MAC & Sephora - 19 тема

• 42 512
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Ползвам Хероина и денем, и нощем. Шмъркам си яко така да се каже! Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Whistling Никой не ме е върнал.

Копче, давай сериозно с Метеоритите не ги жали хич. Hug

# 271
  • USA, Steak State
Аленка, взех си две моньончета от по 15мл от розовата маска за проба( 30мл). Не ми щипка изобщо, но не и забелязвам някакъв Уау ефект, та ще се насоча към нещо друго като ги довърша. За тази цена очкавам по- явен ефект от маската.

# 272
  • София
Момичета, ето ревю и снимки на пролетните червила на Yves Saint Laurent http://www.eatlovemakeup.com/2014/01/yves-saint-laurent-spring-2014-rouge.html   Hug

# 273
OOOO много ми харесаха   Rolling Eyes Crazy

# 274
  • Пловдив
И аз искам да нося такива ярки и отличаващи се цветове без свян пъъъкккккк    Blush . Набирам смелост.

Червилата са наистина супер! И суочовете си ги бива доста и то , браво  Elle-mкme , като рекламно лице си , ако купя то ще е заради това ревю !  Peace 

# 275
  • Бургас
Ммм страхотни цветове тези червила на YSL Heart Eyes

# 276
  • София
Моите метеорити ги имам почти година и доста са намалели . Коледните отново ще ги похваля за n-ти път, но са страхотни. Много добре ми заглаждат лицето и не е толкова избелено , което за мен ги прави подходящи за лятото и няма това разпрашване.
Помниш ли каква беше цената на Коледните метеорити Simple Smile Колкото повече ги гледам, толкова повече ме изкушават, точно поради описаните от теб плюсове. Още повече ,че аз не съм бяла и се надявам да са подходящи за цвета на кожата ми (ползвам Беж номер 30 ).

Ел , страхотно харесах си поне две.  Heart Eyes (33 и 32)

# 277
Уникални са тези червила. Влюбена съм в 32  Heart Eyes

# 278
  • Torino,IT
Ел, страшна си, никъде в нета няма суочове на тези червила Hug
Накара ме да се замисля и за номер 33 сега Embarassed

# 279
  • в 1001-та нощ
Дами, някой дали притежава тези две сенки на МАС - Hot Hot Hot и Very Violet - от MAC Cosmetics Spring Colour Forecast Collection (2010)

# 280
  • София
Вчера минах покрай МАК да си взема нова спирала.
Чудех се между Plush Lash, Extended Play защото съм доволна много от Хаути Наути, но искам....разнообразие.
В крайна сметка си тръгнах с това:  ooooh!
Чудеса за сега не са се случили. Да видим. Wink

# 281
  • Бургас
Courage  не помня със сигурност колко точно струваха коледните метеорити , но ми се върти едно 96лв мисля че нямаха точно 100лв . За лятото ползвам  Беж 30-ка и ми е идеалка .
theBalm Cindy-Lou Manizer

# 282
  • София
Много се радвам, че съм ви била полезна с ревюто на червилата  Hug

# 283
  • Berlin
Номер 32 и на мен много ми допадна, във ФЮ вече го няма. Simple Smile

# 284

Общи условия

Активация на акаунт