Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 702
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Който е ходил на гости в посолството на Великобритания да ни каже как в коридорите им има чипровски килими. Аз не мога да публикувам снимката, защото не и държа авторските права. Е, бива ли така да ме копират Crossing Arms. Цонка стайл Mr. Green

Ванилска, ми ти си късметлийка с такава баня.

Сагата с моето перде продължава, дупката все така си зее. Очаквам котаракът някой ден да го скъси най-накрая и просто да си имам две пердета с различни дължини. По магазините се продават масово кадифени пердета, но аз като не живея във Болшой театър как да си ги сложа?! Дилеми, дилеми...

# 571
Цонне, слагай пердетата. Котака ще ти помогне със свалянето им. Не знам защо но не харесвам тежки завеси, обичам светлината. Особенно сутрин когато слънчевите лъчи те галят.
Родителите ми имат плювена гарнитура, никога не са имали проблеми със събирането на прах/власинки. А е купуване 80-те...само дето се изтърбуши фотьоилът единия ( не издържа на детското скачане.

# 572
Богиня, а прбва ли при дърводелеца, който ми направи шкафчето и пейката?

# 573
  • Варна
Богиня, а прбва ли при дърводелеца, който ми направи шкафчето и пейката?
Не съм, защото според мен трябва да се вземат мерки на място. Поради кривите стени, мраморния плот и канализационните чаркове на мивката. Изобщо не съм убедена, че може да стане само с писмено обяснение.
Твоя човек си го пазя за други неща  Hug

# 574
Титина, аз ония шарените ги върнах, затова рева, че нямам какво да закача.

# 575
  • Варна
Цонна, а нещо ленено? Или неизбелен памук?

# 576
Тц. Не, че е лошо, просто не се връзва.

# 577
Леглото в детската Heart Eyes И дневната на две нива Heart Eyes http://ideendom.com/dev/index.php?option=com_k2&view=item&am … d=171&lang=en

# 578
  • Варна
Тц, жалко.

# 579
Тези хора много им подредени детските.....а у нас има играчки къде ли не  newsm78

# 580
  • Майничка
Тези хора много им подредени детските.....а у нас има играчки къде ли не  newsm78

Хм, дали ако се отвори гардеробът в детската няма да се изсипят оттам останалите... newsm78

# 581
Ами ако не с масло, а с яхтен лак се лакира дървото? Дали ще работи за баня?

работи, моят плот в банята е огромен с 2 умивалника, лакиран с такъв лак през 2006-та, ''лъскавината'' зависи колко ръце се ще покриеш, но вие сте от Варна та информация от извора можете да черпите.

# 582
Тези хора много им подредени детските.....а у нас има играчки къде ли не  newsm78
Ами хората имат "детска стая", а вие имате "детско жилище". Няма страшно, рано или късно ще си отвоювате част от апартамента/къщата... Дори след време ще ви липсва "разхвърляното".  newsm62

# 583
  • Варна
Аз пък харесвам Ина Дамянова. Да, някои са доста екстравагантни, но те са и за такива хора.

# 584
  • Варна
Аз пък харесвам Ина Дамянова. Да, някои са доста екстравагантни, но те са и за такива хора.

О, ето кой е правил Марше. Харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт