MAC & Sephora - 19 тема

• 42 516
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Новиче червила на YSL четох, че уж са перманентни, така че би тпябваро пак да ги заредят.

# 286
Courage  не помня със сигурност колко точно струваха коледните метеорити , но ми се върти едно 96лв мисля че нямаха точно 100лв . За лятото ползвам  Беж 30-ка и ми е идеалка .
99 лв. са. Hug

# 287
  • Бургас
Значи бях близо с цената , от еуфорията тогава по рождения ден и не помня цената.

# 288
  • Torino,IT
Много се радвам, че съм ви била полезна с ревюто на червилата  Hug

Hug
Знаете ли дали Rose Crinoline е перманентно, има различна информация.
Ел, мога ли да те помоля и за негов суоч, не мога да преценя дали наистина стои толкова светло на устните, така на гилзата ми се струва чист корал newsm78

# 289
  • София
При мен не седи корал на устните. Подготвям му ревюто, заедно с розовото, но не знам кога ще успея със снимките върху устни.

Като за мой човек ето Sneak Peek  Wink

# 290
Много ми харесват пролетните червила на YSL, които Ел е показала. А най-много ме впечатли последното - Rose Asarine - поне на снимките; изглежда най-смело.

# 291
Rouge Volupte са перманентни, но точно тези цветове са лимитирани само за пролетната колекция. Вчера ги гледах в магазина и 3 от 4 бяха свършили, и няма да ги има повече.  Peace

# 292
  • Torino,IT
Много са красиви и двете, мерси много  bouquet
А лимитки ли са?

# 293
  • София
Ами според мен са лимитирани. Не намирам точна информация, но би трябвало  Thinking

# 294
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, явно съм пропуснала да се запиша в темата.

Ел, не знам за какво са ти пудри при положение, че имаш перфектна кожа без пори.

# 295
  • София
А, всичко си имам аз - и пори, и несъвършенства. Double wear просто мами околните добре Simple Smile

# 296
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ааа, няма такъв ФДТ, на живо съм те виждала. А и на снимки от близък план също се вижда колко е хубава кожата. Ако е с големи пори, те се виждат, нищо, че са намазани с ФДТ отгоре. Късметлийка си да имаш страхотна кожа.

# 297
  • в 1001-та нощ
Друго си е с пудра  Peace

# 298
Според Темпталия са перманентни: http://www.temptalia.com/ysl-spring-look-collection-spring-2014  newsm78

# 299
  • София
Суочовете на ЕЛ са страхотни
Днес сигурно за 50 ако не и за 60 път ги гледам и докато сутринта мислех да си поръчам 32 ( но беше изчерпан) в момента искам  и 33
 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт