Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 604
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Какво ще кажете за тази витрина - с кристални стъкла, ще подхожда ли на виенския сет?
http://prodavalnik.com/photos/ad/40233575/4/

Doris,има нещо което на мен лично не ми допада,може би най-вече цвета му,гланца...
Цвета не ми е проблем - шкурка и масло или нов лак еднакъв с виенския сет.

Но се притеснявам много виенско дан`стане Simple Smile

В никакъв случай жилището ми не е от тези аристократични апартаменти с високи тавани, класни килими и мебели. И насред останалото един виенски остров Simple Smile
Сета ще го модернизирам и мисля мога да го впиша някак, засега само виртуално.

# 691
Ето го и моето сиво диванче на червен фон

http://prikachi.com/images/643/6980643x.jpg

# 692
Какво ще кажете за тази витрина - с кристални стъкла, ще подхожда ли на виенския сет?
http://prodavalnik.com/photos/ad/40233575/4/

Doris,има нещо което на мен лично не ми допада,може би най-вече цвета му,гланца...
Цвета не ми е проблем - шкурка и масло или нов лак еднакъв с виенския сет.

Но се притеснявам много виенско дан`стане Simple Smile

В никакъв случай жилището ми не е от тези аристократични апартаменти с високи тавани, класни килими и мебели. И насред останалото един виенски остров Simple Smile
Сета ще го модернизирам и мисля мога да го впиша някак, засега само виртуално.

Ако можеш да се справиш с шкурката Simple Smile(аз съм много добра с нея но на стени Wink )! Не съм се пробвала да махам цвят и лак, и затова ги гледам буквално

# 693
Титина, много стилно, браво! Само колоните не са ми съвсем на място, но човек не може да се лиши от всичко в името на красотата.

Дорис, твоя сет си го представям (не ме бийте, само с възглавници може да ме замеряте Laughing)
- дървото бяло, а дамската някаква щуро-шарена, като показаното от Перуника например, плюс витрината с кристалните стъкла в този си вид (да не се пипа), плюс едно кристално полилейче Simple Smile, плюс килим (зависи каква ще е точно дамаската), и картини, графики по стените...и нищо друго в стаята.

P.S. Аааа, забравих, горното важи само при условие, че пода е естествено дърво.

# 694
Титина, много стилно, браво! Само колоните не са ми съвсем на място, но човек не може да се лиши от всичко в името на красотата.

Колоните ( две от многото) са разположени там заради акустиката...имам един спец в къщи, добре, че поне се нави да им скрием кабелите.  Примирих се с тшх там, нямам време да ги боядисвам ( а и едва ли ще се навие да ги разглоби), но поне ги използвам като странични масички  Sunglasses ..... забележете имам и червено одеало.

В Канада едната ни спалня за гости е в цикламено ( за ужас на всички докато боядисвах), но се върза много добре с кафявото и дървото.

# 695
Titina, разкош! Много ми хареса! Колоните никак даже не ми пречат на мен. На дясната бих курдисала една хубава лампа, някой тумбест керамичен лампион, в хубав ярък цвят, и един голям абажур с убит цвят. Тогава няма и да се вижда, че е колона, а не шкафченценце Simple Smile Килимът нещо не ме радва, но не мога да видя насреща, затова. Дай кадър в обратната посока, моля Simple Smile

ПП: или пък нещо такова
Скрит текст:

Или от тези, в подходящ цвят Simple Smile

# 696
Акустиката е важна! И аз обичам да слушам музика с добро качество.

Ванилия, това като го видях, веднага направих връзка с твоя хол. Така си го представям (не гледай тавана):

# 697
И аз! И аз!  Heart Eyes
Камината се планира точно на това място спрямо дивана и прозорците.
Което ми дава повод за поредното ми питане - така, както я гледате тази картинка, мислите ли, че ще е удачно диванът да стига чак до стената в дъното, където са картините? т.е. последния модул на дивана ще е в тази малка ниша.
Отдавна искам да ви питам, и ето Ема посочи най-правилната картинка! Благодаря!

# 698
Насреща има една голяма стъклена врата,заемаща цялата стена и  гледаща към офиса, от ляво ще има бартплот ( разбирай маса за закуска), който ще е готов може би края на март, от дясно е отворено към хола (т.е. няма никакви стени). За лампа и аз съм го мислила, но за сега с детето не става.  Иначе аз я виждам с кристална основа, защото в тази част е по-тъмно, а и ми харесва как стъклото/кристалът пречупват светлината.
То и килима е там заради детето (доста често това му е площадката за игра, а камъкът държи хладно). Всъщност това е килимът от трапезарията, но след 8 години и многократно пране не спря да пуска вълна и е оставен да се играе върху него  Mr. Green за наказание.

# 699
Doris, витринката е супер. Не се колебай, пък и за тази цена... Смятам, че ще се върже с виенските столчета. В стилистиката им е. Може да ги направиш в еднакъв цвят, за да стоят като сет, но може и да предприемеш революционна стъпка, боядисвайки витрината в ярък и контрастен цвят.

# 700
Ха, първата наистина ярка птица в темата  Laughing
Харесвам сивия диван, стената като цвят и изпълнение, колонките не ми пречат (и аз си имам един, дето реди колони по цялата къща), влюбих се в картината! Толкова цвят ми идва в повече обаче. Но аз съм си любител на бялото, чувствам се добре в по-спокойни и не толкова драматични интериори.

# 701
Хубавото на моя диван е, че могат да му се свалят калъфите. Върти ми се еретичната мисъл да ги взема в БГ и да ми ушият и др цветове, но си мисля, че няма да ме огрее  Mr. Green

птица, и аз харесвам бялото, но този диван си стоеше така самотен на бял фон и не се открояваше.... Ще си спестя, колко време боядисвах тези стена, отиде 1 галон боя и пак на места е по-светла. Обаче казах, че няма да се занимавам повече с нея. А картината, като я подариха на съпруга ми, просто викаше "тук е моето место"....

# 702
 Готиното на Титининия диван е че не ''главният'' диван в ''главния'' хол, а е като преход между хол и трапезария и дневна, та хем е акцент, хем не ти крещи.

Цонна, не ти виждам възглавниците.

# 703
Здравейте!  Hug  Ако нямате нищо против, желая да се включа в темичката.

# 704
  • Варна
Doris, витринката е супер. Не се колебай, пък и за тази цена... Смятам, че ще се върже с виенските столчета. В стилистиката им е. Може да ги направиш в еднакъв цвят, за да стоят като сет, но може и да предприемеш революционна стъпка, боядисвайки витрината в ярък и контрастен цвят.

baibibi Ти си  Twisted Evil на рамото ми, което шепне вземи я вземи я вземи я Joy

Общи условия

Активация на акаунт