В момента чета ... 24

• 37 172
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Започнах "Слънчевото куче" на Стивън Кинг
"Парфюмът" съм я чела и много ми хареса, филма никак даже...

# 631
  • София
Аз съм на историческа вълна. Чета "Обетът на кралицата" от Кристофър Гортнър, за Изабел Кастилска.

# 632
  • София
Вместо запис.
Пак почна да не ми стига времето и бавно бавно чета "Светецът на неизбежната лудост"..

# 633
  • София
Добро утро,
Вчера вечерта започнах Нощен влак за Лисабон- едва на 50-та страница съм. Бавно се чете, но ми харесва.
Като свърша с книгата ще гледам и филма. Направили са екранизация и в главната роля е Джерами Айрънс.  Heart Eyes

# 634
  • Варна
Завърших "Да чуеш ритъма на сърцето", прекрасна е , така не ми е въздействала книга, задължително ще я прочета след време,има много хубави пасажи,които ще си препиша. Препоръчвам я горещо! Някой чел ли е втората част, споделете мнение,моля!
Сега се чудя какво да започна - "Ейглетиерови" , или " Лекарство против северния вятър",имам и многоооооо други за четен,но тези съм запланувала за сега!
  bouquet

# 635
  • София
Имам си вече "На изток от Запада" и съм много щастлииив  book
Само да дочета "1Q84" и я захапвам!

П.П.: Иначе "Парфюмът" ми е много любима книга, но отдавна съм я чела, може би сега бих я погледнала с други очи, знам ли...

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 14:04 от Вампи

# 636
  • София
Аз съм на историческа вълна. Чета "Обетът на кралицата" от Кристофър Гортнър, за Изабел Кастилска.

Започнах "Слънчевото куче" на Стивън Кинг

Отзиви! Отзиви!   Hands Clap

# 637
  • София
Докладва веднага за "Обетът на кралицата" - интересна ми е книгата, почти на финала съм. Не съм детайлно запозната с живота на Изабел Кастилска и не зная доколко книгата е исторически достоверна, но ми беше приятна  за четене.

# 638
  • София
Аз оставих Тай-пан за по-добри времена  Laughing. От няколко дни чета Игрите.....и много, много ми е интересна. Толкова ме е яд, че нямам повече време за четене. Напоследък едвам отмъквам по час на ден /по-скоро нощ/  Crossing Arms. Хем съм гледала двете части на филма, но въпреки това ми е адски интересно. По такъв начин ме е завладявала досега май само Хари Потър. Енергична и безкрайно интересна  Heart Eyes.

# 639
Ох, много ме депресира тая "Оризова майка". Остават ми още две части, но вече съм яко офф. После ми трябва нещо по-жизнерадостно и оптимистично. Май най-добре да се върна към историческите романи.

деним прочетели я? Какво ти е цялостното мнение за нея?

# 640
Жизнерадостно? Веднага препоръчвам "Слугинята", ако не си я чела, Kosty  Grinning

Аз продължавам с "Чистка" - депресираща е и тежка, но е интересна.

# 641
  • на североизток от Рая
   Ох, каква я свърших.
Скрит текст:
Чета последните постове, в едната ръка пишмание, от другата ми страна тиквени семки и паничка с люспи  и като бутнах паничката, всички люспи са на пода. Ама то не могат всички удоволствие да са на едно място.  Crazy Ще чистя, но първо да се произнеса.

Прочетох току що "Роман без заглавие" на Димитър Димов. Ама то и без край е този роман. Завърши `никак`, ще правя сега волни интерпретации и така ще го завърша. Чел ли е някой книгата? Хареса ми сякаш. И не ми хареса, впрочем. На двата полюса съм, но повече ми хареса. Обичам да го чета Димов, много хубаво пише.

Kosty
, тежка си е "Оризовата майка". На мен последната част най не ми допадна. Но първата така ме беше завладяла, че живеех в книгата. Много я харесвам тази книга.

Много харесвам и "Парфюмът", споменава се напред. За мен това е една от най-хубавите прочетени книги. Четох я от библиотеката, после мъжът ми ми я  подари за един 8-ми март, вместо....парфюм.  Mr. Green Тогава я прочетох отново. И ми хареса повече и от първия път. Аз докато я четях, усещах аромати. Сигурно имам болна фантазия, това си мисля вече.

Сега ще редя пъзел, довечера ще взема друга книга.

# 642
  • Варна

Прочетох току що "Роман без заглавие" на Димитър Димов. Ама то и без край е този роман. Завърши `никак`, ще правя сега волни интерпретации и така ще го завърша. Чел ли е някой книгата? Хареса ми сякаш. И не ми хареса, впрочем. На двата полюса съм, но повече ми хареса. Обичам да го чета Димов, много хубаво пише.

Страхотен е този роман. Дъщеря му прави опит за продължение, но е на светлинни години от баща си. Дори фактологията на беше спазила.
Романът й се казва 'Адриана".

# 643
  • на североизток от Рая
Боги, тъкмо навреме идваш. Забравих да попитам името на героинята от романа /Адриана/ дали има нещо общо с едноименния роман на Димова. Аз от нея не съм чела нищо. Вчера загледах в библиотеката "Майките", подържах книгата, но я оставих за друг път. И "Марма, Мириам" видях, но ще отложа за следващ път.

# 644
  • София
Нели, според мен шасовете да харесаш Теодора Димова са малки..., много малки... Аз дочитам "Емине", която си взех за запознанство с нея и ми стига... Мисля да чета други автори занапред.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт