MAC & Sephora - 19 тема

• 42 316
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ето тук вече Нарс ме спечелиха NARS New Attitude Blush и NARS Sex Fantasy Blush
Скрит текст:

На мен Final Cut ми допада много  Blush

# 136
  • Бургас
Определено и аз така, много е моя колекцията! А как е възможно да се сдобиеш с продукт на Нарс?

# 137
# 138
  • Бургас
Elle-même  Hug мерси.
Ще ги разгледам като някои от тях ги знам , но нямам опит с тях.

# 139
  • в белята
Моля предложете ми коректор против тъмни кръгове под очите ,който да не подчертава мимическите бръчки ?Този на ИСЛ дали е добър или има и нещо по-хубаво?
 Втори въпрос на Нарс Оргазъм имали алтернатива Мак?
И трети последен въпрос имате ли представа палитрата ТФ Шоколад ,кога ще е налична тук или по европейските сайтове ?

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 12:02 от г-жа Шапокляк

# 140
  • София
По ред на въпросите Simple Smile

1. Аз не видях никакъв, абсолютно никакъв ефект от коректора-писалка на ИСЛ. Да, знам, че има озаряващо действие, не поквирност. Но не видях никакъв блясък, озаряване, прикриване. Кожата ми с и без него е абсолютно една и съща. За мен - безполезен продукт.

2. Тук винаги бих казала Нарс!

3. Още не се знае. Аз не бих разчитала да я чакам в нашата Сефора. Като нищо може да се получи същото както с A few of my favorite things.

# 141
  • в белята
Tогава остава въпросът какъв коректор ще препоръчате?Моите тъмни кръгове са си наследствени и няма оправия с диета Sad

# 142
  • София
Като покривност този примерно е много добър

Лошото е, че лично аз никога не съм пробвала коректор, който да не се събира в линийките под очите  Tired

# 143
  • в белята
И аз така и затова всяка сутрин съм в дилема да изглеждам сбръчкана или с недоспал вид  Sad
Благодаря за предложението като мина през Мак ще ги помоля да ми сложат и да видя как ще се държи.   bouquet

# 144
Precious Light  на Герлен не сбръчква под очите, даже обратно: хидратира кожата, заличава линийките.

Но не е много покривен, това всъщност не е точно коректор; може би се доближава до писалките на ИСЛ (не съм ползвала последните, но по описанията правя заключение).

Та, Precious Light не е особено покривен, но при напластяване все пак променя цвета, поскрива сенки, несъвършенства, аз го ползвам и по други части на лицето; добре влияе на бръчки: нанесен на тях, ги прави по-незабележими, защото изсветлява зоната, а и я хидратира.

С две думи, не мога без този продукт. Той е единственият, който не сбръчква кожата под очите. Но не е икономичен, а и е скъп. До този момент съм изхабила сигурно 7-8 опаковки, което от финансова гледна точка изобщо не ми допада, но засега не съм открила по-бюджетен аналог.

# 145
Aз имам също ужасни сенки под очите и засега най-доброто, на което съм попадала е High Precision Retouch Concealer на Armani. За писалката на ИСЛ споделям горното мнение, ще си я изразходя, но няма да повторя.
А аз ще помоля някой, който има този руж на Ланком, да сподели мнение - основно ме интересува трайността Simple Smile Мерси предварително.

# 146
А аз ще помоля някой, който има този руж на Ланком, да сподели мнение - основно ме интересува трайността Simple Smile Мерси предварително.

Кой вариант те интересува? Аз имам по-тъмния. Контура много ми харесва, хайлайта е много зле. Самия руж е страшно красим и много пигментиран  Crazy Най-пигментирания, който имам. За това много внимавам, като го нанасям, за да не заприличам на матрьошка  Crazy За мен е траен  Peace

# 147
Veselina, от Nectar Lace се интересувам, разбирам, че за него говориш. Много ми беше полезна, ще се купува явно:-)  Аз на хайлайтъра не държа, ружът и контурът са ми важни. Мерси много за мнението.

# 148
Радвам се, че съм полезна  Grinning

# 149
  • Бургас
Всеки път като видя това трио на Ланком се сещам за триото на Слийк, някой има ли от тях . Имаше даже безплатна доставка от Слийк.

Общи условия

Активация на акаунт