Моите малки странности

• 34 257
  • 672
  •   1
Отговори
# 615
А защо трябва да има чорапогащник под панталона?

Да речем , че зимата е студено. Не и тази де Grinning

# 616
  • София/Горна Оряховица
Кафе с мед, според майка ми било по-топло. Аз не мога да си го обясня  Thinking . Така или иначе най-топло ми е с клин и дебела плетена туника над него.

# 617
А пижама под дънки носили ли сте? Мноу е удобно и топло. Simple Smile

# 618
А пижама под дънки носили ли сте? Мноу е удобно и топло. Simple Smile
Даа. Като пътувах с автобус зимата и го чаках 40 мин. да пристигне. И в понеделник- физическо първи час. Грам не ме е било срам, нали ми беше топличко. Мигли, коса- всичко в скреж. Брр.

# 619
Мдам, Simple Smile Особено ако се пъхне пижама в чорапите, въздуха се затопля от тялото.

# 620
Една съученичка в гимназията носеше пижама под дънките и също твърдеше , че и е топло и удобно.

# 621
На мен пък ми направиха впечатление съучениците ми. И петте години в Строителния в петък първите два часа имахме физическо. И момчетата винаги идваха с анцузите под дънките. Аз не мога да си се представя облечена така. Ще се чувствам като в скафандър и няма да ми е удобно, ама те твърдяха, че не им правело впечатление.  ooooh!

# 622
Съншайн Simple Smile, или сме съученички или откритието ми е не е толкова оригинално и неповторимо. Laughing
Аз съм си обявила 1 пижама за анцуг и си я нося по двора. Сивичка, на розови зайци. Sunglasses

# 623
Съншайн Simple Smile, или сме съученички или откритието ми е не е толкова оригинално и неповторимо. Laughing
Аз съм си обявила 1 пижама за анцуг и си я нося по двора. Сивичка, на розови зайци. Sunglasses
И аз, и аз. Моята е синя на розови, червени и оранжеви сърца. А да не ви разказвам, че ходих и до фризьорския салон с нея, просто й набутах крачолите в ботушите. Добре, че нямаше никой в салона по това време да ме види...  Blush

# 624
 newsm74 Сродни души!

# 625
ПО темата за разходките по пижами. Пътят ми към работата минава през центъра. И много се кефя сутрин като видя някоя кака да разхожда кученце, облечено с луксозно палтенце, а самата тя едвам отворила гуреливи очи и облякла палтото върху пижамата. И това по главната улица.  Joy

# 626

Не се знае. Светът е малък : )

# 627
  • София
Аз също нося клин под панталон или джинси през зимата. Случвало се е ако съм с рокля или туника да облека два клина един върху друг.
Имах един ватиран клин-отвън си е лъскав и хубав, а отвътре беше пухкав. Само него съм си го носила ей така. Но преди 2 месеца изчезна безследно 0.о още не мога да разбера къде отиде.
Приятелят ми носи мъжки клинове под дънките, когато е люта зима.Аз съм му купувала два мисля, другите са му от майка му още.
Като ученичка никога не съм носила такива неща, аз тогава ако можеше и гола щях да тръгна. Но след 12 клас, тогавашния ми приятел влезе в болница Януари месец и трябваше всеки ден месец и нещо да ходя на свиждане.. Бяха рекордни студове и започнах да се навличам. И от онази зима си свикнах така.
Тази ходя разгащена, но си мисля, че няма да ни се размине снега и студа.
Иначе съм много зиморничава и все ми е студено. Лятото си спя с пижами и одеяла. На морето спя с олекотени завивки.Там винаги ми е много студено, вдигам температура, ушите ме заболяват, обрвам се цялата. Затова не обичам да ходя на море.

# 628
... (които побъркват останалите  Grinning)

Аз оставям навсякъде чаши с недопита вода. (Ако има нашествие на извънземни може да е от полза...)
И дъвки оставям, тук-таме. И вратите оставям... отворени.  Mr. Green
А вие?

Ахахахах аз имам същия навик с чашите недопита вода! Много се смях като го прочетох, защото съпруга ми казва всеки път, че само аз имам този странен навик Simple Smile

# 629
Сетих се един път, пуша вън пред блока. От една хартия направих топче на едно коте и си играем, комшийските деца и те си играят, викат, крякат. По едно време чувам: "ВИЖДАТ ТИ СЕ ГАЩИТЕ!"
Скачам, залепям си ръцете на задника, вдигам си гащите до ушите и се оглеждам. (Аз бях с боди и с колан, но живея в постоянен ужас, да не ми се видят гащите.) Децата се напикаха от смях: "Не вие, ГОСПОЖО, на него викаме!"
Да им и се не види и изродите, не стига че ме стряскат, ами и "госпожо" ще ми викат! Все едно двойки съм им писала!

Общи условия

Активация на акаунт