти много помислех си ,че съм без нож и щях да ходя да го връщам!Хубав ден ти пожелавам!  bouquet

# 175
Имам чопър /не от Лидл/  и има само нож /метален/.Тази пластмасовата за какво служи?

# 176
Имам чопър /не от Лидл/  и има само нож /метален/.Тази пластмасовата за какво служи?
Пише ,че е за сосове.

# 177
Ами като разгледах доста марки не видях подобна такава ,аз си мислех ,че е просто предпазител на ножа.

# 178
  • Бургас
Бялата приставка се вижда на клипчето отпреди няколко страници за какво служи - разбиване на сметана. Имам подобна приставка и към кухненския ми робот /не че някога съм я ползвала  Mr. Green/.
Успешно тествах сокоизстисквачката 2 в 1 с нар - работи. Е, имаше няколко семенца....но не е болка за умиране. За ягоди и малини обаче ми се струва, че ще ги прави на пюре, а аз точно затова я взех...  Confused
За утре съм хвърлила око на подрафтовите кошници. Дано си заслужават!

# 179
Бялата приставка се вижда на клипчето отпреди няколко страници за какво служи - разбиване на сметана. Имам подобна приставка и към кухненския ми робот /не че някога съм я ползвала  Mr. Green/.
Успешно тествах сокоизстисквачката 2 в 1 с нар - работи. Е, имаше няколко семенца....но не е болка за умиране. За ягоди и малини обаче ми се струва, че ще ги прави на пюре, а аз точно затова я взех...  Confused
За утре съм хвърлила око на подрафтовите кошници. Дано си заслужават!
А къде  е това клипче,не го видях?

Общи условия

Активация на акаунт