Лидл ::37::

• 68 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Много бързо се изтощават батериите,аз слагам от зареждащите

# 496
С чисто нови батерии ми дава грешки

# 497
  • Sofia
значи е от апарата

# 498
  • София
На мен си ми харесва Симид, просто исках да знам, че не е боядисан.
Колкото до ръжено-пшеничния аз не го виждам вече в Лидл- беше в червена опаковка май..

Да, в червената опаковка е той. Ръженият хляб си киселее леко, на мен много михаресва. Вкъщи смаон а Симид купуваме хляб от години - пълнозърнест и ръжено-пшеничен. От Метро си бях харесала един пшеничен с ръжена закваска, но го развалиха.

Днес в Лидл Надежда имаше прясно мялко в пакетчета, ам ане го загледах много, че бързах.

# 499
Ръжено-пшенечния хляб, който аз купувам от Лидл е един без опаковка- на витрината за изпечени неща и обикновено е съвсем пресен, в неделя беше топъл направо. Не е пакетиран или впоследствие го пакетират, но със сигурност е изпечен в магазина.

# 500
 От този от 1,99 ли купуваш или по-скъпият?

# 501
От този от 1,99 ли купуваш или по-скъпият?
Май и от двата вида съм взимала....то не винаги има голям асортимент, но гледам да са изпечени скоро и взимам от тези видове, не от опакованите.

# 502
  • Варна
отново разгледах брошурата и видях, че има сирене Пилос /досега грабвах по инерция Софра и друго не съм поглеждала/...та да ми кажете става ли? търся твърдо сирене, като Софра и Ливади, което като го сложа във вода да го обезсолявам да не се разпада Rolling Eyes

# 503
Да ви попитам ориза в Лидл дали е хубав?

# 504
  • Варна
Да ви попитам ориза в Лидл дали е хубав?

Лично аз този, който е на промоция, не го харесвам, но има хора в темата дето са доволни от него.

# 505
  • Русе
Аз съм от доволните от ориза  Peace Вчера си купих 1 кг.

# 506
  • Плевен
Мерси на Блу за отзива за кантара/ имам си вече стъклен кантар  Heart Eyes / от утре почвам да отслабвам Simple Smile
и маратонки Кривит си взех, изглеждат доста китайски, но като за 20 лв - дано да вършат работа
/че и поничките не пропуснах - 2 броя, ами вкусни са си  Crazy /

# 507
  • Варна
A какво мислите за пълнозърнестия хляб в синя опаковка?

"Симид"-нарязан; откакто веднъж се "обърках" и го купих, сме само на него.
Много е хубав този хляб, аз обичам да си препека филийка на тостера - става хрупкаво, крехко, супер вкусно.

# 508
 Този е ориза дето ми се напълни с буболечки в неотварян пакет ,съхраняван на тъмно ,хладно и сухо място. Но  си беше лято.Купих го в края на май месец и есента като реших да готвя /септември след 15-и/ Беше пълен ,абе гъмжеше си от буболечета. Сложих го във фризера ,но после едвам се чистеше и го изоставих.Поне може да съм сигурна ,че не е третиран с отрови /щом си има живинки Grinning/
 Но самият сорт ми допада и е по-добър от имаше един друг с обли зрърна ,по-малък процент начупени зърна е уж.
 Бланширан ориз само дългозърнест ли е в Лидл ? Чета добри отзиви за него,но ако има от другият бих си взела.

# 509
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Влизам да похваля кисело мляко 4 броя х 150гр на Милбона - Провиакт; цена 2 лева за 4 те бройки. Страхотно е.

Общи условия

Активация на акаунт