MAC & Sephora - 19 тема

• 42 437
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
Не е тази, Веси  Peace

# 226
  • София
Не, Веси, ето тази е http://www.kissandmakeupny.com/nabrebpo.html NARS Light Reflecting Pressed Powder

# 227
  • Пловдив

Yes, но явно са вдигнали цените или е имало промоция като ги засякох за пръв път.  Grinning Iherb си остава главно действащо лице значи.

# 228
  • в 1001-та нощ
Ако сега я поръчаш - можеш да вземеш и този крем за ръце с арган за 2,95$, вместо за 6,71$, кремът е много хубав  Peace http://www.iherb.com/Madre-Labs-Hand-Cream-With-Argan-Nut-Oil-Un … 2-5-oz-71-g/38095

# 229
Не, Веси, ето тази е http://www.kissandmakeupny.com/nabrebpo.html NARS Light Reflecting Pressed Powder

Мерси, момичета  Hug
Явно в HQ въобще я няма  Tired

# 230
  • Пловдив
a.l.e.n.a , превръщаш се в лошото дяволче на дясното ми рамо  Hug  . Ще помисля още малко и   евентуално кликвам експерта, стиплинга + крема .  Thinking Първо копчето, а утре евентуално балтона .

# 231
  • София
Тази пудра на НАРС ми звучи като нещо, дето е нищо.
ИСкам да видя на живо, какво прави. Crossing Arms

# 232
На мен ми звучи страхотно и въпреки, че нямам никаква нужда от пудри и ми предстои купуване на новата Шанелска, чета и за тази.

# 233
  • София
А, то от четене глава не боли. Laughing
Но такова нещо, дето е матиращо, ама не матира и е блестящо, но не блести, ми звучи като оная приказка за Новите дрехи на краля...и ще се прехласна едва когато го видя с очите си. Wink

# 234
Ех, ма си един Тома Неверни  Mr. Green

Аз на Ел много й вярвам на преценката  Crazy На няколко пъти ми попари мераците за разни продукти, но което е похвалила - наистина е много добро  Flutter

# 235
  • София
Ех, ма си един Тома Неверни  Mr. Green

Аз на Ел много й вярвам на преценката  Crazy На няколко пъти ми попари мераците за разни продукти, но което е похвалила - наистина е много добро  Flutter
Аз също и вярвам много, но съм ...дистанцирана. Прекалено отдавна съм във форума, просто и съм преживяла много вълни на прехласване. Mr. Green Остарях тука, дето има една дума. hahaha hahaha

# 236
  • в 1001-та нощ
Аз също съм си намерила съвършената формула - матираща пудра и метеорити, но предизвикатеслвото на новото - дразни и провокира  Crazy

# 237
  • София
Чувствам се малко притеснена - усещам как на срещата ще ме гледате под лупа  Whistling  Joy

# 238
Едва ли някой ще те гледа така, като ти се гледаш в твоето Дяволче  Mr. Green
Според мен, ефекта то такива продукти, може да се види най-добре с "преди"-"след"  Wink Пудрата е много фино нещо и една ли ще преобрази лицето така, че от вратата да кажа - УАУ  Crazy

# 239
  • София
Ама ти сега не издавай нищо. Нека сами се сетим, като те видим- да ахнем!. Joy

Но мен нещо ме гложди за този продукт и ми напомня ужасно много като идея на ЕЛФ HD прахообразната пудра? Това бялото просто ме кара да мисля все за нея. Тя правеше такъв завършек- силиконово гладък на допир и  е... точно нещо дето е... нищо. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт