мами в Италия?

• 32 311
  • 385
  •   1
Отговори
# 195
  • Italia
Деска и ние сме на съЩата вълна. Мадагаскар та Мадагаскар и от време на време Немо за разнообразие. Wink
Тук е голям клин4,май е някъде около 2 градуса. Tired

# 196
Zdrave i te  :bouquet:na vsi4ki  priatno mi e da se zapoznaem as se kazvam Vania  na 26 god.ot po4ti 7 god ziveem tuk blizko do Rim imam sin na 6 god.koito se kazva Emilio,bremenasam sled 1 mesez trqbva rodq momi4e.Mnogo rqdko vlizam i edvam ospqx da is4eta vsi4ko koeto ste pisali no ot sega 6te vlizam po 4esto   :chef:otnosno kuxnqta as nqmam problem samo deto sam ka4ila mnogo :sick:no se nadqvam sled kato rodq da otslabna :peace:priatna ve4er  Heart Eyes  bouquet

# 197
Ванче, радвам се че и ти се появи!
Между другото, много ти благодаря за Коледната картичка и пожеланията! Борис мноооого я хареса и почти веднага я "разглоби". Какво да правиш, техник си пада детето, най-обича да ни имитира с електрическата отверка, все се опитва да завинти разни винтчета по дупките на компютрите.
Как върви бременността?

# 198
 Здравей Ваня. Добре дошлала  bouquet

Деска ние отдавна гледахме  Мадагаскар, но само на кино не сме взели касетата Wink
Нашите любимци са Шрек  и Немо  ooooh!.
Лека и приятна вечер на всички newsm51

Последна редакция: ср, 25 яну 2006, 22:03 от Zai4enze

# 199
 smile3525 [smilie=smile3525.gif]zdrave i te.mdessita mnogo se radvam 4e si q polu4ila,blagodarq dobre samo debeleq ve4e ne se ponasqm Sick :bad-words:ka4ila sam uzasno mnogo no vsi4ko e nared s bebeto ,to tova e nai vaznoto.ti kak si,kak e semeistvoto.POzelavam na vsi4ki mai ki priaten den  bouquet  bouquet

# 200
Хе, няма страшно, килограмите се свалят така, както се и качват. Ти си щастливка, ще се радваш и на момче, и на момиче. Много бих искала и аз така, но второто за сега ще почака. Кога ти е термина?
Ние сме добре, оправяме се някак си тази семдица без баби  Laughing
Дано скоро се постопли, че чак до тук се усети студа!

# 201
I pri nas e mnogo stuideno,termina mi e na 10 mart. no imam kontrakzii taka4e sigorno 6te e predi tova  bouquet :hug:za6to ste sami4ki kade sa vi babite,priatna ve4er  bouquet Heart Eyes,na vsi4ki .Radvam se 4e ste dobre as sigorno v sabota 6te slizam na dolu 6te se razxidime do Latina.Dano vremeto se opravi Praynig

# 202
Ами майка ми си замина за София, а другата баба е болна, та така. Дано се оправи, че сме замислили да командироваме Бобо събота, че и неделя, да си пооправим къщата на спокойствие.
Хубава разходка си замислила, що не слезете още по-надолу Sunglasses
Ние скоро бяхме за два дена до Рим, а за карнавала ще отскочим до Венеция, това е заплануваното пътешествие.

# 203
http://www.infrastrutturetrasporti.it/page/standard/site.php?p=c … ;o=vd&id=2035

ВИжте това, става въпрос за шофьорските книжки, влязло е в сила преди няколко дни

# 204
Медея как са твоите Юнаци,пооправиха ли се малко  bouquet
мъжете ми се пооправят така като ги гледам, но аз взех че хванах pneumonia  и сега съм си като парцал направо. на всичкото отгоре домашната ми лекарка ми изписа и кортикостероиди и тъкмо като ми мине лечение ще съм поне двойна на кг. Sad
но иначе ми е много приятно да ви чета и си мисля, че като се позатопли малко трябва да си организираме една среща, какво ще кажете?

# 205
добре дошла vanessa, леко и безпроблемно раждане. за кг, сега е важно мъничкото, а после ще видиш как лесно ще си влезиш във форма Wink

# 206
Медея как са твоите Юнаци,пооправиха ли се малко  bouquet
мъжете ми се пооправят така като ги гледам, но аз взех че хванах pneumonia  и сега съм си като парцал направо. на всичкото отгоре домашната ми лекарка ми изписа и кортикостероиди и тъкмо като ми мине лечение ще съм поне двойна на кг. Sad
но иначе ми е много приятно да ви чета и си мисля, че като се позатопли малко трябва да си организираме една среща, какво ще кажете?
Медея, оправяй се по-скоро! Много е неприятно да си болен.
А за срещата - и на мен ми харесва идеята, дано се организираме. Само да не е много на север, че ми е мнооого далеч. Хайде някъде по средата, а?

# 207
medeq dano ozdravee6 barzo.i as sam za sre6tata kadeto se razberem.kakvo pravite kogato e tolko studeno,vsi4ki li rabotite samo as li si stoq v ka6ti #Cussing out  bouquet  :bouquet:Priaten den na vsi4ki i uspe6na rabota Hug

# 208
  • Italia
Здравейте мацки Hug
Тук в Милано положението е траги4но. Ве4е 26 4аса вали сняг нон стоп и не смята да престава скоро като гледам. Няма да ви казвам,4е е тотален хаос. Сутринта едвам се добрах до работата след пове4е от 4ас и половина ( ина4е пътувам около половин 4ас) а много от колегите са си останали в къЩи. Twisted Evil
ЛетиЩата са затворени а едната от линиите на метрото се е наводнила  Mr. Green Абе бедствено положение ви казвам. Twisted Evil
Медейка,оздравявай бързо. Hug
Ванеса,добре доШла и от мен,леко доизкарване на бременността,леко раждане и една здрава и хубава бебка ти желая   bouquet
Деска,оЩе ли не е оздравяла ваШата баба  ooooh!

# 209
Бррррр, настръхнах като четях. То и тук е студено за Неапол, ама си е едно 8-10 градуса, помен от сняг няма, и си се движим със скутера.
Миленче, нашта баба още кашля, че и дядото.... Абе, тая седмица само в къщи ще си седим, то е ясно. Мадагаскар вече на изуст го знам. Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт