Лидл ::37::

• 68 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Влизам да кажа, че миналата седмица не успях да се сдобия с подрафтовите кошници и много ме е яд.
Исках да купя хляб със семена, но имаше само 2 студени и твърди, питах служителката, която вадеше хляб дали ще има скоро от него и тя ми каза, че току-що е извадила, но докато не се продаде този във витрината, няма да сложи друг. По-голяма тъпотия не бях чула - да остави и онзи да изстине, та да стане на камък, само защото другият "камък" трябвало да го купи някой...
Нещо започнах да се разочаровам от Лидл...

# 451
 Аз пък съм купувала от този хляб намален на 30% и си беше даже мек.
  Кашкавала  Galereux вече има само малък грамаж.  И ми се струва доста мек.
  Кой е хубав ,този по БДС или? Гръцкият го харесваме ,но ми е много скъп.

# 452
Какаото Кастело отново го има в Лидл!

# 453
Ние взимаме кашкавал "Чуден "и ни харесва!

# 454
 Cry с тези кърпички дали ще стане
благодаря ви   bouquet

# 455
  • Плевен
Някой купи ли везна по 20 лв ? / днес ги гледах, но ми се стори, че нямат батерия и не взех/ сам ли си купуваш батерия и трудно ли е първоначалното активиране ?

# 456
Ние имаме кантара, който е пуснат в брошурата. Хубав е и върши работа. Лек и удобен е , ако се прибира някъде Simple Smile.

# 457
Преди Коледа имаше едно какао не помня дали беше Кастело ,но беше с по-висока масленост от това което го има сега. На Йоткер е със същата 10-12% /това е по-евтино разбира се/. Съжалявам,че не си купих тогава. Беше такова http://www.wogibtswas.at/belbake-kakao-angebot-172073

# 458
Това какао беше пуснато в промоцията с есенциите и наистина е много хубаво.

# 459
  • София
Някой купи ли везна по 20 лв ? / днес ги гледах, но ми се стори, че нямат батерия и не взех/ сам ли си купуваш батерия и трудно ли е първоначалното активиране ?

Днес си взех бялата везна. Има батерия в комплекта, със защитно фолио е, маха се и си работи.
Аз съм доволна, изкара ме по-малко кг. от очакваното  Mr. Green

# 460
Кафемашината по спомен беше през март някъде. 100 кинта беше със сигурност. Сега евентуално може ид а са и качили леко цената предвид огромният интерес към нея. Пък и се прави маркетингово проучване, така че ако са ни чели само нас, то ей ти вече цената скочи на 150лв  Mr. Green

И при нас млякото беше кът. Витрината емпти от всякъде. Хляб със семена ниц  Crossing Arms Имаше само цената му и не беше намален. По принцип в промоция ли е, понеже писахте, че е намален пък при нас не беше?

Да погваля и едни меденки в голяма опаковка. Има два вида с шоколад и с мляко. Тези с млякото вчера ги пробвахме, та днес се върнах да купя и от двата вида  Mr. Green Незнайно защо видях цена от лев и  нещо, та накрая се очудих защо ми е толкова голяма сметката, но пък си заслужават парите.

# 461
  • Русе
Какаото Кастело отново го има в Лидл!
Къде, от кога  Party  Днес не го видях. Гледах за какао, тъй като нямам.

# 462
  • оттам, откъдето започва България

И при нас млякото беше кът. Витрината емпти от всякъде. Хляб със семена ниц  Crossing Arms Имаше само цената му и не беше намален. По принцип в промоция ли е, понеже писахте, че е намален пък при нас не беше?

Хлябът със семена го има почти всеки ден в 8,00 часа на -50%, т. е. на 1,00 лв. Естествено е от предишния ден, но и за него има борба с пенсионерите, защото обикновено бройките са ограничени.  ooooh!

# 463
 Сутрин да съм в 8ч в магазина мие практически невъзможно -по това време водя синът ми на училище.Докато се прибера е станало поне 8 и 20.

# 464
  • оттам, откъдето започва България
На мен тези гъби много не ми харесаха. Първо търках печката и що-годе добре ,но бързо свършват и влажните кърпи W5 се справят по-добре според мен.

yulmana, досега не съм успявала да си купя от магическите гъби на Лидл. Би ли ми обяснила по-подробно какво представляват? Засега си купувам маг. гъби на Сано по 1,30 бр., но в последно време не съм много доволна. В началото сякаш бяха по-хубави.  

Общи условия

Активация на акаунт