Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 749
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Боже, ето го моето кресло Heart Eyes

И цялата спалня тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 421
  • София
gicka , ще ти го кажа в прав текст, защото иначе не разбираш: това, което правиш, е нерегламентирана реклама.

Защо реклама? Имат ли магазин у нас?

Провери назад публикациите, само реклама са. Да не говорим че не участва в темата, освен да пуска линкове, от които най-вероятно печели.

А шаренийката е супер, и аз вчера стигнах до нея. Такава лампа мама си е направила от стар панер още преди да сме виждали такива сайтове.

Я кажете, достатъчно ли ми е 1.90 на 1.15 за дрешник? Вратата му ще е на дългата страна. Имам такава ниша в спалнята и гардероб 1.90 няма да ни прибере нещата. Трябва или да го затворя като дрешник ( с равтове на 3 стени) или да сложа ъглов гардероб.

# 422
Дорис, значи мебелите да заемат малко под 50% от площта на спалнята, така ли? Интересно. По този критерий моята вероятно вече е пранатрупана  Simple Smile

# 423
  • София
Боже, ето го моето кресло Heart Eyes

И цялата спалня тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тази мацка обичам да я гледам по FLN. Интересни неща прави и още не е зациклила Simple Smile

# 424
Ема, и аз се влюбих в креслото   Heart Eyes Само не разбрах защо дамата трябва да лежи с мокасинките на белите си чаршафи, но може пък и да са някакъв вид пантофки  Rolling Eyes
Сега имам въпрос - сутринта ми просветна, че искам спалня в корал (или сьомга) и точно ей този цвят, който за съжаление нямам идея как се води

не е тюркоаз, сигурна съм. Намирам го като "teal" и за жалост, нямам идея как да си го преведа това teal  newsm78 Помагайте, за да разбера как се казва този цвят, моля  newsm78
Представям си стените, боядисани в корал, и завеси на прозорците във въпросния teal. В този цвят ми се иска и да са завесите на гардероба - и в тази връзка как намирате идеята за гардероб със завеси отгоре до долу, вместо врати? Плюш?

# 425
Според една приятелка при тази кухня черно и бяло..нямам голям избор на цветове. Аз си мисля, че всеки цвят би подхождал за стените, макар, че дълбоко уважавам нейното мнение. Все пак реших да чуя и други мнения. Няма да са ми излишни.

# 426
  • Майничка
Синьо-зелен, зелен тюркоаз?
Цвят "околоочен контур на мъжко зимно бърне", едва ли ще стане ясен някому, освен на някой авджия.

За завесите - защо не, но трябва да е плат, който пада тежко и да се има предвид, че ще трябва да се пере често, иначе насъбраният по него прах ще отива в/у дрехите в гардероба.

# 427
Rallichka - http://shop.velexinc.com/tekstil/abyssal-046-teal.html
http://designerinteal.blogspot.com/2013/01/be-inspired-bedrooms.html
Ема, креслото е страхотно като цвят, но /не ме бийте Praynig/ аз не харесвам плюш. Преди години апартаментът беше затрупан с плюшени покривки, завеси и т.н и просто не можех да ги понасям. Всичко изхвърлих. Остана ми един диван с фотьойли - е няма друга такава прахосъбирачка. Ужас - не се поддържа лесно. Мисля да го продам или претапицирам.

# 428

Няма, бе Simple Smile
Покажи фотьойлите.

Тъжна луна, а защо не бяло?

Забелязала съм, че повечето българи бялото хич не го обичат. Защо все с болници/лудници го свързват? За мен това е перфектният цвят, особено за стени (освен ако не се казваш Богиня Mr. Green) След това можеш да се вихриш с цветовете на воля, всеки друг цвят малко или много ограничава и задължава.

# 429
Да, да,даа! Точно това е, но аз, като Gargammela, си представям нещо по-тежко и плюшено (принципно не съм почитател на плюша за дамаска на кресла и дивани именно поради по-трудната и честа поддръжка, която изисква, но за завески си мисля, че няма да има чак такъв проблем с прахоляка  Thinking
А на това не му виждам цената  Rolling Eyes
Синьо-зелен, зелен тюркоаз?
Цвят "околоочен контур на мъжко зимно бърне", едва ли ще стане ясен някому, освен на някой авджия.
hahaha Да, освен да посъбера доста учудени погледи, питайки за него в магазин за платове  Laughing

# 430
А може ли уточнение какво е "авджия", за да знам към кого да се обърна относно околоочния контур на мъжкото зимно бърне? Shocked Joy Hug

Черно-бялата кухня, която освен това е и лак (твърде много драма:)))), бих раздраматизирала с гръб и стена в цялата ниша в Циан (да не се бърка с тюркоаз, резеда и мъжко бърне Naughty). Ефектът ще е свеж и силно графичен. Останалите стени в хола - бели. Цветните акценти могат да са във всички основни цветове и заедно правят много свежа палитра.

Скрит текст:

# 431
А може ли уточнение какво е "авджия", за да знам към кого да се обърна относно околоочния контур на мъжкото зимно бърне? Shocked Joy Hug

Авджия = ловец  Wink Ама аз се съмнявам средностатистическият ловец да знае що е то "бърне", а пък за нас какво остава....

# 432
  • Майничка
Ей ви едно мъжко зимно бърне http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c7/Eurasia … Teal_male_RWD.jpg

... но аз, като Gargammela, си представям нещо по-тежко и плюшено (принципно не съм почитател на плюша за дамаска на кресла и дивани именно поради по-трудната и честа поддръжка, която изисква, но за завески си мисля, че няма да има чак такъв проблем с прахоляка...

А-а, бъркаш, Гаргамела е имала плюшени завеси и веч не се лови на такива, колкото и да са гот. Няма такава прахосъбирачка! А за гардероб смятай - всяко придърпване за вадене на дрешка=изтупване в/у съдържанието на гардероба.
Имах предвид по-скоро гладък, тежък плат от типа на този на шезлонг или плажна чанта.

# 433
Ема, креслото е прелестно!
Ивчи, вижда се, че спалнята е голяма. Не ми харесват покривките и завесите на мен. И определено бих разкарала килимчетата в хола.

Ужас Crazy, сега видях на Барба ресторантчето и се почувствах у дома си.
Скрит текст:
 http://anelia3220.snimka.bg/other/razni.696486.32414332  ,само дето не мога да се похваля с невероятна кухня Laughing Давам си сметка колко е ужасно, но чак ми е смешно. кашонът не е декорация, децата се крият в него

# 434
  • Варна

Тъжна луна, а защо не бяло?

Забелязала съм, че повечето българи бялото хич не го обичат. Защо все с болници/лудници го свързват? За мен това е перфектният цвят, особено за стени (освен ако не се казваш Богиня Mr. Green) След това можеш да се вихриш с цветовете на воля, всеки друг цвят малко или много ограничава и задължава.
Аз предполагам поради бедност и заетост newsm78 Бели стени, ако е в някое по-малко населено място без толкова смог и прах ще издържи дълго, аз лично се виждам в чудо, улицата е много натоварена... Бял килим? Бяла мека мебел?Как се поддържа, колко време и трябва за да не се омърля, дори само от по-тъмни дрехи и ако се ползва за полягване ежедневно. Така мисля, българина като отдели средства за нещо - ремонт, мебел - не планира да ги сменя и подновява в близките 10, че и повече години. И как става номера в Америка, там едни бели мокети навсякъде, а с обувки ходят.

Общи условия

Активация на акаунт