Лидл ::37::

• 68 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
И на мен ми се случи  вчера точно същото,по случайност се загледах колко - 30 % съм взела и едното не беше отчетено...може и да е пропуснала касиерката,ама вече-ще си проверявам винаги.

# 346
  • Варна
на мен веднъж ми маркираха 3 айсберга, вместо 2, добре че имам навика да си гледам бележките веднага след каса /щото на метро вместо 4 буркана грах ми маркираха 4х4 и вкъщи видях, че съм платила 16 буркана егати Rolling Eyes та имам обица на ухото/
но да знаете, че като вдигнат цените първо го правят на каса, и после сменят етикетите. оня ден напълних две торби ябълки на цена 1.39, продължих да обикалям, и след малко момичето ме гони да ми каже, че сменя етикетите и на каса ябълките ще са по 1.59. взех ги щото са хубави, но в Пикадили съм връщала ябълки, от касетката до касата за няма и 5 минути скочиха с 3 лева Rolling Eyes
тъй че задължително проверявайте касовия бон още преди да сте излезли  Simple Smile

# 347
Здравейте, някакви коментари за Електронния кантар.
 Hug

# 348
Аз имам електронен кантар на тази фирма, но изглежда по друг начин и съм доволна. Всъщност не знам от какво бих могла да не бъда доволна newsm78
Днес естествено пилета нямаше, но се сдобих с чудесна четка за тоалетна само за 5лв

# 349
И мен са ме лъгали. Не бяха махнали етикета на една промоция. Върнах се да им кажа, а касиерката започна да ме убеждава колко съм тъпа, като не съм "видяла хубаво табелата"' После ми върна парите до цената на промоция, обаче кой знае колко други хора са метнали така...

# 350
Да ви питам - бях мернала в брошура пликове за пране, четка за обиране на мъхове и метални кошнички, които се закачат на рафтове - кое от тези неща го има в момента, да не ходя напразно, ако са от стари брошури.

# 351
Дали са обсъждани сешоарите от новата брошура и доволни ли сте от тях?

# 352
Аз имам електронен кантар на тази фирма, но изглежда по друг начин и съм доволна. Всъщност не знам от какво бих могла да не бъда доволна newsm78
Благодаря, то реално и аз си мисля че няма какво да не му е наред, но да си попитам за всеки случай Grinning

# 353
Да ви кажа, преди година бях си купила апарат за кръвно. И понеже тия дни кръвното ми много ми играе номера го ползвам сравнително често... Ми той постоянно дава грешка и не отчита. Много се изнервям и въпреки ентусиазма, с който го купих сега съжалявам Sad

# 354
От тази седмица забелязвам ,че служителите в нашия Лидл са станали много сопнати .Вчера така ми се скара едната ,че не съм обърнала правилно намалена стока /бях я сложила със стикера надолу.
 Днес пък дву касиерки си обсъждаха за някакви натрупани жълти стотинки и като попитах дали млякото в плик го зареждат /защото аз когато и да ида все е свършило/има си празен кашон обаче / и ми обясни сопнато ,че до преди малко имало /ама аз се мотах в магазина почти 30мин /.
  Преди време праз на 50% ми го маркираха на нормална цена ,на другият ден същата касиерка  щеше друга стока да ми маркира така ,но този път забелязах и ми се извини.
   Но тази седмица май всички са "яхнали метлата " Grinning
    Утре ще ида рано и ще проверя колко мляко има.Да се уверя с очите си.
 Крем сиренето Голдесса  същото ли е  на вкус като Пик Фиш? Защо другото изчезна!?

# 355
  • София
KaRoLa, може батерията да е остаряла, сложи му нова.

# 356
KaRoLa, може батерията да е остаряла, сложи му нова.

С чисто нови батерии е! Смених ги и тогава го ползвах

# 357
От тази седмица забелязвам ,че служителите в нашия Лидл са станали много сопнати .Вчера така ми се скара едната ,че не съм обърнала правилно намалена стока /бях я сложила със стикера надолу.
 Днес пък дву касиерки си обсъждаха за някакви натрупани жълти стотинки и като попитах дали млякото в плик го зареждат /защото аз когато и да ида все е свършило/има си празен кашон обаче / и ми обясни сопнато ,че до преди малко имало /ама аз се мотах в магазина почти 30мин /.
  Преди време праз на 50% ми го маркираха на нормална цена ,на другият ден същата касиерка  щеше друга стока да ми маркира така ,но този път забелязах и ми се извини.
   Но тази седмица май всички са "яхнали метлата " Grinning
    Утре ще ида рано и ще проверя колко мляко има.Да се уверя с очите си.
 Крем сиренето Голдесса  същото ли е  на вкус като Пик Фиш? Защо другото изчезна!?

Аз обожавам Пик Фриш, Голдеса не ми харесва.

# 358
  • Русе
Апарата за кръвно на майка ми изкара 6-7 месеца и се повреди, отчиташе някаква грешка. Есента бях писала за това. Оставихме го за ремонт, оказа се, че не може да се ремонтира и и дадоха нов. От ноември до сега си работи. Ползва го по 2-3 пъти на ден.
Когато са изтощени батериите, има индикация за това и не може да се среши  Peace
Карола, ако си пазиш бележката, занеси го за ремонт!

Благодаря, то реално и аз си мисля че няма какво да не му е наред, но да си попитам за всеки случай Grinning
Най-много да тегли невярно.  Wink
Зълва ми имат електронен кантар(не е от ЛИДЛ) и тегли с 1-2 кг. нагоре.
Сестра ми има кантар на Силвър крест, сравнявайки го с моя, който си е най-обикновен е точен Peace

# 359
  • оттам, откъдето започва България
Днес се добрах до пилетата. Бабите война водиха. То бива, бива, ама... Младите се дръпнали встрани, а пенсионерите с лакти се бутат да се докопат до контейнера. Момчето само го отвори и като видя какво стълпотворение е - избяга. Хвърчаха кашони навсякъде. Sad

Joy  Точно същото ми разказа и ММ, тъй като него изпратих тази сутрин за пиле. Току-що му го прочетох и се посмяхме. Те пенсионерите не са виновни, че търсят по-евтиното, ама миличките са винаги първи.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт