Детска стая ИКЕА

• 123 395
  • 468
  •   1
Отговори
# 210
    Записвам се да ви следя. Предстои ни обзавеждане на детска стая за първокласник от Икеа. Мебелите ще бъдат в бяло. За хола всичко така направихме от Икеа и сме много доволни.

Притеснението ми е относно леглата. Все още не намирам в сайта им такива с повдигащ механизъм, само с чекмеджета.Някой от вас има ли легло от там на което да е с такъв механизъм?

Вероятно скоро ще отида да разгледам на място гардеробите. Държа да е висок над 2м. още обмислям на каква тематика ще е стаята на синът ми...ще го обсъдим и ще решим за допълнителните неща и аксесоари.

# 211
  • Там, където мечтите се сбъдват
Предстои ми обзавеждане на две детски стаи и следя темата. За дъщеря ми съм се спряла на Minnen леглото, за гардероба и скрина се чудя. Hendsvik имат чудесен гардероб и етажерка, но нямат скрин, ще го мисля в събота на място. За сина ми също мисля, днес ще отида да видя цветовете на стаите как са станали и ще преценя какъв цвят да са мебелите.

# 212
...Hendsvik имат чудесен гардероб и етажерка, но нямат скрин...

Според мен може да се съчетае със скрин KOPPANG или HEMNES, има и по-големи, още един.

# 213
    В Икеа има ли букви за декорация на детската стая? Интересувам се от метални или дървени, не искам стикери.

# 214
Имам въпрос относно леглото Flaxa и то това с горна табла. В Икеа никъде на видях комбинация от леглото с горна табла и чекмеджета отдолу, та въпросът ми е може ли да се съчетае с чекмеджета или не?

# 215
Имам въпрос относно леглото Flaxa и то това с горна табла. В Икеа никъде на видях комбинация от леглото с горна табла и чекмеджета отдолу, та въпросът ми е може ли да се съчетае с чекмеджета или не?

Според мен може.
Ето различни варианти, които ми излизат през гугъл.

# 216
Благодаря за реакцията ти Не се сърди човече Grinning Мъжът ми днес е купил Минен леглото за малката при все, че му казах да види матрака, че нещо нестанстандартен размер ми се видя 80 на 135 и мек. За тези, които ползват подобно легло какви матраци си взехте?

# 217
 estelliana, ние сме с такова легло. Матракът е от 3 части, в зависимост от дължината, която избираме за всеки период от растежа на детето, като общо, трите части са с размер 80/200см.

# 218
Може ли да ми кажете какви са недостатъците на дървеното двуетажно легло?
Смисъл-като изработка, стабилно ли е, здраво ли е?
За металното знам, че се клати цялото като го буташ и е добре да се закрепи за стената  Confused

# 219
Отбивам се за отчет - детската е почти готова. Остана ъгъла, предназначен за бюро/маса/плот или друго, но нещо още нямам решение на този въпрос.

http://ilexa.snimka.bg/children/kid-039-s-room.844558.34452926

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 01:35 от ilexa

# 220
  • София
За металното знам, че се клати цялото като го буташ и е добре да се закрепи за стената  Confused

Ние имаме дървено и според мен е стабилно. Таткото е спал на втория етаж Laughing Според мен за тази си цена е перфектно. Дървесината е необработена и може да го боядисате в какъвто цвят искате.

# 221
  • София

Ако става въпрос за http://www.ikea.bg/childrens-ikea/children-3-7/Childrens-beds/42011/43142/, е доста клатушкащо се, дори и празно  Peace Тънички са дървените елементи, за да е здрава конструкцията. Няма предвидена "спънка" на ъглите. Абе за 300 лв можеше по-добре да е направено  Peace

# 222
# 223
Можете да си го фиксирате към стената, има такива елементи Peace не знам дали има в комплекта, но изглеждат така.

# 224
Благодаря ви, момичета!
Ние купихме двуетажното легло, показано от Didi. Хубаво и стабилно е, само дето няма табла над главата и каката с големите претенции-възглавницата и отивала нагоре  Rolling Eyes  Та ще мисля да завържа нещо меко да стане като табла..
Да попитам още нещо - трябва ли да се боядиса или лакира за по-голяма  издържливост? С каква боя или лак?
Май си вкарах автогол с това легло..каката иска завеси на долния етаж, младежът, пък горе иска джобове да си слага играчки и др.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт