MAC & Sephora - 19 тема

• 42 434
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Лично на мен пресованите варианти са ми много по-удобни  Peace А и заема по-малко място, което също е плюс.

# 211
Ел, благодаря!  Hug

# 212
Досега гледах ревюта и дори Темпталия казва, че пресованата е по-хубава. Свободната била по-матираща и по-малко блестяща, така че май ще си остана на пресованата.  Party

# 213
  • в 1001-та нощ
Разкатах й фамилията със стиплинг четката на РТ   hahaha

с елфската равна дали ще стане? или друга?
събирам идеи, защото я чакам и ми се ще да й "назнача" собствена четка /не обичам да бъркам в различни продукти с една и съща четка/
с друга стиплинг? или да купувам тази  Laughing

Преди време се въртяха едни плоски четки на ебелин с гъст/набит косъм, мисля, че също си струва да се пробва  Peace

# 214
имам дори две от тези на Ебелин, няма да стане с тях  Confused

# 215
  • в 1001-та нощ
Ох, ясно, аз ще пробвам с метеоритната и тази за пудра на Саманта Чапман, с метеоритната ще стане, но тя яде много продукт ...  Mr. Green

# 216
  • София
Абсурд да "пречупиш" пудрта с четката на Саманта за пудра  Peace Тя наистина е като пластмаса. Като я натиснеш с пръст дори не можеш да изкараш "суоч". Трябва й нещо грубо. Стиплинг четката много добре я "дере", даже успява и да я разпраши. Ще видя като се обере горният слой, дали по-мека четка ще може да загребе продукт.

# 217
  • Пловдив
 Аз може би ще изчакам с поръчката , нямам много четки,  за лице имам само Sigma F82, MAC 187 , Guerlain- метеоритната (май само тази ,както каза Аленка има шанс да стане, но не е препоръчителна)  и малко кабуки и за пудра на Екотулс - последните 2 са меки и са имитации,а не оригинал, но мисля че нямат разлика в твърдостта. Като и намерите сигурна четка ще ги поръчам заедно  Grinning , а ще си избера друг самоподарък Blush  Май е повод да поръчам най-накрая четките на Саманта, какво още чакам незнам , must have са!  

# 218
  • в 1001-та нощ
Ах, не ми се взима стиплинга на Саманта само за пудрата  Crazy

Ел, ако можеш - когато имаш време да направиш паралел за пудрата с метеоритната четка стиплинга - ще ми е много от полза  Blush

Започнала съм да пълня кошницата в iherb, мога да я взема, но ми се свиди нещо  Mr. Green

# 219
  • София
Аленка, аз нямам метеоритната четка.

# 220
  • Пловдив
Имаше и някакъв БГ сайт  с четките на Саманта, но не го откривам сега в гугъл  Grinning , бяха на много добри цени и може и от там да си поръчам ако го открия, само да отпадне цялото съмнение за оригиналността . Мисля,че в форума беше коментиран и даже някой си беше поръчвал?  Thinking

# 221
  • в 1001-та нощ
Този ли? http://safo-bg.info/makeup-brushes-/244-real-techniques-411-expert-.html

Друга четка е в линка, но ... Blush

# 222
Ох момичета, зарибихте ме с тази пудра на НАРС. Много искам да я пробвам. Гледам обаче, че в HQ е изчерпана. От къде поръчвате?

п.п. прочетох

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 14:30 от mimes

# 223
  • в 1001-та нощ
На предната страница го коментираме  Peace

# 224
Момичета, това ли е въпростана пудра на НАРС:
http://www.hqhair.com/nars-immaculate-complexion-pressed-powder/10449305.html
Или нещо не съм се ориентирала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт