Лидл ::37::

• 68 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
много голямо,над 2кг.

# 406
  • софия
Е, в БГ нали има норми, не ги ли проверяват, когато ги внасят Rolling Eyes
Разбира се. Къде проверят, къде не. Констатират, че са в пъти над нормата, а междувременно са хапнати прилични количества. Rolling Eyes

Всеки преценява. Казвам само, че авокадото, което се внася се облъчва с радиация, за да се запази възможно най-дълго време. В САЩ и Израел това дори не се следи, защото не се смята, че е вредно. Единственото авокадо, което се внася и не се третира по този начин е това от Гърция.

# 407
  • МАРС
И на мен ми се сториха много скъпи, всичките бяха над 8 лева, оказа се, че на касата ти смятат отстъпката, не са им се сменяли етикетите и са ги сложила с цената за 4.99 лв. на килограм.
На моето пишеше 8, а излезе 5.90 лв. Peace

# 408
  • Русе
Вчера в Ловеч пилетата бяха 1,400 до 1,600 кг. На етикета на пилето беше цена без намаление.

# 409
http://www.lidl.de/de/Stabmixer/Bestron-Stabmixer-Set-AYW1123    Този комплект бил ли е пускан?

# 410
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Всеки преценява. Казвам само, че авокадото, което се внася се облъчва с радиация, за да се запази възможно най-дълго време. В САЩ и Израел това дори не се следи, защото не се смята, че е вредно. Единственото авокадо, което се внася и не се третира по този начин е това от Гърция.

от тук
Цитат
Облъчването с гама-лъчи е най-съвременният метод за студена стерилизация, изместил навсякъде обработката със силно канцерогенните и мутагенни токсични газове.

и тук

Цитат
Радиоактивното облъчване е екологично и е алтернатива на химическата обработка на продуктите

# 411
Вчера в Ловеч пилетата бяха 1,400 до 1,600 кг. На етикета на пилето беше цена без намаление.
А, сега разбрах цялата история с пилетата. Те са намалени, а етикетите не. Тази вечер си вечеряхме с едно печено пиле - много бяха вкусни, ама чак сега включих защо толкова се коментират - защото са евтини. Иначе на етикетчето си седеше цената от 6 и нещо лева. Взех си и одеалото от полар по ваша препоръка - много ми хареса, топло и мекичко. Взехме си за първи път гофрети - те как се ядат, извинете за невежеството? Трябва ли някаква термична обработка или не? И с какво най-често отгоре ги мажете?

# 412
Ами, аз нямаше да се досетя, че цената е без намалението ...да си призная.

# 413
  • Русе
Да, скоро беше пускан.

# 414
Този ми се струва малко по-различен.

# 415
Гофретите не се обработват термично,те са си готови и се мажат със сладко/мармалад , мед или течен шоколад, според вкуса.

# 416
Гофретите не се обработват термично,те са си готови и се мажат със сладко/мармалад , мед или течен шоколад, според вкуса.
Благодаря, ще им направим сефтето веднага значи!

# 417
  • София
Може и направо да се ядат, но на мен са ми в пъти по-вкусни като минат поне за малко през тостера, топли и хрупкавички стават... и много хубаво миришат Simple Smile после вече също си ги мажем по желание, понякога и чисти си ги хрупкам.

# 418
Пилета заредиха пред мен, понеже хладилниците бяха изпразнени. Имаше една жена, която си намери все пак две пилета преди да заредят новите. Аз не съм купувала понеже в нас се разкудкудякахме вече от пилешко. Малко ще се подложим на диета  Mr. Green Намлен хляб със семена не видях  newsm78 Утре ще ходя за ориз, че днес ми досвидя да купя  hahaha при условие, че утре ще е в прИмоция.

Кафемашината предполагам ще я пуснат в най скоро време.

Гледах за бялото веро дето толкова го коментирате. И при нас нямаше, макар че беше заредено с нови кашони с веро. И на етикета не пишеше за него както някой вече спомена. Аз си ползвам синичко и зеленичко и съм доволна. Само трябва да измисля в какво да го пресипвам, че с тая голямата бутилка ми е кофти.

От гъбите за чинии малките или големие препоръчвате? Днес купих от малките, че бях с Чичо Скрудж (имам ембарго да пазарувам понеже напоследък се разхарчих качествено) и ме досрамя, та купих от по евтините  Whistling но още не съм ги изпробвала, а нямам спомен дали съм купувала изобщо от Лидл гъби.

Аааа и кога ще пуснат магическата гъба? Мия си керамичния плот с пяната за фурна. Върши по хубава работа от Циф и сие от сорта.

# 419
  • Русе
Гледах за бялото веро дето толкова го коментирате.
Аз защо си мисля, че верото беше розово  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт