От София към по-малкия и далечен град

• 22 280
  • 406
  •   1
Отговори
# 315
Относно специалистите, аз не съм на мнение, че трябва задължително да си в София. В Майчин дом, професор не ми видя бебето в началото на 4 месец, със супер техниката, която преди това възхваляваше.

# 316
Ако е само за специалисти за бременност и раждане, можеш да пътуваш 1- 2 пъти месечно до по- голям град. Масова практика е.

# 317
Няма смисъл да се дискутира повече темата. Взели са решение. А относно темата: " Къде е по-добре да родиш?" - да изчакаме първо да забременее все пак. Wink
Успех им желая и на двамата. Дано са взели правилното решение.

# 318
Прави са момичетата да ти дадат по-черния вариант на ситуацията , за да прецениш, а ти се сърдиш - защо искаш съвет в този случай.?
Темата беше дали в провинцията или в София е по-удачно да се създаде семейство и отгледат деца при еди - какви си условия.
Глупости. ooooh!
Темата беше за това, че Той тук не е ОК професионално, а Тя Е, и как биха се справили с реализацията Там, а не тук.
Брак Не е предложен, говорили са си хипотетично, че тя иска брак и чак тогава забременяване, а той иска там, за да е стабилен и чак тогава брак.
К'во раждане, к'во гледане на деца? ooooh!

Истината е, че могат навсякъде, ако се обичат и са заедно-всичко се нарежда, кога по-трудно, кога лесно.

Напротив, Tsv много добре ме е разбрала, а това което си написала ти изобщо не противоречи на нейния пост. Ако се замислиш, ще видиш, че е така  Peace

10 страници в началото за бебе не си и споменала.
А забременей тогава първо, щом е зор къде ще раждаш.
Успех.
 Peace

# 319
  • в здрача
Още в първия и пост се споменава дете.
... От друга страна си мисля, че вече ни е време за дете (а и той го иска) и знам, че кариерата ми ще е на второ място, винаги съм го знаела.

# 320
Между другото за варненските медици...айде няма нужда.
Имат си особености.

Да, имат. Не са подбирани по ръст, представете си! baby_neutral

# 321
Още в първия и пост се споменава дете.
... От друга страна си мисля, че вече ни е време за дете (а и той го иска) и знам, че кариерата ми ще е на второ място, винаги съм го знаела.

НО го иска след брак, НО бракът не можело тук, защото Той не може да извади за пръстен от собствена заплата тук , както и  за 3 дена яли пили и се веселили.

Аз наистина не разбрах за какво е цялата тази тема...
Абсолютно Нероден Петко стана.

# 322
  • София
Ох, не знам, бонбон, не знам, ми ако иде в тоя пусти Добрич и я перне керемида по главата! Трябва си да се обмисли, как!  И в тоя призрачен град дето лекарите са селските бръснари и за упойка ти дават една ракия да удариш, па тва 3-де и на картинка не са виждали... Направо не знам как ще оцелеете там, не знам...

# 323
Ама градовете нямат абсолютно никакви значение  Laughing дори другият да е по-добър по всички показатели, пак няма никакви позиции и вероятност скоро да изкара същите пари.

# 324
  • София

Ако имаме възможност да се преместим в град, в който мъжът ми ще изкарва много повече пари, а аз по-малко и ще имам повече време за децата, камиона вече ще е натоварен. Чудо голямо, че тя ще изкарва по-малко, жената иска мъжа, връзката, децата, семейството. Аман от криворазбран феминизъм.

# 325
Ако имаме възможност да се преместим в град, в който мъжът ми ще изкарва много повече пари, а аз по-малко и ще имам повече време за децата, камиона вече ще е натоварен. Чудо голямо, че тя ще изкарва по-малко, жената иска мъжа, връзката, децата, семейството. Аман от криворазбран феминизъм.

Ако тя искаше това нямаше въобще да пуска тема  Peace
Няма проблем да изкарва той повече пари, но всички решения да се взимат на база дали той ще работи в семейния бизнес или не - това, колкото и да го прескачате, е повече от фрапиращо.

# 326
  • София
Съвсем нищо фрапиращо не виждам. Ако семейството му са най-добрите автотенекиджии в Добрич и може да си докарва по пет бона там, за чий да почва тук от нулата със заплата при някой друг.
Естествено, че наличието на семеен бизнес е безкрайно важен фактор в уравнението.
Навремето така и не се реших да се върна в Пазарджик и да поема бизнеса на баща ми и досега не знам дали не съм сбъркала ужасно. Тогава бях сама с детето след развод и не ми се прибираше, надявах се да срещна някой тук. Ако бях с подкрепящо семейство до себе си, животът ми/ни със сигурност в момента щеше да е по-лесен.

# 327
Е то и това и се каза в началото, но пак така в началото си беше драма точно въпросната нейна реализация там. Впоследствие тона се промени, идеите също, та се стигна до кой родилен дом да избере. Grinning
Весело да става. Hug

# 328
  • София
Ами нормално, човек има притеснения, мисли, премисля, вижда, че са били напразни и действа напред. То ако само се притеснявахме и това не се променяше във времето, още да сме в пещерите.
Изобщо, проблем и казус толкова да няма в тая история, че акъла ми не побира откъде толкова баячки й видяхте проблем до проблема. Хеле на бонбон на пророчествата и анализите, с глас съм се смяла, от сърце  Laughing

# 329
Съвсем нищо фрапиращо не виждам. Ако семейството му са най-добрите автотенекиджии в Добрич и може да си докарва по пет бона там, за чий да почва тук от нулата със заплата при някой друг.
Естествено, че наличието на семеен бизнес е безкрайно важен фактор в уравнението.

Така е, да. Добра е идеята. Но да се поставя като цена с/у брак/деца е...
Както и да е, всеки сам си решава.

Общи условия

Активация на акаунт